• 2014-03-28
  • 7

c750x451

Åhh jag älskar skotrenderna för i vår! Jag har fått en förkärlek till päls på skor. Celiné har gjort ett par som jag verkligen gillar, om någon vill spendera lite extra på skor tycker jag absolut ni ska besöka Celinés hemsida. För att följa trenderna ska ni köra på:

– Slip in skor, finns flera snygga på HM:s hemsida.

– De svarta klackarna utan häl (se bild nedan)

– Chanel espandrilos

– Vans

black.jpg_effected image10 sneaker2.jpg_effected

 

Kram Amelie

2014-03-28 Skönhet / Mode

Kommentarer

Sofia Larsson 7 år sen

Hej Zara, jag har ett stort problem och jag skäms så fruktansvärt över det. Jag tror jag lider av akne eller något liknande.. I present fick jag ett presentkort på ansiktsbehandling, jag for och fick den för ca 3 mån sen och fick en massa produkter för över 1700kr. Men det hjälps inte. Jag har fortfarande kvar min fula hy.. Jag får bara ful hy i pannan och runt näsan. Jag har försökt rengöra ansiktet oftare, äta nyttigare, haft håret uppsatt varje dag, inte klämt/klöst/rört, motionera mer, slutat dricka mjölk, jag sminkar mig inget utan fyller endast i mina ögonbryn, slutat stressa osv. Men INGET av det har hjälpt mig och jag får nästan panik, det känns som om jag kommer leva med det för alltid, varje dag i skolan bär jag mössa för att försöka dölja lite av det. Snart är det sommar och jag kan inte använda den mer då. Jag har följt din blogg väldigt länge och kommer ihåg när du skrev om din akne, nu undrar jag hur jag kan bli av med min (ful hy)? Jag hade blivit sjukt tacksam för ett svar eller att du åtminstone läser detta.
Många kramar :) /Sofia

Emma 7 år sen

Hej, det skulle vara riktigt roligt om du kunde lägga upp fler outfit inlägg eller något liknande. Jag älskar din stil! Jag själv gillar att läsa sånna typer av inlägg. Kram

Matilda 7 år sen

Hej! Vet du något bra ställe där man kan köpa/beställa chanel espadrillos?
Kram

Hanne 7 år sen

Hejsan Zara!
I dina blogginlägg är det tre punkter efter det sista ordet. Men meningen slutar inte då. Det jag menar är att hela blogginlägget kommer inte med. Skulle du kunna fixa det?

Anonym 7 år sen

Ursäkta? Det är Zara som skriver på bloggen det bär visst hon som skriver om mode??

Ayla 7 år sen

Vart någonstans kan man köpa de skorna som är längst ner?Älskar din blogg och din musik.

Svar på kommentaren:
Anonym 7 år sen

Ayla det är inte Zara som skriver om mode, så det är inte hon som skriver musik…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

1. Grunda med ögonskuggsprimer och applicera rödbrun skugga på hela ögonlocket, och tona ut kanterna i globlinjen. 2. Dutta på ljus ögonskugga i ögonvrån och i mitten av ögonlocket, samt på brynbenet. 3…