hej alla,
jag hittade just min kära mobil<3
den har varit borta i typ tre dar, så alla som inte kunde nå mig, sorry.
men den låg i min jackficka( klantig jag är da:P) jag hade två jackor med mig
och så hade jag bytt jackor så låg min mobil kvar där:P men här får ni en bildpå min mobil.
fast min är ju bombad med blig bling;)

2010-01-02 Zara

Kommentarer

Emma 7 år sen

Hahahahah jag älskar att du har skrivit bling bling. Så jävla gullig

ellen 8 år sen

fan vad gullig du va, seriöst! ’blingbling’

Evelina 10 år sen

hejhej Zara! du är min idol! och du sjunger underbart! men varför skirver du nästan aldrig här? när blir din hemsida klar? kram ditt bigga fan. kolla gärna in i min blogg och skiv en komentar skulle betyda allt! <3

TANJA 11 år sen

HEJ ZARA JAG GILLAR DIN RÖST JAG VILL HA DEJ PÅ MSN OM DU HAR ET

Ida<3 11 år sen

Hej zara!! Asså jag gillar sig as mkt och vi verkar ha ganska mkt gemensamt och detta säger jag inte bara som ett desperat fan utan jag tycker du verkar som värsta coola bruden !! Men asså har du msn?? I sånna fall kan jag få den eller om du vill skulle jag jätte gärna vilja träffa dig men jag förstår om du inte vill eftersom du inte känner mig men please!!! Jag kommer typ gå in på denna bloggen varje dag för att se om du svarar hahahha och du är sååååå himla bra på att sjunga!!!! <3333kram Ida i göteborg<3333snälla svara kram

zara <3 11 år sen

jag vet inte:P snart tror jag<3

hanna 11 år sen

fin mobil ;)

Agnes <3 11 år sen

jag meeee!

kram o puss sötis!

Agnes <3 11 år sen

jag meeee!

kram o puss sötis!

Anonym 11 år sen

Jaa, det undrar jag mee!

:D KramKram

Anonym 11 år sen

Zara? När blir din hemsida klar?:)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…