Hej bloggen! Idag gar jag varit på sånglektion med Eric, min sångcoach. Han har alla lektioner efter varandra så man träffar många roliga människor innan och efter. I förrgår träffade jag hon som skrev ”the Monster” med Rihanna och Eminem! Och för några dagar sedan träffade jag killen som spelade den unga Leonadro DiCaprio i The great Gatsby. Dog lite. Det är nog det närmsta jag kommit Lelle. Han fyller ju faktiskt år idag! När jag är 21 och kan gå ut är han faktiskt bara 43, så det fungerar! Hahaha skämt o sido.
 
Efter jag hade varit hos Eric åkte jag till studion och dödade lite tid med att hänga med Mackan, Mike och några fler. Dom var mitt uppe i en writing session och det låt såååå bra! Mikes senaste hits är nog Pour it up till Rihanna och We can’t stop med Miley Cyrus. Så sjukt grym och rolig snubbe. Jävlar vad kul jag hade i studion idag! 
 
Jag och Eric!
2013-11-12 Zara

Kommentarer

Härligt! Så kul läsning! Gillar det starkt!

Jag är en positiv och trevlig tjej med mycket idéer och inspiration i livet. Därför bloggar jag för att dela med mig av mina fix och trix samt annorlunda måltider mm! Jag tillbringar mycket tid med min familj, men också med vänner och träning. Jag har en dotter som är född i december 2011 och en son som är född i september 2013. För tillfället bloggar jag mest om träning, kost och viktnedgången efter graviditeten, då jag gick upp 32 kg. Välkommen till min blogg och jag hoppas du kommer att gilla det jag skriver !

amanda<3 7 år sen

åh vad kuul! ha det bra! kram

ZANDRA 7 år sen

SUPERFIN BLOGG ZARA!

ÅHH så kul du verkar ha!! :D

Och så roligt att du uppdaterar om Lelle… haha! Lovar att du någon dag kommer träffa honom!

Susanna Givander 7 år sen

Hej Zara!

Vill börja med att säga WOW vilken inspiration du är! Minns när jag såg dig på Talang. WOW!

Vill kolla bara.. Vet att det kanske är lite privat. Vet inte hur du ser på det men vissa kändisar är mycket privata med förhållandet. Men min fråga är, ser du ditt förhållande som något privat eller "bryr" du dig inte så mycket? Samt är det lätt att hålla ihop när du är borta så mycket.

Kram på dig, fortsätt med det du gör. Sådan inspiration för andra som vill bli något inom musiken. :)

Hannah 7 år sen

Menar du mike will made it, när du skriver mike? SÅ SJUKT JÄVLA COOLT ISF hahah

Anonym 7 år sen

Omgggg träffade du callan mcauliffe dör

gud va cooolt :D :D !! / Ida

Amel 7 år sen

Herregud vad häftigt! Mike!! Omg!! Njut verkligen av det här Zara!

Lina 7 år sen

Kul! Kika gärna in på min blogg om du vill se bilder från MTV EMA 2013 som jag var på !:D

Anonym 7 år sen

Vad roligt Zara hoppas att det går bra för dig;)

Kram Ida

Maja 7 år sen

Cool outfit!

Hanna 7 år sen

Åh va coolt!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…