• 2014-03-24
  • 4

img-kimkanyevogueapril_183722700755

Jag tycker det är otroligt roligt att Kim och Kayne prydder framsidan av Vogue den här månaden. Kim har verkligen blivit en starkt symbol inom mode världen. Hon och hennes systrar har ett eget märke och hennes namn hörs allt oftare inom mode sammanhang. Jag har flera gånger inspirerats av Kims stil. Hennes garderob är verkligen to die for. I inslaget med henne och Kayne får man bland annat se se deras underbara lilla dotter North.

kkvc

 

Kram Amelie

2014-03-24 Skönhet / Mode

Kommentarer

Amel 7 år sen

Älskar dom!!
Vogue***

Ebba Enander 7 år sen

Hej!Jag förstår inte med att det står kram Amelie? Är det inte zara som bloggar?
Tacksam för svar

Svar på kommentaren:
d 7 år sen

haha det är ju bara de inlägg som det står ZARA över som Zara skriver

Rebecka 7 år sen

Åh älskar dom (:

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

1. Grunda med ögonskuggsprimer och applicera rödbrun skugga på hela ögonlocket, och tona ut kanterna i globlinjen. 2. Dutta på ljus ögonskugga i ögonvrån och i mitten av ögonlocket, samt på brynbenet. 3…