• 2014-03-25
  • 3

IMG_2796 IMG_2804 IMG_2805 IMG_2806

Hej bloggisen. Kom precis hem från världens mysigaste pojkvän. Imorgon fyller papsen hela 50 år! Halfway thru lyyfee ju! Om inte mer hehe. Fylla 50 år är stort så jag hoppas världens bästa pappa får världens bästa dag! Det finns ingen jag känner som lever efter mottot YOLO som min kära far. Hur mycket jag älskar honom får jag skriva imorgon, får han smygläser alltid min blogg! Nu ska jag sussa eftersom hela familjen ska upp och sjunga tidigt i morgon. Godnatt.

2014-03-25 Zara

Kommentarer

ZANDRA 7 år sen

SUPERFIN BLOGG!!

Selma 7 år sen

Grattis till honom. Min pappa fyllde 50 i november och jag är bara 11…

Amanda 7 år sen

Min Mommo fyller också år samma dag som din pappa! Grattis till han! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…