Varför ska det vara så jävla svårt!? Jag fattar inte. Vi är alla PRECIS likadana! Jag blir så trött på alla människor som ska trycka ner folk för att känna sig bättre. Hudfärg, om man gillar någon av samma kön, vad spelar det för roll? Vi är alla syskon från början. Det är din syster eller bror du trycker ner. Varför är det så svårt att acceptera folk och hur dom är? Varför krigar man? Varför lägger man ner miljarder på att kriga och förstöra när dom inte ens kan ta hand om sitt eget land? Hur ska ett krig kunna göra en fattig man fri.. Spelar roll om man är svart, vit, gul, röd, lila, grön eller blå. Varför är det så lätt att säga något dumt och inte hjälpa någon… glömm aldrig att
DU ÄR PERFEKT PRECIS SOM DU ÄR                     

2011-09-04 Zara

Kommentarer

rebecca 9 år sen

publicera på din blogg: vilka fotoappar har du på iphoone? pusssss

Madeleine 9 år sen

superfina bilder!

Engla 9 år sen

Antar att du tar bilderna med din iphone, undrar bah vilken app du använder när du redigerar, eller vad man ska säga, bilderna ? :)

linnea 9 år sen

hej , fin blogg! du är extremt lik isabel adrian!! :)

i ''svenska hollywoodfruar'' ! sjukt lik ! på ett bra sett :D

alicia<3 9 år sen

Tjah zara <3 ;) fiint skrivet

Alice 9 år sen

"den där andra som skäms över ditt namn" säger bruden som skriver A <3

Tro vad ni vill men jag är inte det minsta avundsjuk på Zara, jag säger vad jag tycker och om ni har ett problem med det .. well I just don't give a fuck :)

AMANDA JOHANSSON 9 år sen

du är så sjukt vacker, tös!

Linn 9 år sen

men omg alla som hackar på Zara, chilla seriöst!

Alla säger vi fel/gör fel. Inget blir bättre av att klaga på!

Btw, du Zara! Du var någon gång i Idre typ 2009 och uppträdde där. Jag var också där, haha jag var typ värsta fanet. Du sjöng asbra My heart will go on på talang förresten ! Men aa, skit i vad andra säger, du e så jäkla bra som du är, och bra skrivet! (:

KRAM :*

Alice 9 år sen

haha eller hur?

Anonym 9 år sen

var det inte du som sa att utseendet spelar roll??

chanelle knutsson 9 år sen

det är heltsant det du skriver superbra och så har jag en fråga var har du tagit bilden som är som din header kram :)

Sara 9 år sen

Vart redigerar du bilderna? super fina verkligen! :)

Nicole A 9 år sen

Bra sagt!

(Supersöta bilder) <3

Kram

Agnes 9 år sen

Bra skrivet :)

Rebecca 9 år sen

Hihihi, bra skrivit Zara =) <3

Puss och kram

elin 9 år sen

är de du som var med i talang? :O och vann…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…