• 2012-10-07
  • 6
Kan inte du lägga upp en bild på dig och din syster och berätta lite om eran relation om ni är mycket med varann eller bråkar ni mycket och så?
 

Jo visste kan jag det! Haha. Hanna (min syrra) är 12, hon är alltså 00a och går i samma skola som mig. Vi har en jättebra relation! Även fast jag kan bli lite trött på henne eftersom hon kan vara väldigt klängig hehe så bråkar vi aldrig. Vi kan ju självklart börja bråka om vems kläder som är vems men då slutar det med att jag vinner. Alltid haha. Nej men vi kommer väldigt bra överrens med henne och jag berättar allt för henne och hon berättar allt för mig. Min lilla griiiiis.
Världens bästa 
 
2012-10-07 Zara

Kommentarer

anna 7 år sen

DAAAAAAAMN SHE’S AMAZIIIIIIING I LOVE HER SO MUCH!!!!! BUT WHY SHE DON’T POST MANY PHOTOS ON INSTAGRAM LIKE YOU? ;(((( I’M OBSSESED WITH HER hihi

Johanna 7 år sen

Shit vad lika ni e! ;D

Selma 7 år sen

Har hanna en blogg ? :)

btw, älskar din blogg !

Emma 7 år sen

ni är så sjukt fina! :)

jonna 7 år sen

gud vad fina ni är tjejer! :)

ha det bra!

Annina 7 år sen

<3 syskon är d bästa som finns !

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…