• 2010-01-19
  • 1

Hej alla,
Hemskt ledsen för en dålig uppdatering men jag har bara inte orkat blogga. Men jag har faktiskt inte gjort så mkt dom senaste dagarna. Förutom att ha gått på bio och sett planet 51, det är alltid så himla kul att få gå på premiärer då man får så mkt gratis gotta :P efter bion så gick vi på Mc Donalds, och då kände jag bara att jag inte mådde bra. när vi kom hem orkade jag inte ta tempen  så jag gick och la mig ( kl var 5 !!) inte så typiskt mig, om man säger så så jag gick till skolan dagen efter :p men när jag kom hem från skolan så hade jag 38,5. ni kanske undrar vrf jag inte sa nått men jag brukar inte säga till när jag mår dåligt elr har ont.. <3

Jag lovar att ladda upp bilder från filmen imorrn,
puss everyone // zara <3

2010-01-19 Zara

Kommentarer

Nora 8 år sen

krya på dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…