Jag längtar så sjukt mycket till Julafton. Jag vet att jag är lite tjatig, men ni förstååår inte! Haha. Jag längtar till min födelsedag som är snart. Jag har kommit fram till att jag inte vill ha en Celiné mini Luggage. Inte nu i alla fall. Den kändes inte alls rätt när jag provade ha den hängandes på armen. Det kändes inte som jag. Jag önskar mig nog bara en mysig pyjamas. Det vore gosigt! En mysig pyjamas och kanske ett par tofflor. Ett prentkort på miinto.se eller något och en riktigt tjejig dagbok. Det skulle vara så kul att få ner allt jag tänker på i en bok som jag kan läsa när jag blir lite äldre och undra vad fan jag höll på med när jag var 15 haha. 
 
 
2013-11-25 Zara

Kommentarer

dasha 7 år sen

oviget

Frida 7 år sen

När fyller du år??

emilia 7 år sen

vilka bilder <3

Klara Strömqvist 7 år sen

Åh vad härligt!!

ZANDRA 7 år sen

SUPERFIN BLOGG!

mathilda 7 år sen

ååh vad härlig du är, går från att önska dig en celine väska till en pyjamas och tofflor. Så himla söt är du <3

Ellinor 7 år sen

Mysigt snart är julen här!

Längtar också till julafton… !

Linn 7 år sen

Mysigt! :)

SOFIA CARLBAUM 7 år sen

Åååå vad mysigt!!!!!!! Älskar dig Zara stor förebild<3

Vendela Nilsson 7 år sen

myyysigt!

Amanda<3 7 år sen

Det är ju mysiga födelsedagspresenter! Kram❤❤

Maja 7 år sen

ååh, så mysigt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…