Hej bloggisen. Jag har faktiskt duchat nu haha. Börjar må lite bättre också. Ska se om jag orkar hyra en film senare. Egentligen kan jag ju bara ladda ner en film, eller kolla på swefilmer osv men jag vill ha en anledning till att åka runt lite med min moppebil haha och det är faktiskt ganska mysigt att hyra film, köpa lite glass och gotta för att sen komma hem och sätta på filmen LAGLIGT! Vad länge sedan det var jag gjorde det… Jag kanske inte borde skriva ut det på min blogg, vilken kriminell gangster jag är, haha men men, I’m not gonna lie. Jag är fruktansvärt lat bara och mitt Netflixkonto vill inte fungera längre. Gråter en skvätt. 
 
Innan jag åker någonstans ska jag ta itu med mina kläder och skor. Jag har hälften i hallen och hälften nere vid mitt rum. Helst av allt vill jag ha alla här nere, i ording, i min skohylla men det får liksom inte plats… Jag har supermånga fina ballerinaskor från Belle Shoes från miinto.se som jag tyvärr inte kan använda längre eftersom det blir kallt om mina fossingar. Här är mina 4 favoritpar!!! 
 
Gick in och kollade på Belles Shoes flik på miinto nu faktiskt och dom har fått in så himla fina grejer!!! Jag älskar Ponchon med små bollar och loafersen med KENZO-inspo. Gå in och kolla själv HÄÄÄÄÄÄÄR.
2013-10-12 Zara

Kommentarer

ninaW 6 år sen

Mer bilder på fossingar :p

Brandos 7 år sen

WOW! Här har vi visst en riktig skogalning. Härligt! Vilken underbar garderob – we like! Trevlig onsdag.

ZANDRA 7 år sen

FINA!

Anonym 7 år sen

Om Netflix inte funkar… Se filmen på solarmovie.so eller tubeplus.me Det funkar…

Emma 7 år sen

åååh asså! Dina skor är ju heaven!

Joanna 7 år sen

Drömgarderoben!!

Johanna 7 år sen

Åh gud vad många skor, drömmen!!!

Alice 7 år sen

Dör skodöden! du har så sjukt fina skor!

Karla Khoury 7 år sen

Man kan aldrig ha för mycket skor! :D

fashion news 7 år sen

Så sjukt snygga sandaler!!

Alice 7 år sen

Är alla dom där klackskorna dina? :O

Cecilia 7 år sen

Åhhh så många snygga skor!!

Ida Emma 7 år sen

älskar alla dina ballerinor ^^

Wilma 7 år sen

Asså så himla go, du är nog den härligaste och mest jordnära bloggerskan som finns!

Sofia 7 år sen

Snygga skor ;-)

penny 7 år sen

hehe, inte lust att ge bort någrrra? <333 ;-)

JUNITJEJ 7 år sen

Så många skor!

Kajsa 7 år sen

Alltså DÖÖÖÖÖÖ va snygga skor!!!!!!!

Sanna 7 år sen

Måste bara fråga hur i hela friden du kan välja på morgonen vilka skor du ska ha på dig? Du har ju så otroligt många. Men förstår dig, är en riktig sko-lover ;)

Amanda<3 7 år sen

Jäklaa vad du har mycket skoor! Ha det bra! Hoppas du läser detta❤❤❤ kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…