NU HAR NI CHANSEN ATT VINNA 2 BILJETTER TILL BEYONCE’S ”MRS CARTER” KONSERT HÄR I STOCKHOLM DEN 29 MAJ I SAMARBETE MED GLAMDEALS!!!

Och om inte det vore nog så år man presentkort hos Glamdeals.se för 1000kr!

Jag ska självklart gå eftersom jag ääääälskar Beyoncé och om några dagar får en lycklig vinnare också det! Jag hoppas så många som möjligt deltar. Då finns det självklart chans för annu mer tävlingar. Reglerna är enkla för att få chansen att vinna. 

 

 Så här enkelt är det att delta i tävlingen:

1. Gilla Glamdeals på Facebook www.facebook.com/Glamdeals.se 

2. Registrera er på deras nyhetsbrev, det kan du enkelt göra på Glamdeals hemsida som ni hittar här  

3. Kommentera även detta inlägg med din email adress så är du med och tävlar. 

Så passa på nu!!!! Tävlingen avslutas om 3 dagar. Lycka till!

 

 

2013-03-29 Zara

Kommentarer

Ryan Malton 1 år sen

Ryan Malton

Grace// 5 år sen

Hej Zara, jag vill verkligen vinna det här! Har kämpat ända sen jag har varit 6 år för att gå på hennes konsert, men det har varit åldersgräns och nu när jag verkligen vill gå så har det inget fungerat :( därför vill jag verkligen gå på hennes konsert. Hon är anledningen till att jag vågade delta i skolans talangjakt och att jag kämpar med att bli en dansare, när jag blir äldre. Hon är min inspiration för olika anledningar, som gör att jag älskar henne grovt mycket. Ingen förtjänar en biljett mer än en annan, men jag vill verkligen vinna för mig och min kompis som ÄLSKAR henne med!<3

E-mail: grace.toko@friskola.com

Emelie 5 år sen
Lisa 5 år sen
Amira Brown 5 år sen

HOOPPAS HOPPAS!

Hon är min Gud, min förebild !

Nathalie 5 år sen

Skulle verkligen vilja vinna!! Älskar beyonce! P.s läser din blogg varje dag :)

Signe 5 år sen
anne-louise andersson 5 år sen

Gjort dessa moment.

Hoppas få ge dessa biljetter till min svärdotter som älskar Beyonce´.

andan54@gmail.com

Agnes 5 år sen

Håller alla tummar och tår….. :-)

Michelle Isaza 5 år sen

Jag vill så gärna vinna 2 biljetter till beyonce puss :*

Labell_128@hotmail.com

Michelle.isaza@hotmail.com

Arsema Ghebrehiwot 5 år sen

NU har jag följt stegen :)

Rebecca 5 år sen

Åh guuud det vore så grymt att få gå på Beyoncé omg äntligen det klart jag är med och tävla omg Beyoncé och du Zara är min förebild ha alltid vilat gå på hennes konsert

men min föräldrar ha inte rodde:( jag Vill hemskt gärna vinna det för jag Älskar Beyoncé och det hade verkligen vart en dröm att få se henne live i verkligheten Min mail rebecca75@live.se love u Zara <33333333

Kristina Grundén 5 år sen

Hej, jag har gjort allt och jag köade i 6 h utan att få biljetter, snälla <3 kram

sagal 5 år sen
Pernilla lindmark 5 år sen

Jag är med :)

Hedda Berglund 5 år sen

Jag är med!

Leonora Selimi 5 år sen

Blatte-141-love@hotmail.com (hahha okej, min email har jag haft sen oooold times!!)

Sandra 5 år sen

Hihi jag har redan biljetter

Petra Christensen 5 år sen

Hej!

Jag har uppfyllt alla steg:

Gillar på FB alias: Petra Christensen

http://www.facebook.com/petra.christensen.3

mejl: gnuttisen@hotmail.com

Louise 5 år sen

Jag är gärna medoch tävlar ;) louise.lindberg@telia.com

Beri 5 år sen

mdkmkd

Beri 5 år sen

lana-ashely@live.se

snälla ge mig den chansen att träffa min idol!!

Beri 5 år sen

Hej zara ville bara säga du kommer säkert inte läsa detta men villa bara att du skulle se att jag verkligen kämpade iallafall. Vill börja med att jag har gillat Beyonce sen jag var liten och jag har massa videoklipp där jag dansar till hennes låtar och jag älskade destiny’s child när jag var liten och gör det fortfarande, men 2004 när jag fick reda på att dem splittrades så blev det typ kaos för mig. Men sen när beyonces karriär blev störree och större så blev det helt grymt för mig jag såg upp till henne mer och mer och när hon hade konsert i glastonbury så typ dödade jag mig själv för att få biljetter och en massa hände och när hon hade sin billboard award så skull jag åka men det blev inget allt blev knas, och en dag så fick jag reda på att hon skulle komma till sverige så var det dags för mig att min dröm skulle uppfyllas. Och sen värsta dagen i hela mitt liv då var det jag tältade utan för ticnet med min kompis och och när jag var vid kassan så fick jag nyheten om att biljetterna var slut och jag grät och skrek framför alla, det förstörde mitt liv beyonce är den ända människan som för mig att leva hennes musik hennes texter asså det finns inget liknande. Förlåt om det blev för mycket men jag ville verkligen dela detta med mig och må det största fanet vinna. Tack så mycket håller tummarna den här gången.

lana-ashely@live.se

jessica 5 år sen

Gjort det som står i instruktionerna! Så jag är med och tävlar, ääälskar Beyoncé så jätte mycket, och jag har aldrig i hela mitt liv varit på konsär, därför skall jag vinna just till min favorit Beyoncés kosert!

Anonym 5 år sen

Åh vilken grym tävling! Jag är med, håller tummar och tår! Många kramar

Lisa 5 år sen

.

Aynur Akpinar 5 år sen

Heja!

Ella<3 5 år sen

Hej Zara! Skulle vara sjukt kul att vinna! Har gjort allt man skulle göra! Jag förtjänar inte dina biljetter mer än någon annan, men man får ju alltid hoppas på något!

Email: modellqvists@hotmail.se

Kram! =)

Ella<3 5 år sen

Hej Zara! Skulle vara sjukt kul att vinna! Modellqvists@hotmail.se <3 :) kram

Mohamed 5 år sen

Jag är med! :)

Alice hachem 5 år sen
Alice hachem 5 år sen
Mia 5 år sen

I’m In ^.^

christina anti 5 år sen
moa 5 år sen
Matilda 5 år sen
Sara Åkerlund 5 år sen

-gillar på fb

-prenumererar på nyhetsbrev :)

-e-mail: jag.sara.mig@gmail.com

Vera 5 år sen

Tja Zara!

Du är fett grym på det du gör, min förebild.

vera.ehn@hotmail.com heter jag och jag skulle bli evigt tacksam om jag fick dessa biljetter. Vet att det lottas, men ändå.Jag har sökt land och rike, men inte lyckats hitta några biljetter. Evigt tacksam skulle jag bli om jag fick höra världens bästa röst sjunga.

Du kan bli hur stor som helst, om du vill.

Gå efter magkänsla och gör det som känns bra.

Nu känner jag mig som värsta mamman, men nej.

YOUGOGIRL

Alma 5 år sen
Sophie 5 år sen

Gillat och är har registrerat mig!

Min mail: sophie@skaring.se

Vore sjukt roligt att vinna!

Loviisa 5 år sen

IIIHH, skulle vara så kul och gå då jag verkligen älskar beyoncee. omg. typ svimmar av detta, haha. överdriver inte. vill verkligen vinna. skulle verkligen dö om jag gjorde det.

Rebecca Eriksson 5 år sen

Jag är med! :)

rebeccaa@live.se

Olivia 5 år sen
Nicole 5 år sen

Åh så kul!

Älskar både dig och Beyoncé! <3

Linnea 5 år sen

Hej Zara! Jag skulle såklart bli jätteglad om jag vann. Det är typ en dröm!

Ellen 5 år sen

Har gillat och signat upp mig på nyhetsbrevet och så! Gud jag hade så gärna velat vinna, kunde inte få tag på biljetter eftersom jag var i fjällen. Beyoncé är verkligen min stora förebild och blev så ledsen när jag inte kunde få tag på en biljett, så nu hoppas jag att jag har en chans! Puss på dig Zara du är helt Awesome och LEGENwaitforitDARY! <3

Luna 5 år sen

Hej jag hoppas mer än något annat att jag vinner dessa biljetter! Har sett upp till henne så länge att jag inte kommer ihåg när jag inte såg upp till henne.lol låter konstigt.Men skulle köpa biljetter och såklart så glömmer jag bankomatkortet hemma :/

Olivia 5 år sen

Inte en chans att jag vinner den här tävlingen men man kan väl göra ett försök och hoppas på det bästa!

Oliviakjellman@hotmail.com

Nita 5 år sen

Åhh vad ja önskade att jag vann, skulle ge biljetten till min äldsta stora syster som älskar Beyonce.

Håller tummarna, never say never!

Emma Blomberg 5 år sen
Julia Svelander 5 år sen

juliasvelander@live.se

Jag har följt alla steg nu och nu är det bara att hålla tummarna :D, guuu vad coolt att se henne live :O

Nike Nordin 5 år sen

IM IN! BÄST

Lina 5 år sen

Jag gjorde allt ovan!

Har aldrig varit på något slags konsert och Beyonce är fantastisk!! Åååh om jag skulle vinna det här.. obeskrivligt hur glad jag skulle bli!

Josefine 5 år sen
Vilma 5 år sen

Tack för dennna möjlighet! Kanske sent ute men ändå. min e-mail är vt98@live.se

Taylor 5 år sen

Jag skulle bli hur glad som för att vinna, jag verkligen gjort allt för att hitta biljetter men inte lyckats i både London och Sverige men vem vet det kanske blir jag som är lycklig lottat. Vi får hoppas iaf!

Kram

Line Nielsen 5 år sen

Jag är med och tävlar :)

Anton 5 år sen

Jag är meed!!! :)

Laura Andersson 5 år sen

Who run the world? GIRLS <3

Anonym 5 år sen

Är med! Beyonce är grym. Frida.wenngren@gmail.com

Laura Andersson 5 år sen

Who run the world? GIRLS <3

Shaunessy 5 år sen

Jag har följt uppgifterna som det står, här är min mail: sfaithj@gmail.com

Jag vet vad du menar när du säger att beyonce är din förebild att du en dag vill vara där hon är idag, jag vet exakt vad du menar.

Natalie 5 år sen
Linea 5 år sen

Linear.devote.se@hotmail.com

Skulle vara jätte glad om jag vann, jag älskar Beyonce!! <3 kram

Molly 5 år sen

Jag är med och tävlar :) molly.rick@gmail.com <3

Pandu 5 år sen
nesrin alharbiti 5 år sen

åh jag är verkligen med!

Matilda Sköld 5 år sen

Hoppas!! Älskar Beyonce!!

Hedvig 5 år sen

Har både gillat deras facebook sida och börjat prenumenera på nyhetsbrevet.

Min mail är: hedvig.98@hotmail.com

Vore sjukligt roligt att vinna!

ida 5 år sen

jag är med och tävlar!!! älskar beyonce och skulle bli helt överlycklig för biljetterna! din blogg är grym btw, kram!

Ebba 5 år sen

vet inte om tävlingen är avslutad än (?) men om inte så är jag med och tävlar!

Ebba Elman 5 år sen

Heej! Självklart är man med i denna tävlingen!

Min mail står i fältet men skriver den igen för säkerhets skull:

ebba_elman@hotmail.com

Kram!

Jolanda 5 år sen

Heej!! Jag skulle bli jätte glad om jag vann för jag älskar Beyonce och om jag vann skulle jag ta med min bästa kompis Frida för hon älskar också Beyonce !!:) jag älskar Beyonce !!!!:)

Fatima 5 år sen

jag är meeed!

Jolanda 5 år sen

Heej!:) jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag älskar Beyonce !!! Jag lyssnar på hon varje dag och skulle bli sjukt glad om jag vann för då skulle jag gå med min bästa kompis Frida som också älskar Beyonce !!?:)

Linn wallard 5 år sen

Vet inte om min förra kommentar kom iväg men jag älskar Beyonce så mycket och hon är min stora inspiration , liksom honr så jävla stor och det skulle bara vara sååå coolt att få se henne live och inte på en dator skärm . Jag håller i alla fall tummarna hårdare en någonsin!

Evelina Jakobsson 5 år sen

Har gjort allt för att få vara med och tävla:)

eve_97_4@hotmail.com

fdsf 5 år sen

dadas

Fanny C 5 år sen

har gjort allt ovan osv :)

kan bara säga åååh, bästa priset

exhalence 5 år sen

Är med! :D

exhalence@live.se

Louise R 5 år sen

Jag är med! hejaheja! :D

Hedi 5 år sen

är med 1000gånger om :*

Vilma 5 år sen

AJMAJAJAJAJAGASH!

Har missat tävlingen! Såg den nu! SHIIIIHIIIT!

Hoppas det inte är för sent! KRAM KRAM!

Filippa 5 år sen

Jag har gillat och börjat prenumerera. Skulle vara jättekul att vinna för jag älskar Beyoncé! Kram!!

Anonym 5 år sen

Giiiiuuurl i will wait on my email!!!!

Svär om jag inte får i will cry forevvvvver :(:(:(

Emelie- Modella 5 år sen

Tjaba tjena hallå Zara!

Jag är med & tävlar, har gillat sidan & registrerat mig. Det skulle vara så roligt att gå då hon är en stor idol och för att jag aldrig gått på konsert tidigare. Kram

Modella@hotmail.se

Emelie- Modella 5 år sen

Tjaba tjena hallå Zara!

Jag är med & tävlar, har gillat sidan & registrerat mig. Det skulle vara så roligt att gå då hon är en stor idol och för att jag aldrig gått på konsert tidigare. Kram

Modella@hotmail.se

Lovisa 5 år sen

Jag hade tänkt att köpa biljetter till hennes konsert till min bästa vän i födelsedagspresent!

Skulle bli så sjukt glad om jag vann!

Pottliisa@hotmail.com

Sharon 5 år sen

Hej, jag vill hemskt gärna vinna. Har gjort alla steg! Älskar Beyonce! :) email: sharon00@live.se

Ville bara säga att jag ser upp till dig! Bästa bloggen ever. Låt hatarna hata. Du är underbar och finare än finast! Dina låtar är bara för bra! Puss.

Maria 5 år sen

Åååh jag älskar Beyonce!! <3

Mariamadrusan@Hotmail.com

Kajsa 5 år sen

Jag har gjort allt, vill sååå gärna se Beyonce, hann inte köpa biljetter för dom tog slut, du sjunger som en ängel!!<333

Kajsa.lind@hotmail.se

Kajsa 5 år sen

Jag har gjort allt, älskar Beyonce och har gjort det sen jag var 7 år, jag ska ta med min bestis festis wilma om jag vinner, du sjunger som en ängel!!!<3333

Anna 5 år sen

Vore så sjukt stort att se Beyoncé live!!

annatimgren@hotmail.com

Anonym 5 år sen

Hej Zara!

Jag har gjort allt man ska göra, vill så gärna vinna för jag har älskat Beyonce ända sen jag var 7 år, om jag vinner vill jag ta med min bästis festis wilma, hon älskar också Beyonce, du äger!! Du sjunger som en ängel!!! <333

Alexia 5 år sen

Gud vad roligt! Har alltid velat gå på en Beyoncé konsert!

Min mejl : L-undqvist@hotmail.com

Alexia 5 år sen

Hoppas verkligen att jag nu vinner! Har alltid velat gå på en Beyoncé konsert! :)

Min mejl är L-undqvist@hotmail.com

Vickan 5 år sen

vickanl_95@hotmail.com

Hoppas att jag har turen på min sida för en gångs skull!

Josefin 5 år sen
Ewelina 5 år sen

Jag är med!

email: eweliiina-96@outlook.com

Astrid Liljemark 5 år sen

Åå tar studenten en vecka senare och det skulle verkligen vara hur grymt som helst om jag fick ta med mig min bestisfestis på denna konsert. Vi båda avgudar Beyonce för hon utstrålar så mycket GIRLPOWER!

Min mejl är astrid__94@hotmail.com (två understreck)

Har självklart både gillat på Facebook och prenumererar numera även på deras nyhetsbrev.

Peace!

isabelle andersson 5 år sen

jag är med och tävlar!

Elvira 5 år sen

Jag skulle bli jätte glad om jag fick 2 biljetter, tycker om Beyonce jätte mycket och skulle bli så glad! Att gå på konserten skulle vara en dröm som går i uppfyllelse, tack!!!!

elma 5 år sen

Skulle jätte gärna vilja vinna, har gillat och registrera för deras nyhetsbrev! Håller tummarna nu <3

elma 5 år sen

Har gjort allt och hoppas verkligen jag vinner hade blivit så sjukt glad! <3

Olivia 5 år sen

Färdig med allt! turnerolivia@live.se.

Ha det bra :D

Vendela 5 år sen

Hej jag har gjort allt ovanstående, om jag vann skulle jag ta med min bästa vän på konserten <3

Anonym 5 år sen

Super kul tävling! Älskar Beyoncé! Du är jätte fin zara!:)

Hanna 5 år sen
Isabelle 5 år sen

Jag är med och tävlar såklart! (skrev en komentar innan men vet inte om den skickades så skriver om lite halvt som jag kommer ihåg)

– Gillat på facebook

– Prenumererar på deras nyhetsbrev (Isabelle Wistrand)

(bella.wistrand@hotmail.com)

Jag skulle vilja ta med min syster till Beyoncés konsert. Hon skulle bli jätteglad och man vill ju göra så mkt som går för sina syskon. Dessutom är Beyoncés låtar så roliga att sjunga med i och hon har så mkt talang så det hade varit väldigt coolt också.

Cecilia C 5 år sen

är det jag som är eb eller kom inte min komentar upp igår? …

mail: cissi.ctn@gmail.com

Isabelle 5 år sen

OMG bästa tävlingen Zara!! Få möjlligheten att se Beyoncé DROTTNINGEN!! :D ÅH skulle betyda så mycket jag skulle ta med min lillasyster som skulle bli överlycklig! Man vill ju ge något till sina syskon liksom och hon kommer älska mig om jag tar med henne då!! :)

Har även alltid velat bli artist och det har förblivit min lilla hemlighet sen jag var typ 7.. Jag kan inte sjunga och jag vet om det själv så därför berättar jag inte för någon.. Men iallafall så är Beyoncé en stor inspiration och hennes låtar är så roliga att sjunga till även om de är ganska svåra..

– Gillat på facebook (Isabelle Wistrand)

– Prenumererar på deras nyhetsbrev (bella.wistrand@hotmail.com)

KRAM <3

Tua 5 år sen

Hej Zara, rolig tävling :)

tuss_98@hotmail.com

Lovisa 5 år sen

BEYONCEEE

Hanna 5 år sen

Jag är med!

Tove 5 år sen

Vill jätte jätte gärna vinna!!

Beyoncé är BÄST!

Kram

louise 5 år sen

Med

Louise 5 år sen

Är läätt med! Kramis

Louise 5 år sen

Är läätt med! Kramis

Marabell 5 år sen

no lame reason… vill bara se Beyonce :))))))

Veronica 5 år sen

Jag är med!!! Hoppas veeeerkligen att jag vinner!!!!

Sara 5 år sen

email: aberg.sara@hotmail.com

Beyonce: största idol och ser upp till henne som satan, men jag vet nu att det är inte ens en tusendelschans att jag vinner. Men tack OM det händer, du kanske sett att jag skrivit komentarer till dig innan och om du inte sett de vill jag bara säga att du kommer gå långt och du har en otrolig begåvning och jag hoppas att jag en dag också kan få sjunga till folket. Gillar verkligen din låt uncover, men min favorit är när du sjunger covern ”Stay”, jäklar vad jag önskar att jag hade de tonlägena.

Erkänn, det hade varit lite kul om en skåning hade vunnit, som dessutom hade tagit med sig sin kusin som är 5 år äldre och som inte har råd med en biljett och som vi båda drömmer om att en dag få se beyonce. AAAAAAHHH craycray.

Ceciliaaa 5 år sen

Hej!

Jag har nu gjort alla punkter och hoppas nu på en biljett!

ceciliamerret@outlook.com

Kram

Ceciliaaa 5 år sen

Hej!

Jag har nu gjort alla punkter och hoppas nu få en biljett!

Kram

Nadja 5 år sen

Jag är med för att vinna åt min bästavän som har beyonce som förebild inom musiken. Hon går just nu igenom en svår tid andra sidan jorden ensam och att få ge henne biljetter till beyonce hade varit en sån bra uppmuntran.

Min mail: Naddyy@hotmail.com

Josefin 5 år sen

Jag är med

Josse.musse@hotmail.com

( jag skrev innan men glömde mejladress)

Vanessa 5 år sen

<3 :D

Emma 5 år sen

Bästa tävlingen, vill jätte gärna ha dom…såklart ;)

Maya 5 år sen

Älskar beyoncé har gjort allt man ska. :) det skulle vara så kul att vinna men vi får se

mayaqu@live.se

Arcema 5 år sen

Skrev fel mail så här är den rätta! Kram

Arsema 5 år sen

Jag skulle verkligen vilja vinna för beyonce hon varit min idol sen barnsben stog i kö i flera timmar och sen fick jag inga biljetter, det skulle vara drömmen att se henne liv, i’ll keep my fingers crossed

Agnes sandvall 5 år sen

Nu har jag gjort som jag skulle!

Amanda 5 år sen

Hej Zara! Jag har gjort allt som står och är såklart med och tävlar, precis som jag har varit i alla dina andra tävlingar.

Jag vill såå gärna vinna för att Beyoncé är en stor idol precis som du. Det skulle betyda MASSOR för mig om jag vann dessa biljetterna!

HÅLLER TUMMARNA OCH KAN BARA HOPPAS!

Kram!

Emma 5 år sen

Hej, jag har nu gillat dem på facebook och prenumererar på deras nyhetsbrev! :)

Kram

Hanna Södergren 5 år sen
Frida Junegard 5 år sen
Frida Junegard 5 år sen
Monica Carter 5 år sen

By the way:

Min emailaddress är themonicahermansson@hotmail.com

-Peace-

Amanda :) 5 år sen

Jag skulle vilja vinna dom här biljetterna supermycket, för jag fick inte biljetter till Justin Bieber eller One Direction :'( Så det skulle vara så himla roligt om jag skulle få biljetter till Beyoncé så jag kan fara.. :(

Kram <3

Monica Carter 5 år sen

OMG!!! Zara, jag skulle göra nästan vad som helst för att få se Beyoncé!!! Hon är min inspiration och största förebild E.V.E.R.! JAg var en av dem som aldrig fick tag på någon biljett när biljetterna släpptes och believe when I say, jag var superbesviken. Snälla Snälla Snälla Bästa Zara! Låt min dröm gå i uppfyllelse! / Stora Kramar och Lycka Till Med Din Nästa EP!!!!! – Monica

Ida Thörnblom 5 år sen
Felicia 5 år sen

Skulle bli värdens gladaste!!! Hon är så jävla bra så jag hoppas verkligen jag vinner! If you never try you never know

Solin 5 år sen

Jag är med!

Jag har gillat deras hemsida, heter Solin Jamil.

Har även börjat prenumerera på deras nyhetsbrev.

Jag skulle jättegärna vilja vinna dom här två bijetterna för att min bästa kompis är det största beyonce fanet och hon skulle göra ALLT för en biljett. Hon har bjudit mig på så många fina saker så jag vill göra detsamma!♥ Håller verkligen tummarna, kram♥

solinj.blogg@hotmail.com

Josefine 5 år sen
Emma 5 år sen
Vilma Andersson 5 år sen

Gud vad kul det skulle vara att vinna!

Kramar :)

maria 5 år sen
maja bellman 5 år sen

ååh älska denna tävling!! på riktigt hade aldrig chansen att skaffa biljetter så detta är verkligen rena drömmen för mig!! alltid velat gå på någon av hennes konserter så håller tummarna!! kram på dig

majsan_98@hotmail.com

maja bellman 5 år sen

ååh älska denna tävling!! på riktigt hade aldrig chansen att skaffa biljetter så detta är verkligen rena drömmen för mig!! alltid velat gå på någon av hennes konserter så håller tummarna!! kram på dig

majsan_98@hotmail.com

maja bellman 5 år sen

ååh älska denna tävling!! på riktigt hade aldrig chansen att skaffa biljetter så detta är verkligen rena drömmen för mig!! alltid velat gå på någon av hennes konserter så håller tummarna!! kram på dig

majsan_98@hotmail.com

maja bellman 5 år sen

ååh älska denna tävling!! på riktigt hade aldrig chansen att skaffa biljetter så detta är verkligen rena drömmen för mig!! alltid velat gå på någon av hennes konserter så håller tummarna!! kram på dig

majsan_98@hotmail.com

maja bellman 5 år sen

ååh älska denna tävling!! på riktigt hade aldrig chansen att skaffa biljetter så detta är verkligen rena drömmen för mig!! alltid velat gå på någon av hennes konserter så håller tummarna!! kram på dig

majsan_98@hotmail.com

Tilde 5 år sen

Bästa tävlingen ever! Vill supergärna gå. tilde-99@live.se

Shler Kadhim 5 år sen

Sen barnsben har jag varit Beyonces störta fan. Min förebild! Fick aldrig tag på biljetter då de släpptes och nu har jag letat dagligen efter biljetter!! Gör verkligen allt för att få gå, och skulle verkligen göra mitt år till den bästa då jag också tar studenten dagen efter. Kommer få pendla fram o tillbaka från stockholm till göteborg på 6 timmar men det är de mer än värt då jag får springa ut med en mössa där jag skrivit Queen B i baksidan!! Att få se beyonce är en av mina största drömmar verkligen!

Shler 5 år sen

Hej! Jag är ett jättestort fan, så stort fan att jag har skrivit "Queen B" på min student mössa! Snälla snälla jaag vill verkligen vinna. SNälla :’)

JAG ÄR MED!!!!!

Anonym 5 år sen
baskettjejen5@hotmail.se 5 år sen

baskettjejen5@hotmail.se SKULLE Betyda mycket om jag vann :)

Mimmi 5 år sen

Hej Zara!Har gjort allting du&underbaraaa Glamdeals bett om,nu får man väl hoppas på lite tur dårå!:).Hoppas du har en grym resa i L.A och att det kommer gå bra!Du är sjuukt grym på att sjunga,sluta aldrig göra det,tack!Min mailadress: mimmi_cool99@hotmail.com , ha en bra resa! /Mimmi

Mimmi 5 år sen

Hej Zara,är klar nu,har gjort allting du&underbaraaaa glamdeals bett om!Nu får man hoppas!

Hoppas det kommer gå bra för dig i L.A,du är sjukt grym på att sjunga,sluta aldrig göra det,tack!Min emailadress är : Mimmi_cool99@hotmail.com

/Mimmi

Arsema A 5 år sen

Jag har kommenterat 5gngr nu men de publiceras fort. inte, elr så är jag bara trög;O aja, man kan ju inte chansa när det gäller beyonce;) Jag har gjort allt och hoppas på att jag har turen med mig:)

Arsema.andemariam@minervaskolan.se

Frida 5 år sen

Frida.tondel@hotmail.com

Skulle bli hur glad som helst om jag vann, jag och min bästavän vill så gärna gå men vi hade inte pengar till biljetter.. Och de är verkligen vår dröm och se henne!!

Matilda 5 år sen

Jag är med! :) pricken65@spray.se

Suad 5 år sen

ZARA JAG ÄLSKAR DIFNÅ SJUKT MYCKET LA DU, DU GER CHANSEN FÖR 100-tals människor FÖR ATT VINNA BILJETTER TILL BEYONCES KONSERT, PUSS PÅ DIIG ÄLSKAR BEYONCE JAG Å, GRÄT SÖNDER NÄR JAG VISSTE ATT HON SKA GE UPP SIN KARRIÄR JAG HÖLL PÅ SVÅRT O ANDAS HON ÄR GRYM, DU ÄR BÄST

suadabdi@hotmail.com pussssssssssssssssssss.xoxo

moa 5 år sen
Emma 5 år sen

Jag är med !! Hoppas verkligen att jag vinner skulle så gärna vilja ha biljetter!!

min email -> eenmark@gmail.com

Ebba Mårtensson 5 år sen
Joline 5 år sen

Jooliinee@hotmail.com

Jag är med och håller tummarna för att jag vinner!

Elina 5 år sen
Fannyyy 5 år sen
Maja Rang 5 år sen

majarang@hotmail.com

Du är king

Emma 5 år sen

Klart! Jag är med :D

Elin 5 år sen

Gud vad kul! Jag blev överlycklig när jag såg denna tävlingen! Beyoncé är min största insperation här i livet, haha. Nu är det bara att hålla tummarna, kanske går min dröm i uppfyllelse!

Kram.

olivia 5 år sen

jag är med! vill så gärna se henne live!

Samia 5 år sen

Jag är med och tävlar och jag hoppas på det bästa!!

Samia 5 år sen

Åh jag hoppas jag vinner!! Beyonce är min största idol.

Mathilda 5 år sen

Har gjort allt ovan är med och tävlar!:))

Mathilda.carlberg@hotmail.com

Vendela 5 år sen

Jag lätt gjort allt! (vendela.philipsson@gmail.com)

Julia 5 år sen

Gjoooort! :)

Michelle Desmond 5 år sen

Jag är lätt med och tävlar! Älskar verkligen Beyonce! Sjukt grym. Förresten Zara så har du varit min förebild sen du vann talang, haha jag har en bild med dig tillochmed!

Haha jaja jag har gjort allt man skulle, så jag håller tummarna!

Kram och glad påsk!

Min mejl: michellen8@hotmail.com

Tove 5 år sen

Håller alla tummar! :)

Ttoveh@hotmail.com

Caroline 5 år sen

Jag är med och tävlar!!!!

Håller tummarna stenhårt, jag ÄLSKAR beyonce.

Super_truper_rose@hotmail.com

Caroline 5 år sen

Jag är med och tävlar!!!!

Håller tummarna stenhårt, jag ÄLSKAR beyonce.

Super_truper_rose@hotmail.com

Rami 5 år sen

Hej! Sverige har en ny festportal! >>>> http://www.whiteparty.se/

Där festerna aldrig tar kommer ta slut! :)

Rebecca Månhardt 5 år sen

Jag är med & tävlar. :D

Julia 5 år sen

Är klar, hoppas verkligen att jag vinner eftersom hon är min största idol, jag har inte haft så lätt i livet o hon har inspererat mig osv så jag hoppas verkligen att jag vinner det här. Skulle betyda allt

Katja 5 år sen

Jag har gjort allt som man skulle. Åh skulle vara jättekul att vinna biljetter! Hon är en av mina största förebilder.

Email: katjalundgren@hotmail.com

Sofie Nilsson 5 år sen

Min mail: zupersofie@hotmail.com

om jag vinner så ska jag ta med min bästa vän!

Tack för den här möjligheten, Zara! Hoppaaaass!!

jenni 5 år sen

Det skulle betyda världen för mig om jag vann. Jag och min kompis skulle gå på hennes konsert men när vi skulle beställa var alla biljetterna slut :( Hon är min Idol!! Så snälla, jag vill verkligen vinna! :)

jenni_korpi97@hotmail.com

Beatrice 5 år sen

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!

Håller tummarna!!

Jag hoppas att du tar dig tid att hinna

se min kommentar för jag vill väldigt gärna vinna!

Att se Beyonce live vore grymt kul men,

då måste jag ta med mig min bästa vän!

Gabbi 5 år sen

All done!! Weeow:D

Gabbi 5 år sen

All done! Håller tummarna! weeeow

Astrid Ryckert 5 år sen

Gryym tävling!

NINA 5 år sen

hade varit en dröm! nina.hjelm1.@malmoborgar.se

Alva Jakobsson 5 år sen

Hej (tror inte min förra kommentar blev publicerad) men va kul med en tävling, jag har gjort allt min mail är: alvaj@live.se

Nu hoppas jag på de bästa, kram!

hoppas hoppas hoppas hoppas

Jennifer 5 år sen

Hej zara!! Tack för en bra blogg:) åh nu håller ja tummarna!!

Carro!!! 5 år sen

Jag har gjort allt och är med och tävlar! (:

alicia 5 år sen
alicia 5 år sen
Hanna Lambert 5 år sen
Olivia Kvarnlöf 5 år sen

ollan_96@hotmail.com Vill väldigt gärna vinna, älskar Beyoncé <3

Sarah beyonceeee freak! 5 år sen

Asså kan inte föööörklara… usch det bara spritter i kroppen!!!!! Jag är inte Beyonces "fan" jag är hennes dyrkare.. Haha asså seriööst! Kan inte förklara med ord! Förlåt att svamlar, men det skulle betyda ALLT!!!!!

har gillar osv plus sagt till alla mina vänner att göra det! puss!

Hanna Lambert 5 år sen
Carina! 5 år sen

Det skulle betyda hemskt mycket för mig om jag vann zara! puss ♥

ps: din blogg är så skön och annorlunda!

TildeLovesBey!<3 5 år sen

Jag fick inte tag på biljetter när de släpptes och sedan dess har jag tittat öööverallt! Det här är min sista chans, vill vinna så mycket!! Tack för världens bästa blogg också ;)

Maja Alvarsson 5 år sen

majaalvarsson@live.se

hoppas att jag vinner nu. fyyyyfan vad jag kommer blir glad. beyonce är seriöst min största idol..

Stephanie 5 år sen

åhh, försökte få biljetter men gick inte! älskar verkligen BEYONCÉ, nästan lika mycket som du;)

Riktig inspirerande kvinna är hon!

Skulle vara sjukt tacksam om jag var den som vann!

PUSS OCH KRAM ZARA! ♥

Evelina Enqvist 5 år sen

Jag är med och tävlar!

Skulle vara helt galet att se Beyonce live!!

evelina_enqvist@live.se

Puss och kram!

Elin Stormstege 5 år sen

En sån här Chans missar man inte.

elin.stormstege@gmail.com

Emma 5 år sen

Åh vad kul! Jag älskar Beyoncé,hon är min förebild! <3

emma.msn@live.se

amanda 5 år sen
Evelina 5 år sen
norah 5 år sen

Jag är med och tävlar!

Cornelia 5 år sen

(:

Katia 5 år sen

Skulle vara sååå kul att gå!

Juana 5 år sen

Är med:)

Vilma 5 år sen

Jag är med! :)

vilma_slalom@live.se

Victoria 5 år sen

Jag är med och tävlar :)) Har gillat & registrerat!

Philippa 5 år sen

Jag är med och tävlar!

L I N N E A ♡ 5 år sen

JAG ÄR MED FÖR TUSAN!!!

Emelie 5 år sen

Kan inte vänta tills man får se vilka som vann :) <3

Fidan 5 år sen
Johanna krog 5 år sen
Elin 5 år sen

jag är med :) har gjort det man skulle!

Elsa 5 år sen

Åh vad kul! Du har alltid så bra tävlingar, även fast jag aldrig har turen på sådant här är det ändå kul att du ger oss chansen! :)

Amanda 5 år sen
hej 5 år sen
Mozhgan 5 år sen

mozhgan.m-a@uppsala.se

Det skulle betyda så sjukt mycke att vinna!

Kram

natalie 5 år sen
Rebecca 5 år sen

Åh!! Jag som inte hann köpa innan de tog slut!! Hoppas hoppas!! :)

natalie 5 år sen

Jag är med! :), natalies98@hotmail.com

Mozhgan 5 år sen

Skulle dö för biljetterna!

mozhgan.m-a@uppsala.se

vilma 5 år sen

vilma.hollsen@telia.com

Gryyyym blogg!! jätterolig tävling :)

Denice Eriksson 5 år sen

Jag är med! Vore ju drömmen att gå på hennes konsert!

rebecca 5 år sen

ååhh, jag är meed!!!

Ida 5 år sen

Har gjort allt!

Naemi 5 år sen

Jag är med! Jag och mina kusin har slitit som djur för att få tag på biljetter så jag hoppas hoppas hoppas att vi verkligen vinner nu :)

naemi_y@hotmail.com

Ella Alhällen 5 år sen

Jag är med:) Jag vill jättegärna vinna för min kusin gillar Beyonce och hon skulle bli sjukt glad om jag kunde överraska henne med biljetter! Kramar Ella

Min e-post är: ella.alhallen@telia.com

Helena 5 år sen

Åh grym tävling! Jag är gärna med och tävlar :)

Ha en bra påskhelg kram

Anonym 5 år sen

omg över 1000 kommentarer lol..synd att det bara finns 2 biljetter..

Mina 5 år sen

Åh herregud va kul!!

mina.fina@live.se

Mins 5 år sen

Åh herregud va kul!

Mina.fina@live.se

Regina 5 år sen
Anonym 5 år sen

Ja är med! :)

Oline 5 år sen

enilo_98@hotmail.com Jätterolig tävling Zara! :)

Anonym 5 år sen

Jag är helt klart med! Frida.Hermansson@live.com

Jag har försökt att få tag på biljetter sen dag ett men inte lyckats! vore helt underbart om jag kunde vinna och få se min idol!

Josefin 5 år sen

Åh vilken möjlighet att kunna få se en sådan stor artist i Stockholm, fick inte chansen att se Bieber i Stockholm så får väl hoppas på detta.

josefinzackrisson@hotmail.com

Kram!

Alina 5 år sen

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR! :=) alinahellstand13@gmail.com

Alma 5 år sen

Åå, Beyonce! Är ett lika stort fan av henne som du är.

Clara 5 år sen

Jag är självklart med och tävlar!!!! clars@live.se :D

E M E L I E 5 år sen

jag är med!:)

krampådej

Emelie 5 år sen

Jag är absolut med utan tvekan! Älskar Beyonce!!!! :D

mimmsen7@hotmail.com

Lukia 5 år sen

Omg Zara vad tung!! Jag har gillat deras sida på facebook och registrerat mig för nyhetsbrev. Pågud skulle jag vinna, de skulle vara sådär a dream comes true.

Fanny 5 år sen
Julia 5 år sen

Jag är med! :)

Sanna 5 år sen

Åhh hoppas jag vinner!!

min email:

sanna.kollberg@icloud.com

amanda 5 år sen

klar hoppas jag vinner har aldrig varit på en konsert

Saloni 5 år sen

Gjort allt det nu, omg hoppas!!

Josefine Kreiberg 5 år sen

CRAZZYY! Wow, the best giveaway ever! SO SICK!

josefine_bkreiberg@hotmail.com

Josefine 5 år sen

Vilken tävling asså! Älskar den kvinnan, så självklar är jag med ;)

johanna löfblom 5 år sen

Jag är med! :)

Caroline 5 år sen

Jag är absolut med i denna grymma tävlingen! Har försökt att få biljetter men det har inte gått. Beyoncé har varit min förebild och idol sedan Destiny’s Child. En av mina drömmar är att få gå på hennes konsert och se henne live. Gjort allt man ska göra för att få chansen att vinna. Hoppas på det bästa. Kram!

Moa 5 år sen
Naomi Jensen 5 år sen
Sandra Olsson 5 år sen

Gjort alltsammans :-)

sandra1337@live.se

grym tävling, älskar grymma Beyonce! :-D

Stinaa 5 år sen
Veronica Martin 5 år sen
Natalii 5 år sen

Jag är meeeed!

nataliiw98@gmail.com

Raisa 5 år sen

I’m iiiiiinn! Queen B <3

Isabell 5 år sen

Jag är med :) hoppas jag vinner nuu

Romiyana 5 år sen
Maja 5 år sen

Jag är lungt med, Beyonce är ju the queen :D

maja.ellenberg.tuck@hotmail.com

Linn 5 år sen

shit vad kul, hoppas jag vinner!

Tora 5 år sen

Jag är meed!! :D

alice ijeh 5 år sen

jag är med och tävlar :)<3

alice_ijeh@hotmail.com

Lovisa Guttman 5 år sen

Jag är med!!

lguttmans@hotmail.com

Jennifer 5 år sen

Skulle vara så kul att se henne!

Hedda 5 år sen

Så kul tävling!!!

Kajsa 5 år sen

Jag vill såklart vara med och tävla!!

kajsa.bjarang@hotmail.com

Caroline 5 år sen

Hej! Åh jag vill jättegärna vinna biljetterna! Beyonce är min största idol och jag vill hur gärna som helst se henne live! Jag och en kompis hade planerat att köpa biljetter precis när de släpptes, men i och med att det var så många andra som också tänkt så, så hann vi inte innan ALLT var slut. Jag blev väldigt ledsen, men hoppas nu verkligen att jag kan vinna och få gå på konserten! carro.larsen@hotmail.com

Emma 5 år sen

värsta drömmen om man skulle vinna ju :D

Stella 5 år sen

Jag är med och tävlar! :)

Felicia 5 år sen
Victoria 5 år sen

jag är med!!

vickanolin@gmail.com

Linnea 5 år sen

jag är med! haha

kram

linnea.skoglund@hotmail.com

Wilma Swensson 5 år sen

Är klart med och tävlar! wilma.55@hotmail.com :))

Ebba! 5 år sen
Kajsa 5 år sen

Jag är med.

Jag älskar bayonse hehe kanske inte kan stava hennes namn men hon är guld för mi.Jag äljar hennes sånger.

MVH

Kajsa

Ebba Andersson 5 år sen

Jag är med! Föresten så älskar jag din blogg! ;)

Corinne Persson 5 år sen

corinne_persson@hotmail.com

hoppas jag vinner så jag kan få gå med min pojkvän. Hade gjort hela mitt år ^^!

Lucasstrom 5 år sen

lucas_martin_strom@hotmail.com

Skulle va sjukt kul att vinna!

Emmy 5 år sen

Klart! :)

Beatrice 5 år sen

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!

Håller tummarna!!

Jag hoppas att du tar din tid att hinna

se min kommentar för jag vill gärna vinna!

Att se Beyonce live vore grymt kul men,

då måste jag ta med mig min bästa vän!

Sarah! 5 år sen

Jag är med!!;)

Celina 5 år sen

Åååå skulle kunna göra vad som helst för att vinna dessa biljetter, skulle vilja ge en till min mamma som tyvärr inte mår bra. Hon har råkat ut för en olycka.

Kram

cilleh@hotmail.se

Lydia 5 år sen

Jag. Skulle. Dö

Cajsa tulldahl 5 år sen

Gillar dom på fb & prenumererar på deras nyhetsbrev! Skulle bli såååå glad om jag vann! Avgudar Beyoncé & 1000:- att shoppa för från Glamdeals, hur bra !? Varit med i så många tävlingar på olika bloggar men aldrig vunnit.. :( så skulle verkligen bli JÄTTE glad om jag vann!

Ha det bra & fortsätt som du gör! GO GIRL! ❤

isabella 5 år sen

Åh, älskar Beyonce.

Har gillat deras facebooksida, och registrerat mig för nyhetsbrevet.

Lisa 5 år sen

Jag har gillat deras facebook sida och registrerat mig för deras nyhetsbrev!!

Tindra 5 år sen

Om Jag Skulle Vinna Skulle Jag Ge dom till min Kussin som fyller 18 om några dagar!❤❤❤❤

Alice 5 år sen

Hahaha älskar att en massa skriver skitlånga berättelser och tror att de kommer öka deras chanser… Det är utlottning som gäller people, hur mycket man än älskar Beyònce. Men självklart vill jag också vinna så jag är med!

http://rswag.blogg.se/ 5 år sen

Skulle bli glad ifall du kunde tipsa om min blogg. Den är till för tejer och killar som har frågor om vad som helst. En speciell fråga, en privat fråga. Och det kan handla om vad som helst. Många ungdomar har massor med frågor i huvudet som dem vill ha svar på, men vågar inte fråga.

Så min blogg är till för alla som har en fråga eller kanske bara vill prata om något speciellt.

Tack i förhand!

Isabelle 5 år sen

Bästa tävlingen ever! Har gjort allt man skulle göra såå nu får jag bara hoppas(;

Mathilda 5 år sen
Nora 5 år sen

Kommer aldrig vinna men är ändå med :P

Anonym 5 år sen

OMG OMG BEYONCE!!! maja.elisson@hotmail.com

Sandra R 5 år sen

åhhh jag vill vinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan vilken dröm att få se Beyonce!!

Absi 5 år sen

Åhh! Jag som hade varit så sur över att konsert biljetterna till beyonce blev slut sålda. Nu har jag en chans antar jag!

Absealla@yahoo.com :)

Isabelle larsson 5 år sen

Kika gärna in på min blogg, då jag lägger outits, massor av tips och myyycket mer. Jag uppdaterar dagligen. Kraaam :)

Linnéa 5 år sen

Jag är med, ååh skulle dött om jag vann :O

eve 5 år sen

Jag vill verkligen vinna!!

Magdalena 5 år sen

Jag älskar henne av hela mitt hjärta!

Danielle gordin 5 år sen

Ja jag är registrerad jag vill gärna vinna

Kram!!!

Jossan 5 år sen

Åhhhh!! Är så himla glad att du har denna tävlingen! TAAACK! Puss och kram <3

Ylfa! 5 år sen

AHMAGAD jag är fucking med ! :D och jaa jag har gjort allt man ska göra!!!!

ylfaa97@hotmail.com

(Tjejen som sa hastagg yolomode…..asså nej, jag facepalmar)

Lina 5 år sen

Beyonce är min inspiration. Hon får mig att gå vidare i livet. Hela mitt internet slutade fungera precis dagen innan hennes biljetter släpptes, så jag är så sur att jag inte har några biljetter.. Skulle betyda allt för mig verkligen.

Massa pussar och kramar

hedi 5 år sen

Jag är såklart med alltså nu köööör vi #yolomode MÅSTE vinna alltså :*

Gillat och signat upp för allt :)

#letmydreamcometrue haha lol..

Ida 5 år sen

Jag är med! jag har gillar facebook sidan och prenumererar på nyhestbrev!

Jag ÄLSKAR Beyoncé! har alltid gjort det, skulle vara en dröm att se henne! hoppas jag vinner! :D

Hedi 5 år sen

Jag är såklart med alltså nu köööör vi #yolomode MÅSTE vinna alltså :*

Gillat och signat upp för allt :)

#letmydreamcometrue haha lol..

Samuel Bernaba 5 år sen

Jag kommer seriöst att hamna i depression om inte jag vinner FÖR ALLA BILJETTER ÄR TYVÄR SLUT! I WANNA MEAT THIS ANGEL/MY WIFE YALL!!!

samuel_bernaba@hotmail.com

Cornelia Nilsson 5 år sen

Vilken rolig tävling Zara. Mer sådant här! ;)

Jag har gillat deras fb, och signat mig på deras nyhetsbrev. Och jag är självklart med och tävlar.

Hihi.

Glad påsk!

XOXO,

Cornelia

Aida 5 år sen

Åååh vad nice!! Beyoncé, min idol! Jag är lätt med och tävlar (och har gjort allt man ska göra) :):):)

Tracy 5 år sen

Jag är med! Vill verkligen vinna dethär jag har älskat henne sedan jag var liten. Skulle betyda jättemycket om jag vann.

Bella 5 år sen

Galet bra tävling!! Och det vore så kul att se Beyonce live! Kram

Lydia 5 år sen
ak 5 år sen
Elsa 5 år sen

Jag är med!! Fy fan vad jag vill träffa den människan, so fierce, so much power!

akanequeen@gmail.com

Belinda 5 år sen

Jag har gillat glamedeals på facebook och registrerat mit på deras nyhetsbrev, min mejl är Belindasfashion@gmail.com!

Beyonce kvinnan som alla ser upp till, Hennes kropp som alla vill ha och hennes fantastiska röst. Hon har varit en förebild för mig så länge jag kan minnas och inte för att hon sjunger som en gud visst det med men hon har så bra självförtroende och visar verkligen vart skåpet ska stå. Beyonce är så självsäker och hon visar verkligen att man kan nå upp till vad man vill bara man följer sin dröm. Jag hann inte få biljetter till konserten men nu harjag en sista chans. Jag kan inte beskriva hur glad jag skulle bli om jag skulle vinna. När jag kollar på henne blir jag glad och hon bara utstrålar glädje. Visst alla här kanske vill se henne men om jag fick gå på hennes konstert skulle jag vara så glad efter. Att få se en sån vacker kvinna sjunga underbart så man ryser är seriöst en dröm.

I WAS HERE!! Skulle jag gå runt och sjunga efter hennes konsert!

Tack Zara för en tävling och hoppas på det bästa kram

felicia 5 år sen

felicia.siudak@hotmail.com

känslan att faktiskt få vinna en tävling är ju underbar! & att få se en konsert med henne är ju helt enormt! Jag är med och tävlar & har gjort allt som krävs så nu är det bara rill att gålla tummarna!! men när jag registrerade mig använde jag mig utan min andra e-mail.

Den heter:

felicias.devote@hotmail.com

ha det så bra, glad påsk & kram :)

Kajsa 5 år sen
paulina 5 år sen

jag har registrerat mig så nu är jag förhoppnisvis med och tävlar! YEY! kram

paulina.tentis@gmail..com

Henrietta 5 år sen
Elina 5 år sen

Jag är med!!

elinaqvist@hotmail.com

Gud vilken dröm att få gå på konserten, det blev ett missförstånd mellan min kompis och datumet så vi missade det och det blev inga biljetter..Så stark och otrolig kvinna!

Anonym 5 år sen

julia.schon@telia.com

Älskar din blogg! :)

Ellen K - O$H! 5 år sen

Hade nästan gett upp hoppet, och så gav du mig det tillbaks med detta!! Magiskt! Tack för att jag får chansen att delta, drömmer mig bort och ser mig själv få dansa och uppleva min största idol så långt tillbaks jag kan minnas LIVE!!! Obeskrivligt. Only God Knows. Hoppas vi ses där! Ville bara inflika hur otroligt duktig och vacker du är, önskar dig all lycka till och hoppas du en dag får stå på en stor scen och göra det du är menad för! God Bless! Kärlek xxxxx

Alma 5 år sen

Åå vad kul tävling❤ håller tummarna och vill sååååååå gärna vinna❤❤❤!!!

Rebecca 5 år sen

Ojj vet inte vart jag ska börja, alla skriver så bra. Och ja menar de är typ en på miljonen chans att man vinner.. men ja måste försöka!

Så vi kan väl börja med att säga att jag är med i tävlingen och att min email adress är becca_sweet@hotmail.se

Har aldrig varit på någon konsert i hela mitt liv, och att få gå på Beyonce’s konsert som min första konsert skulle vara stort! Har alltid sett upp till henne för att hon har den självsäkerheten och har den attityden att "jag kan göra vad jag vill, bara jag vill" skulle så gärna vilja ha den också! Hon inspirerar folk (mig) på så många sätt! och hennes musik, ja den ska vi inte ens börja snacka om! Otroligt duktig är hon! <3

Hursomhelst så vill jag bara säga att de skulle betyda guld att få vinna detta! Jag menar verkligen de! Att få se henne live, sjunga, uppträda och att hon får vara min första konsert, skulle aldrig glömma de! Vill också säga grattis till den som har turen att vinna! Hoppas du får de kul! Och zara, om du orkat läsa hit, ska du veta att du är en otroligt inspirerande människa och hur snygg som helst! … Och att jag ser upp till dig! (: många kramar från mig, Rebecca

Sara Raoofi 5 år sen

Klart!

somi_sara1@hotmail.com

Om jag beskriver hur mycket det skulle betyda för mig att vinna de här två biljetterna skulle det nog bli så långt att du inte orkar läsa, men eftersom jag har hopp så försöker jag ändå.

Ända sedan jag och min syster varit små har vi älskat Beyoncé (Destiny’s child då). Hon är en otroligt stor förebild för mig (och min syster) och dagen vi fick reda på att hon skulle komma hit flippade vi totalt ur! Några dagar innan hade vi snackat om hur grymt det skulle vara att få se henne uppträda livé, jag kan tänka mig att du kände detsamma :)

Men i alla fall. Jag fick ansvaret att köpa biljetterna eftersom systern var tvungen att jobba. Sjukt nervös och exalterad var jag. Jag var så nervös att jag inte kunde sova ordentligt dagen innan.. låter kanske överdrivet. Saken är att Beyoncé betyder så sjukt mycket för min syster mer än vad hennes musik betyder för mig, så pressen för att inte göra min syster ledsen var stor. Du vet nog hur det slutar haha, annars skulle jag nog inte sitta här och skriva. Jag fick köa på Ticnets sida och jag hamnade i en kö innan släppet (pga strul med sidan kom "vänta på din tur" rutan upp för tidigt). Det slutade med att jag ca 1 timme senare kom igenom och då fanns det inga biljetter kvar. Jag satt bokstavligt talat framför datorn och stirrade på skärmen där det stod att jag skulle vänta på min tur. Jag kunde inte fatta att jag misslyckades med det här. Något som betyder så mycket för min syster, som betyder allt för mig. Jag var så ledsen, både för hennes skull och tanken av att Beyoncé skulle komma hit och vi inte skulle få se henne. Vi båda var nere hela veckan och undvek att prata om det. Ångesten var nog jobbigast. Det var mitt fel att systern inte skulle få se sin största idol. Efter allt detta kollade jag upp massa biljetter i andra hand såklart men priserna var överdrivet höga.

Det skulle betyda så sjuukt mycket att vinna dessa två biljetter. Jag har inte berättat för min syster om att jag deltagit i den här tävligen och att överraska henne med två biljetter skulle göra både henne och mig grovt överlyckliga. Du förstår nog!

Tack för din tid Zara!

Emma 5 år sen

eemmaa_f98@live.se

bästa tävlingen, hoppas verkligen på att vinna!

kram på dig, din röst är amazing!

Lana rashid 5 år sen

lana-beyonce1999@live.se sådär klart <3

snälla zara ge mig chans och få träffa min idol :(

Paula 5 år sen
Fiona 5 år sen

Jag har gillat Beyoncé sedan barnsben. Helt allvarligt talat har hon alltid varit min favorit artist, både som soloartist och under den tiden som hon var med i Destinys Child. Kan i precis alla låtar hon gjort.

Skulle dö om jag vann. Vinner aldrig något!

Tine freiman 5 år sen

Älskar din blogg! Vill såklart vinna som alla andra!

Ellen 5 år sen

Jag är med och har gjort allt!

Skulle betyda allt för mig om jag vann!

Här är min mailadress: ellenlinneab@hotmail.com

Cecilie Austvik 5 år sen

Jeg er helt klart med!! :)

cecilieaustvik@live.com

Emma 5 år sen

Ååh så rolig tävling! Alla vill ju se the Queen !!

emma@almeby.com

Matilda 5 år sen

Så kul att du fixar sånna här tävlingar. Skulle bli så himla glad ifall jag vann. Kram

Anonym 5 år sen

Det hade verkligen varit super kul att få gå på hennes konsert! Hoppas att jag vinner

Förresten så sjunger du som en ängel, så himla vackert önskar jag var dig!

Sophia.broden@speedmail.se

Felicia Hanserup 5 år sen

Här är min mail: hanserup@hotmail.com

Jag vill såååå gärna! Åh detta är en stor önskan i livet just nu. Så kul det hade varit. Jag ska inte ens nämna hur galet avis jag är på dig!… ;) Även om inte jag skulle vinna (MEN jag håller tummarna såklart!) så får du ha en underbar kväll när du ska se henne.

I ♡ Beyonce

Mary 5 år sen

Jag är helt klart med!

mary123456757@hotmail.com

Efrasiemassamba 5 år sen

Bbc@live.se

Bbc@live.se

Bbc@live.se

Jag skulle bli så glad om jag van för Beyonce är min förebild och jag älskar henne så mycket jag har redan gillat sidan på Facebook och jag har redan registrerat mig. Jag hoppas att jag vinner.

Amanda Nilsson 5 år sen
Ebba 5 år sen

Åh jag skulle bli världens lyckligaste tjej om jag vann biljetterna! Jag har älskat Beyoncé så länge jag kan minnas och min dröm är att få höra henne live!

Jag har gillat på Facebook och prenumererar på nyhetsbreven!

KRAM

Emelie 5 år sen

Skulle ju sitta fint! Pallm_@hotmail.com

miranda 5 år sen

Har gillat sidan & registrerat mig, hoppas verkligen jag vinner! Beyonce är min största förebild ååh.. Hade varit perfekt födelsedag efter jag fyller år på måndag hehe

m-miranda@live.se

Njomza 5 år sen

åh yes! Har alltid velat se henne, love her!

Sara Radefält 5 år sen

Åh vad kul, jag är enkelt med och har gjort allt som ska göras!!:)

Isabella Eriksson 5 år sen

Åhh vad kul, jag älskar Beyoncé!

Melat♥ 5 år sen
Emmie Johansson 5 år sen

du sjunger som en ängel! kram

Ilafwaey 5 år sen

Gillat osv ! Skulle bli så jävla glad om jag vann! Älskat henne sen jag var liten, puss

Cecilia 5 år sen

Åh vad kul!! Jag gillar glamedeals på facebook och jag har signat upp mig på deras nyhetsbrev!!

skulle bli såå glad om just jag vann! Liksom 1000kr och att få se beyonce… Full pott !!

kram och glad påsk!!

Jonna Ramhult 5 år sen

Åh vad kul!

emma Fransson 5 år sen

Vilken rolig tävling!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…