• 2014-03-18
  • 2

IMG_2576_111-704x1024 - kopia 

Att måla en snygg eyeliner är ett problemområde för många. Dels ska den vara skarp och jämn så man måste vara stadig på handen, men det svåraste när man är ovan är att måla en snygg eyelinervinge.

I detta inlägg tänkte jag först och främst visa hur man gör en snygg sotad eyeliner, vilket är en bra look att börja med för att träna. Och sedan kommer en steg för steg med hur man gör en skarp eyeliner och exakt hur man ska forma vingen så att den anpassar sig efter just ditt öga!

Ett nybörjar-tips är att inte använda flytande eyeliner, utan börja med en gel eyeliner istället. En gel eyeliner kan både göras skarp, eller uttonad för en mer sotig eyeliner. Det är bra för då kan man öva på att göra skarpa linjer, men om det blir ojämnt så kan man sudda kanterna och då syns inte de ojämna längre!

Sotad eyeliner med vinge:

sotad-eyeliner-med-vinge

1. Ljusa upp blicken med en skimrig och ljus ögonskugga under brynet, i ögonvrån, på ögonlocket och undre fransraden, Annikas Favoritskugga.
2. Måla en sotad eyeliner, med eller utan vinge, med hjälp av en gel eyeliner (ta bara lite eyeliner på penseln och sudda kanterna) Oriflame Gel Eyeliner.
3. Avsluta med mascara på övre fransarna och de yttersta underfransarna, Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara.

Skarp eyeliner med vinge:

måla-eyeliner-med-vinge

IMG_2555_111-705x1024

Hoppas att inlägget var till hjälp :)

Fler sminktips finns på Imakeyousmile.se!
Kram Helena

Kommentarer

Felix,killen som tycker du är trevlig 6 år sen

Hur får man kontakt med dig? Bara snacka liksom, tips och sånt? :)

Svar på kommentaren:
Helena Rönnblad 6 år sen

Du kan maila på helena@imakeyousmile.se :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam