Hej bloggisen! Idag har jag dansat med världens bästa Andy. Vi tränade på mitt självförtroende på scenen, vem jag vill vara som artist, hur jag vill vara osv. Jag tror dte var Sony som bokade in mig med henne, då vill jag tacka Sony för omg, under bara 2 dagar känner jag mig helt feirce. Hon är guld. Det finns ett superkort klipp på instagram från lektionen när vi gjorde en liten dans de sista minuterna. Hon förstår precis hur och vad jag vill dansa. Så skönt. Sen efter det åkte vi till Universal studios, bara för att vi kände för det haha. Det är en nöjespark med nästan allt från Universal. Vi var där i kanske 1,5 timme. Om man köper biljetter innan nyår får man gå gratis under hela 2014, så det var mest därför vi gick dit! 
 
 
Vi hade ju då ingen kamera så det sööööööög ju. Trött bild från dansen. Wäää
 
 
2013-11-26 Zara

Kommentarer

:) 7 år sen

Vilken affär har du köpt den där bikinin på? :)

Melle 7 år sen

Hek Zara. Jag har alltid tyckt att du var en toppentjej och har det utseende jag vill en tjej ska ha. Önskar att du varit min babe.

Asså jag kan nästa göra vad som helst för att få träffa dig någon gång.

Älskar dig så mycket!!!

Daniel 7 år sen

Mitt senaste inlägg om hur man kan optimera sin ämnesomsättning:

http://danieltraining.blogg.se/2013/november/utkast-nov-26-2013.html

Klara Strömqvist 7 år sen

Såg videon på insta, jäklar du kan dansa!

ZANDRA 7 år sen

SUPERFIN BLOGG!

Åhhh…. vill också besöka Universal studios igen!

Amanda 7 år sen

Ser jättekul ut! :D

Anonym 7 år sen

På fredag är det black Friday på NEW YORKER! Det betyder att via den här länken får du 30 PROCENT på ETT HELT köp! Länken går bara att använda engång per person! du går in på länken och skriver dina kontaktuppgifter och visar sedan upp sidan i kassan! SES PÅ FREDAG

Anonym 7 år sen

På fredag är det black Friday på NEW YORKER! Det betyder att via den här länken får du 30 PROCENT på ETT HELT köp! Länken går bara att använda engång per person! du går in på länken och skriver dina kontaktuppgifter och visar sedan upp sidan i kassan! SES PÅ FREDAG

amanda<3 7 år sen

Åhh vad kul! Hoppas du har det jätte super super bra där! Kram

Alexandra 7 år sen

ÄLSKAR DIG DU ÄR BÄST! du är min stora förebild <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…