Hej bloggisen. Kom precis hem från Ludwig där vi åt bullar och hade världens diskussion om påbudsmärken i trafiken. Mitt älskade hjärta tror att han kan allt om vägar, bilar och trafiken. Han sitter alltid bredvid mig när jag kör och skriker vad jag ska göra och inte. Oftast skriker han att jag kör för långsamt. Han har helt enkelt fastnat i en GTA-psykos. Skulle inte fårvåna mig om han bad mig köra på en gubbe för att få mer poäng. Men ärligt talat så är både han och jag riktiga tävlingsmännsikor och vi ska alltid ha rätt. Vi är säkert skyldiga varandra tusentals kronor från olika vadslagningar men just nu handlar det om 500 kr och ett påbudsmärke. Jag vet sjävklart att jag har rätt (som vanligt) eftersom jag har gått moppekursen, läst boken, klarat provet och kan trafiken bättre än Ludwig. Jag vet. Ludwig vet inte. Så om några dagar blir jag antagligen 500 kr rikare, eller så kommer dom pengarna glömmas bort precis som alla andra. 
 
Givetvis kräver vi inte pengar av varandra men vi båda var så säkra på det här vadet så vi slog till stort. Haha, åh det finns ingen som Lud. Vi skriker aaaaaaldrig på varandra men Herregud, det var länge sedan jag blev så frustrerad och hetsig för han är en envis jävel som inte kan ge sig. Det kan inte jag heller. Det slutade med att hans mamma fick googla gatan vi körde på och se vem som hade rätt, men man såg inget på iPaden. Alla i hans familj tycker nog att vi är rätt töntiga när vi ska hålla på sådär, vilket är supervanligt haha. 
 
Nu ska jag och kanins sova. Imorgon ska jag till skolan, dvs att jag är frisk, därför kan ni äntligen få lite fina bilder. Puss och godnatt. Sov gott!
 
2013-10-13 Zara

Kommentarer

Lina 7 år sen

Kör en frågestund om hår på bloggen så passa på att fråga allt ni vill veta! Fråga t.ex om löshår, avfärgning, vad vi tar för priser, vad just du skulle passa i, hur man behåller en knallig färg, vad som är inne, ute, balsammetoden osv osv. Finns huuur mycket som helst att fråga om håret så passa på, jag svarar på ALLT! :)

Cornelia Appelgren 7 år sen

Du måste ju skriva vad det är för skylt ni slår vad om så vi får se haha!!

Anonym 7 år sen

Har du sett den nya video som sprids? GE HENNE ALL CRED.

http://www.youtube.com/watch?v=04hopS5e54I

Så jävla modigt, tycker inte du det? Våga sprida kärlek och stoppa näthat. Alla som är med, visa ditt stöd ock

Alexandra 7 år sen

När kommer videon för bad boys ut? Älskar dig Zara, du är min förebild…

Hanna och Malin 7 år sen

Roliga bilder! Lägger också upp såna i bland på min blogg!

Fin kanin också :D

Nadeen 7 år sen

Hahah Gud va gulliga när är!

Fin bild! ;-)

Kram

Cornelia – Stil & Ungmamma-blogg

Nikki 7 år sen

haha älskar bilden och texten <3

Vilma 7 år sen

Gå gärna in på min blogg http://vilmajosefina.blogg.se

Jag lovar, du kommer inte ångra dig! :)

Iréne 7 år sen

Besök gärna min blogg!

Just nu bjuder jag alla mina läsare på 15% rabatt hos Lekotek.se

http://ireneblank.blogg.se

JULIA 7 år sen

haha snyggaste bilden :D söta ni är!

Jennifer 7 år sen

du är grym! :)

Madelein Larsson Wollnik 7 år sen

Hoppas du har rätt då ;)

Lina 7 år sen

haha nej vad sött.

Michaela 7 år sen

Haha det är frustrerande när man har olika viljor, och båda parter tycker att just "jag" har rätt ^^

Sara 7 år sen

Åh ”skulle inte förvånat mig om han bad mig att köra på en gubbe för att få mer poäng” hahaha.

Vad tycker Ludwigs familj om att dom har dig i huset, liksom en kändis! Det skulle varit fett coolt!

Men vad tycker dom om det?

fashiongirlz 7 år sen

Läs min och min kompis blogg, kommentera också hihi xD

Nikita 7 år sen

haha älskar din blogg! <3

Corinne 7 år sen

Skriv om du hade rätt sen!! :)

Liinn - Million Pieces 7 år sen

Bara jag som inte ens vet vad ett påbudsmärke är…? o.0 Hehehh<3

Ingrid♥ 7 år sen

Jag har en sån kanin :) Min heter faktiskt Ludde :)

Emelie 7 år sen

Hahaha vad söta ni är! :D

Linnea 7 år sen

Älskar din blogg! <3

Make the seconds count 7 år sen

Haha gulligt dock.. ^^

ZANDRA 7 år sen

SUPERFIN BLOGG!

Jasmine Jasse 7 år sen

Gulligt :))

Vilma 7 år sen

Gå gärna in på min blogg http://vilmajosefina.blogg.se

Jag lovar, du kommer inte ångra dig! :)

Jenny 7 år sen

Fin bild :D

hahah men söta!!! / Ida

Hahahah söta..

Anna 7 år sen

Att vara tävlingsinriktad är både bra och dåligt, hehe. Men själv är jag ganska tävlingsinriktad ;))

natalie 7 år sen

söt

Hedda 7 år sen

HAhahahahhahaha!!!! Fy va roligt, börade skratta när jag läste!

Cecilia 7 år sen

Hahhahahh skriv sen om du hade rätt ;P

Vad är ett påbudsmärke? :o ni som ser detta får gärna kika in på min blogg som handlar om mitt liv som funktionshindrad!

Amanda<3 7 år sen

Hahahha jag är också en tävlingsmänniska, nån gång är det bra och nångång inte!haha! Tur att du är frisk! Kram❤❤

åh. det kan vara sååå provocerande när man så väl VET att man har rätt men den andra vägrar att inse och ge med sig…

åh. det kan vara sååå provocerande när man så väl VET att man har rätt men den andra vägrar att inse och ge med sig…

Karin 7 år sen

Hahah klockrena ni är!

Emma - my blog, my life 7 år sen

älskar dig zara! "Skulle inte förvåna mig om han bad mig köra på en gubbe för att få mer poäng" hahaha!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…