Hej bloggisen. For real nu. Jag har tappat så mycket läsare sedan jag bytte blogg. Det har absolut inte med själva läsarna att göra, alltså er! Det har ju med min blogg att göra! ’Ni som fortfarande läser, och ni nya som har kommit hit, vad tror ni det kan bero på? För helt ärligt är jag inte så betuttad i designen heller. Kan det vara just att det blir krångligt så fort man byter portal? eller vad tror ni? Måste man jobba sig tillbaka lite? Fine, jag tjänar pengar på min portal nu. Para finns liksom, haha. Jag får så jag klarar mig och blir över, men för mig är inte det det viktiga. För mig är det viktiga ni som läser. Varför skulle jag annars bloggat i flera år på blogg.se? Jag vill nå ut till så många som möjligt.

Nåja, jag hade uppskattat massa åsikter, önskeinlägg, tankar och funderingar runt detta. Hjälp mig! Ni är bäst!!!IMG_1063

2014-04-25 Zara

Kommentarer

Sigrid 7 år sen

Tycker din design är jättefin. Det känns mycket seriösare med zaralarsson än zarish. Du skriver långa, intressanta inlägg om allt som är viktigt. Du tar fina bilder och verkar sååå härlig. Ändra inte om hela din blogg för att göra andra nöjda liksom.. och sluta inte skriva om politik, droger och annat som är i ropet atm för det är det som är det roligaste att läsa om!!

Saga 7 år sen

Jag tycker att du ska byta tillbaka till blogg.se! Det var så mycket enklare att hitta, läsa osv, nu är allt så krångligt. Man måste tex trycka på inlägget för att kunna läsa klart det och det blir bara jobbigt för att då måste man gå fram och tillbaka hela tiden. Fu bloggar fortfarande lika bra och älskar när du bloggar men de skulle bli så mycket enklare med blogg.se!

Samantha 7 år sen

Hej Sara. Jag vet att du antagligen inte kommer läsa den här kommentaren för du gjorde detta inlägg för ett tag sedan. Men jag tycker du ska göra det som andra skrivit här i kommentarerna för om du verkligen vill ha fler läsare och kommentarer så gör det. Annars tycker jag bara att du ska sluta klaga om du ändå tänker göra samma sak hela tiden.

amanda 7 år sen

Läste din blogg vaaarje dag förut på blogg.se, men sen du bytte hit och designen ändrades så man måste börja klicka på varje inlägg för att läsa dem så går jag in på din blogg allt oftare…ja jag läser den knappt alls längre. Trist tycker jag också, just för din blogg var en av mina favoriter förut:(

jennifer 7 år sen

Att man inte ser alla inlägg efter varandra, att man måste klicka sig till varje inlägg liksom :(

Sandra 7 år sen

Designen tror jag. Den är sjukt jobbig & det är väldigt rörigt på bloggen. Jag personligen anser att ett mer stilrent design skulle öka intresset för nu när man läser måste man klicka tillbaka sig & tappar bort vilket inlägg. Förra bloggen låg inläggen under varandra & nu ligger de så att man endast har en överblick. Byt design, dela på fb, börja skriva på engelska, lägg upp covers, skriv mer åsiktsinlägg, haul videos mm mmmm

Felicia 7 år sen

1. zaralarsson är jobbigare att skriva än zarish. Från början kom jag inte ihåg namnet, men zarish klingar bättre.

2. Lägg upp fler sångvideon, man läser om ditt liv som sångerska men får inte riktigt en verklighetsuppfattning på hur du låter. Visst i dina låtar och ett fåtal live uppträdanden man hittar på youtube. Men man vill ju se något mer intimt som acapella eller ngt du sjunger på till vardags.

Madde 7 år sen

Hej Zara!

Jag ”slutade” läsa din blogg för att jag tyckte det var jobbigt att klicka in på varje inlägg sen till baka till startsidan för att sedan klicka in på nästa inlägg. Haha nu låter jag jätte lat men har man slött internet eller slö telefon så är det lite irriterande.
Sen insåg jag att om man klickar på fliken ”Zara” så kommer alla inlägg under varandra som det gör i en vanlig blogg och det blev genast lättare att läsa. Jag fattade inte detta i början därför orkade jag inte läsa din blogg lika ofta. Hinta om detta i ett inlägg för det kanske finns fler som mig haha.

jennifer 7 år sen

Det har nog med att göra att du inte är lika eftertraktad längre, alltså du gjorde en ”hit” men den spelas inte längre nästan. Alltså är du nästan bortglömd för dom flesta och är inte lik populär

frida 7 år sen

Jag tycker det är jobbigt att det är andra som bloggar på din blogg. Det har fått mig att nästan sluta läsa din blogg faktiskt.. Jag vet att man bara kan söka på zaralarsson.se/zara men jag använder blogkeen och då kommer alla inlägg upp :/

Sabina 7 år sen

Hej zara jättebra och rolig blogg, den har blivit mycket bättre, men jag tycker det är jobbigt att trycka på varje inlägg för att kunna läsa allt! Och det är svårare att hitta din blogg det kommer alltid till den gamla, och jag som oftast är på telefonen kan inte klicka på länken där så man orkar oftast inte skriva in den rätta.

Marielle 7 år sen

Hej Zara, du är en grym tjej med stor talang! Har gillat dig sedan jag såg dig för första gången!

Jag har som förslag att:
*Du kan bland annat skriva på engelska
*Du kan lägga upp två st lika dana bilder bredvid vart andra och göra ”finn ett fel”, det är sjukt roligt för då kommenterar folk!
*någon tävling där folk kan vinna en länk till din blogg

Jag hoppas du får många förslag!
Kramar

Lisen 7 år sen

JAG HAR EN IDEEEEE!!!!!!!!!
För att få mer läsare alltså, börja skriv på engelska OCKSÅ!!!!
.
Du vet som nu, har du ju skrivit ett inlägg på svenska, såhär:
”Hej bloggisen! Sitter och läser…”
.
Och sen under i typ en annan stil i texten eller nåt ja du fattar, engelska såhär:
”Hey blog! I’m sitting and reading…” (Lol, inte bra exempel, haha)
.
ELLER HUUUUUUR!?!? Då får du ju läsare från ALLA olika länder, för de förstår ju liksom inte svenska????!???????!!!
Smart vaaaa???? Snälla börja med det, du vet som Kenza gör <334466544434355
Puss love u
.
(Och så kan du ju börja instagramma, twittra och/eller facebooka om inlägg då å då så de får det uppdaterat!!!!!!)
.
Alltså, BÖRJA SKRIV PÅ ENGELSKA, så som KENZA gör!!!!! In å kolla hur hon har gjort!!! (Kenzas.se)
Å sedan efter du börjat skriva på engelska gör du "reklam" om det, typ på instagram eller nåt!!!!! :) så alla vet!!!
.
Och på VARENDA INLÄGG, fråga EN FRÅGA, det tycker alla är kul, att få svara på en fråga !!!!!

Evelina 7 år sen

Hej Zaraaaa! Jag tycker att det är roligare att läsa din blogg nu, du skriver mer roliga inlägg nu och det är jättekul att följa med dig på vad du gör om dagarna. Det är roligt när du lägger ut bilder och det är också kul att läsa inläggen under ”skönhet/mode”. Så jag hoppas du har det bra och förstår faktiskt inte varför folk slutat läsa? :S KRAM! <3

Josefine 7 år sen

Tycker det är jobbigt eftersom att när man följer dig på bloglovin så kommer ibland andras inlägg också upp (de som skriver om skönhet/mode på din blogg eller vad man ska säga). Och detta händer även fast jag följer ”zaralarsson.se/zara”. Därför blir det jobbigare med denna portalen, men om det fixas så ser jag inga större problem trots blogg.se var bättre :)

Johanna 7 år sen

Hej Zara. Som några andra också har nämnt så tror jag att det beror på ”de små rutorna”. Man måste klicka in på varje inlägg, och det är lite jobbigt. Jag är mest intresserad av att läsa det som DU har skrivit, så nu klickar jag på ”Zara” i menyn direkt för då blir det som en vanlig blogg. Men dina inlägg är jättebra och roliga och läsa. Det är nog bara att kämpa sig uppåt igen! Folk som går in på Zarish.blogg.se fortfarande och som ser länken till den nya bloggen orkar nog inte klicka vidare bara. Men fortsätt som du gör! :) <3

Lovisa 7 år sen

Jag tror att det kan bero på att den nya bloggen känns mindre intim än den förra. Det känns inte riktigt som om det är bara din blogg längre. Men det kanske är något man måste ta som bloggare när man byter portal för att kunna tjäna pengar på den…

Ella Johansson 7 år sen

Det beror mycket på att de är att de är klick innan man kommer till självaste blogg och sedan så är denna bloggen mer rörig och massa annan reklam istället för förra där de var bara din blogg och inte massa reklam över allt.

Kaisa 7 år sen

tror det är det här med att inläggen kommer upp i smårutor som man måste klicka på, det kommer lixom inte bara upp så man kan läsa utan det blir krångligt när det ploppar upp flera inlägg på samma gång, så vr det första gången jag såg din blogg, men nu läser jag varenda inlägg :)

Sara 7 år sen

hejhej
jag läste din blogg (på blogg.se) varje dag , men sen när du bytte hit tyckte jag det var skitjobbigt o hitta BARA dina inlägg vet nt upplägget va bara konstigt så jag slutade läsa din blogg. Men nu efter ett tag har jag börjat läsa den igen och nu går jag in på zaralarsson.se/zara direkt o får bara fram dina inlägg.

Alva 7 år sen

Det är jobbigt när man måste trycka på varje inlägg för att se hela :)

Edit 7 år sen

Jag läser din blogg varje dag så jag har en direkt länk eller vad det är på min telefon, den är inte till zaralarsson.se utan zaralarsson.se/zara, eftersom det är det jag vill läsa. Tror att folk tycker designen och upplägget är jobbigt…..:)

Hej 7 år sen

Snälla förklara lite mer utförligt i din blogg om din vardag! Ha med dina känslor och tankar om helt vanliga saker. Typ som att du var hos Alexander Skarsgård. Du bara kastar ur dig det och så fattar man ingenting. Vi läser ju din blogg för vi vill veta vad du gör på din vardag och hur det faktiskt är, inte bara alltid uppradat och stressat. :)

Hanna 7 år sen

Jag märker själv att jag går in på din blogg mer sällan..för att själva designen är jobbigare. Att man inte bara kan skrolla ner utan måste gå in på inlägget sen gå tillbaka.

ida 7 år sen

jag tror det är för att när man ska läsa ett inlägg så måste man trycka på det sen om man vill läsa ett nytt så måste man trycka ´´nästa´´eller ´´föregående´´man kan liksom inte bara skrolla ner

Anna 7 år sen

Hej Zara!
Jag skriver just nu om hur det är att leva i musikens värld. Du skulle ju kunna berätta lite hur det är att leva i industrin och vad det finns för negativa konsekvenser samt positiva. Även hur ditt privatliv kan förändras i framtiden, jag tänker då på paparazzi osv.

Moa 7 år sen

Jag tror att det beror på att folk är lite lata, förr var det ju enklare att bara skriva za och då kom hela zarish.blogg.se fram men nu så kommer man in på din hemsida eller vad man ska säga om man skriver za. (Vem orkar skriva hela namnet liksom haha) Men det man kan göra om man BARA vill läsa din blogg som jag vill, är att man raderar all historik så att alla sökningar på ditt bloggnamn försvinner och så skriver man en gång för alla in HELA adressen. Alltså zaralarsson.se/zara för då kommer man ju direkt till din blogg och då kan man i fortsättningen bara skriva za och så kommer adressen för din blogg upp och man skickas dit!

felicia 7 år sen

Det jobbiga med nya portalen är själva designen, den är typ krånglig. Även fast jag förstår hur man ska göra så är den krånglig, annars är den bra :)

Wilma 7 år sen

Jag tycker det är krånligt att inte bara kunna skrolla ner för att läsa inläggen utan man måste klicka på dom och sen klicka tillbaka.. sen till nästa igen!

Svar på kommentaren:
Emilia 7 år sen

Jag tyckte också att det var jätte jobbigt i början men om man klickar på den svarta knappen under headern så kan man välja Zara och då så blir det som hennes gamla blogg<3 (dvs att man scrollar)

Agnes 7 år sen

Fortsätt bara som du gör tycker jag, ett bra koncept behöver inte ”reklam” utan en bra blogg sprider sakta och blir stadig! varva åsiktsinlägg med vardag, humor, ja precis som du gör så tror jag att den kommer växa! kram

Lisen 7 år sen

JAG HAR EN IDEEEEE!!!!!!!!!
För att få mer läsare alltså, börja skriv på engelska OCKSÅ!!!!
.
Du vet som nu, har du ju skrivit ett inlägg på svenska, såhär:
”Hej bloggisen! Sitter och läser…”
.
Och sen under i typ en annan stil i texten eller nåt ja du fattar, engelska såhär:
”Hey blog! I’m sitting and reading…” (Lol, inte bra exempel, haha)
.
ELLER HUUUUUUR!?!? Då får du ju läsare från ALLA olika länder, för de förstår ju liksom inte svenska????!???????!!!
Smart vaaaa???? Snälla börja med det, du vet som Kenza gör <334466544434355
Puss love u
.
(Och så kan du ju börja instagramma, twittra och/eller facebooka om inlägg då å då så de får det uppdaterat!!!!)

Lisen 7 år sen

Du kanske kan börja instagramma, twittra å facebooka om inlägg lite då å då å skriva att man ska gå in å kolla (ja du fattar) :) men jag älskar fortfarande din blogg!!!

Sara 7 år sen

kommer nog gå upp igen efter du släppt nån låt/video :) tycker inte det är så krångligt annars, designen är bra osv

Paulina 7 år sen

*Det är svårt att ta sig till din blogg
*Det tar lång tid att ta sig till inläggen.
*Utformningen av bloggen är så mycket mer komplicerad än blogg.se. Det känns som att man är vilsen i en djungel.

Som bloggläsare vill man att ”blogg-tittande” ska gå smidigt och fort! Uppfyller inte bloggen dom kraven så tappar man lusten att läsa bloggen. När man är påväg till en blogg som är så som jag skrev ovan så hejdar man sig och tänker ”juste, den bloggen är så tidskrävande” så man struntar att gå in på den och går till någon annan.

N 7 år sen

Att man inte kommer direkt till din blogg utan måste klicka sig fram vilket gör att man inte blir intresserad direkt. Även att man måste klicka in på dina inlägg medför att man inte orkar läsa vidare om ett inlägg inte fångar ens intresse. Bilder är, i mitt fall, anledningen till att jag fortsätter läsa bloggar. De behöver inte vara bilder på kläder och blabla men de behöver vara intressanta inga kassa iPhone bilder som inte hör till texten utan de ska vara en röd tråd genom hela inlägget. Nicky har lyckats väldigt bra med kvalitén på sina bilder sen behöver alla bloggar inte ha samma bilder då de skulle bli sjukt tråkigt och ensidigt.

Wilma 7 år sen

Hej :) Jag tycker bara bloggen har blivit bättre sen du bytte portal. Vissa dagar när du inte bloggar kan man läsa de andra inläggen istället och dina låånga utläggningar är superbra!!

K 7 år sen

Jag tycker att du har förandrats ganska mycket sedan jag började läsa din blogg dvs 2011. Visst, asså det är klart att alla förandras. Det accepterar jag, men det känns inte som att det är Zara som gick på balletskolan och tyckte det var konstigt att paulinne aldrig hade bajsat i skolan eller sjöng gubben i lådan med andou och chloe framför en webbkamera.
Förstår du hur jag menar?

Inte för att jag är super avis på dej, men jag läser hellre din blogg när du är i Sverige. Känns mer som du faktiskt.

detta kanske inte var om din design, men hoppas på svar från dig :)
Kram

Celine 7 år sen

Gillade när du var mer personlig skrev om ditt liv , kärleken osv och tycker det är jobbigt att man måste trycka in på varje inlägg för att läsa, jätte töntigt jag vet men förut var det så enkelt man kunde bara gå in på din blogg och läsa nya inlägg men nu är det mer avancerat men tycker det är skitkul att fler bloggar på din blogg

Svar på kommentaren:
hedda 7 år sen

Du behöver bara trycka på ”zara” i menyn där uppe mellan ”start” och ”redaktion” så kommer alla hennes inlägg på samma sida så är det bara att scrolla ner och du behöver inte trycka på varje inlägg.

Ellen 7 år sen

Hej! Jag tror att det dom flesta tycker har blivit lite jobbigt är att det nu är mer som en hemsida och man måste klicka på ZARA för att väl komma in till din blogg. Förut var det bara en blogg och jag tror att det var den enkelheten som många gillade. Jag personligen tycker inte att det är så jobbigt så som det är nu men jag kan tänka mig att de flesta bara vill ha en enkel blogg istället för en hel hemsida om du förstår! Kram

faw 7 år sen

dina inlägg är det inget fel på, därimot är det lite jobbigt att man måste trycka på varje inlägg för att läsa, och att det är fler som bloggar här. själv så läser jag aldrig deras inlägg utan scrollar endast förbi hehe. men du gör det bra! kram! :)

Johnny 7 år sen

Designen är det inget fel på, det har inget med det att göra. Förklaringen är nog bara så enkel att du för tillfället inte råkar var i ropet som du var för något år sedan. Din medieexponering har av naturliga skäl minskat och då avtar även folks intresse snabbt. När du väl har släppt nytt material, och helst då med hitlåtar, kommer läsarna tillbaka. Har du ett bra album på gång skulle jag inte vara orolig om jag vore dig…

Louise 7 år sen

Jag tycker det är extremt irriterande när man måste trycka på inläggen för att läsa dem! Haha kanske låter töntigt och lazyyy men ja. Sen är vet man inte riktigt vilka som är gäst inlägg och vilka som inte är. Du borde ha en alldeles egen blogg där BARA du bloggar. Jag äääälskar att läsa om dina åsikter förresten det är jätteintressant faktist, man märker verkligen vilken smart tjej du är.
Kram :)

- 7 år sen

Personligen tycker inte jag det är intressant att läsa tex inlägget med droger. Det är för mycket text och när jag har läst klart har jag knappt fattat någonting för att, som sagt, det är för mycket text, för mycket hit och dit, du svarar lite kort på frågan sen drar du ut på svaret och börjar prata om hur det var förr i tiden i USA , för mycket politik, för ”moderna” ord som man knappt förstår. Helt ärligt, jag har älskat att läsa din blogg! Kollar den varje dag! . Visst, det kanske skulle varit intressant att läsa om din åsikt om hitler, men eftersom du drar upp en massa andra saker och ord som inte ens 13 åringar förstår (det är ju mest dom i den åldern) så blir det bara blurrrrr!
Kan du inte skriva om ditt liv, eller andra saker! Inte politik och sånt här, vi läser denna blogg för att få veta mer om dig!
Annars är den bra!

S.sowe 7 år sen

Kanske för att du inte bloggar mycket och man vill veta lite mer vad du gör i USA inte alltid om missbruk jag tycker du bodde skriva mer om dig

Anonym 7 år sen

Jag tycker inte din blogg är lika personlig längre. Eftersom du har gästbloggare som skriver om saker jag inte vill läsa i din blogg (här vill man ju läsa om dig och ditt artistliv, iaf jag hihi) så markerar oftast endast de andra inläggen som lästa. Men det kanske bara är jag! Annars tycker jag inte att det är en så stor skillnad från förra bloggen. Kram!

Astrid 7 år sen

Tycker inte alls bloggen i sig blivit sämre på något sätt, snarare tvärtom!! :) Älskar alla dina långa utläggningar..hahah. Jag tycker inte heller att bloggdesignen är sämre, men jag har vänner som sagt något i stil med ”jag läser inte hennes blogg längre, portalen är såå förvirrande.” Så isånnafall är det väl designen och mer ”publicitet”/länkar till just Zara-delen av bloggen som skulle locka fler läsare. Men en faktor är säkert, precis som du sa ,också att det tar ett tag för gamla bloggläsare att hitta hit! Såå take it easy, det kommer nog! Kram

Anna 7 år sen

jag tycker layouten är jobbig, en löpande text med alla inlägg även de i shönhets kategorierna hade hjäplt tycker jag läser bara ibland för de tar så lång tid att klicka sig igenom allt :)

Olivia 7 år sen

I början hade jag svårt för den men efter ett tag när man blev van så började jag faktiskt gilla den. Jag tycker att du borde fortsätta här…

Linnea 7 år sen

Hej! det skulle underlätta om man direkt kom till senaste inlägget och sedan kan skrolla ner istället för att behöva klicka sig runt! Kram

Johanna 7 år sen

Hej! Jag tycker inte om konceptet med att man måste klicka sig in på varje inlägg för att läsa det, jag vill hellre ha löpande text som det räcker att scrolla ner så man kommer vidare bland alla inlägg. Kalla mig lag haha

Nellie H 7 år sen

Jag tycker snarare att dit bloggbyte har påverkat din blogg positivt. Stilrenare och enklare design. Men även dina inlägg känns mer seriösa. Den känns helt enkelt mycket proffsig. Fortsätt blogga på, du är bäst Zara!

Nora 7 år sen

När man kommer in på zaralarsson.se vet man inte riktigt vart man ska klicka för att komma till det senaste inlägget, det blir lite krångligt. I din gamla blogg var alla inlägg där direkt som vanligt! Det saknar jag och läser inte din blogg lika mycket..

Jasmine 7 år sen

Jag vet faktiskt inte.. jag gillar i alla fall att läsa din blogg och jag är relativt ny här. Jag tycker att innehåller är fantastiskt bra!

Att du har mindre läsare kanske beror på designen, jag gillar att den är enkel för det ska den vara när man har ett sån bra text som du har för då behöver man inte krusiduller och så. Men designen är lite konstig på så sätt att det är jobbigt att läsa dina inlägg ibland, lite knepigt att bläddra också.
Men sen som någon annan sa, håller jag med att din blogg numera känns som en hemsida. För första gången jag gick in på din nya blogg så kom någon annan person upp och jag trodde då att jag hade kommit fel..

Du är awesome och din blogg toppen annars!

Linnea 7 år sen

Allt känns väldigt hoptryckt, mycket text överallt liksom vilket gör det jobbigt att läsa. Ja tyvärr är det jobbigt att klicka flera gånger för att få fram din blogg. De flesta som läser vill nog ha det enkelt och lättåtkomligt vilket skulle göra det bättre om din blogg är första sidan. Jag kollar absolut inte in här lika ofta som jag brukade. Designen stör helt enkelt hela blogg läsningen. Gör om, gör rätt!

Amanda N 7 år sen

Men zzzz… Alla som kommenterar om att det är svårt att navigera sig på sidan.?
WTF? Hur svårt ska det vara att fatta? Ett enda litet tryck hit och dit och oj vad jobbigt det blir. Skärpning!
Av din design och döma och vad det verkar som ditt önskemål om att tjäna pengar så tycker jag att du skall lita på de personer som hjälpt dig med sajten. De verkar kunna det här med besöksstatstik och vad som ger pengar (sidvisningar).
Varför inte ge dem lite cred istället för att gnälla?
Tycker din blogg är genialt bra. Mogen design och något att bygga vidare på nu när du står inför en spännande resa.
Keep up and good luck!

Clara 7 år sen

Hoppas du klarar av att hantera den här kommentarsstormen du satte igång här. Kvitto på att det är många som läser din blogg. Kan vara bra att komma ihåg. Vet du verkligen skillnaden på besöksstatistik? Många bloggare fattar inte det där med besökare och låter det stiga dem åt huvudet. Varför inte bara lita på ditt varumärke?
Din gamla blogg var verkligen urusel. Du värdesatte inte alls ditt varumärke när du bloggade där. Vill du inte värna om det om du satsar på att bli en riktigt stor artist?
Att blanda in besöksfiskande med att tala om att du tjänar pengar på bloggen blir bara omoget. Synd. Där tänkte jag lägga ner att läsa mer.
Jag hade en bild av att dina läsare som är uppväxta i denna värld av digitalt media att de skulle fatta detta direkt men när jag läser kommentarerna får jag bara bilden av slöa, trögfattade, bortskämda och avundsjuka tonåringar som inget annat önskar än att få byta plats med dig. Men till vilket resultat då?
Jag beundrar dig att du orkar blogga så mycket som du gör och det är så MYCKET BÄTTRE kvalité på dina inlägg nu än tidigare.
Men! Mer röligt! Bjud på mer från din något speciella vardag. Flera av dina läsare har säkert inte ens varit i USA.
Och lär dig marknadsföra din blogg mer på insta – där har du ju så många followers. Inget kommer gratis. Dags att lära sig det!

Clara 7 år sen

Skulle du kunna visa dina kaniner, hur dem bor, vad dem får för mat, deras personligheter m.m? =)

Amanda 7 år sen

Hej! Jag tror att orsaken till att många läsare ”försvunnit” är att det är ganska svårt att hitta funktionen där man kan se alla inlägg samtidigt. I början störde jag mig också på att man var tvungen att klicka in på varje inlägg och funderade på att sluta läsa din blogg, men fick sedan hjälp att se var man kan läsa alla. Dessutom stör man sig också lite på att det är massa andra bloggar som ploppar upp på din blogg, det är inte dem man vill läsa när man är inne på din ju. Haha hoppas inte detta blev för luddigt och vill bara säga att jag älskar din blogg! Du verkar som en superfin person!

emma 7 år sen

Jag gillar din blogg och kollar lika mycket nu som innan och du bloggar oftare nu vilket är toppen! Men jag tror om du skriver mer om usa och gör videobloggar med videofyme oftare när du är i usa och så, så lockar det nog mer läsare :) Folk gillar mycket videos och outfit bilder osv.

Louise 7 år sen

Jag tycker att bytet har blivit jättebra! Det är väldigt fint och stilrent. Jag tror att du måste jobba upp dig igen som du säger, men jag tror inte att det kommer bli ett så stort problem. Du är så duktig på att skriva och det är alltid intressant(till och med vardags-tråk är roligt att läsa). Det är alltid roligt och intressant att läsa din blogg. Du har mycket bra saker att säga. Jag tror att många har slutat läsa bloggen för att det de inte förstått hur man får inläggen efter varandra. Att man inte behöver klicka på inläggen var för sig för att läsa. Jag tror att folk inte orkar ta reda på hur man gör och tröttnar. Trots att det inte var så svårt att hitta hur man gjorde och att du har berättat hur man gör. Det är ju bara att klicka på Zara fliken men jag tror inte att folk orkar anstränga sig för att få veta hur man gör.

anonym 7 år sen

Layouten är lite jobbig dock så vill man ha mycket mer outfit, inspo, dina önskar listor och kläd inlägg! det är det roligaste att veta lite vad som är fashion och vad som är ’inne’ att ha pp sig..

Filippa 7 år sen

Jag tycker dina inlägg är bättre nu än innan! Men de är mer att de är jobbigt, som dom andra också skriver. Jobbigt att klicka in på varje inlägg! Kram

Alma 7 år sen

När man trycker på Zara kategorin så kommer inte alla inlägg upp utan man måste gå in på startsidan och trycka fram alla inlägg. Jag tycker inte att det är jobbigt men jag kan tänka mig att andra gör det :/

feffe 7 år sen

Den här bloggen är typ sämre och bara JOBBIG HELT ENKELT!
jag älskade din förra den kändes mer personlig och mycket enklare man behövde lixom inte trycka på massa saker och den här känns mer som en hemsida =/ med massa andra saker som kommer upp ?! så förut läste din blogg varje dag nu blir det lixom minst 3 gånger i veckan så…

MTSC 7 år sen

Det som gör att jag inte längre klickar in mig så ofta är på grund utav hemsidans layout. Det ser så rörigt ut och ja, det är jobbigt att klicka sig in i varje inlägg. Gör om, gör rätt så kanske vi kommer tillbaka oftare. :)

Ida 7 år sen

Du bloggar för långt men brukar ändå läsa ibland :)

sophie 7 år sen

för att det inte bara är du som bloggar, jag läser inte din blogg alls lika ofta längre tyvärr. sen är det jobbigt att trycka sig in på varje inlägg

Klara 7 år sen

Det är för att du bytt din design. Det blir lite krångligare att läsa. Vanligt vis kan man bara skrolla ner ny måste man hålla på och vi människor är sjukt lata.. just saying.

Hanna 7 år sen

Tror det kan bero lite på att du bytade bloggportal för snabbt. Skulle nog kommit ut med det lite mer och berättat vad det är du bytat till och varför. Jag fattade först heller inte varför du bytat? Och fattar fortfarande inte varför inte alla inlägg är skrivna av dig?
Men du borde nog förklara lite mer varför och vad du har gjort med bloggen.

Lywe 7 år sen

Men skit i deeee <333

Huvudsaken att du hostar parishhh, flose/para/stash! -IS KING. De vet väl ändå en chey som diggg <3 Jag har en liten paus i min YT-channel <3

Dzi 7 år sen

Hi Zara i read your blog every day not just every day i read it every min to see what you have add I wish Zara that it be liek applaction we read from it all your news and comment from phone on your page really i dont speak swisdish but I love read about your new i use google to translate it to english then i read it I am doing this since year every day same and never give up even in ur old blog you are really so cute and nice girl I like the way you are not just you are singer just been Zara the cute girl with her sweet smile that heart’s doors open for her just with her smile I wish you good luck and i hope you get your albom cover photo I know is hard to get one same what you want but I wish good luck for you little princess

Fredrik 7 år sen

Hej Zara! Först av allt, du är så otroligt jävla het och hade vi både varit singel hade jag garanterat gjort allt för att få en dejt med dig ;)…

Angående ditt problem, så tror jag inte det beror på en sak varför du har tappat läsare utan faktiskt flera. För det första, vi alla som har en blogg själva på blogg.se tycker det är väldigt simpelt att bara klicka sig in på din blogg via deras panel ”flest besökare” den lilla panelen åt höger på deras sida. Man vet att du alltid ligger på top3 platserna och du syns något enormt mycket mera där och jag tror många glömmer bort att titta på din blogg då eftersom dom inte blir påminda.

För det andra tycker jag faktiskt om jag ska vara helt ärlig att detta inte liknar någon blogg, utan mera som en sida om dig som ”varumärke” och det känns inte som det är lika personligt som när du hade hos blogg.se
Jag förstår självklart att man vill ha en egen sida, men om du vill ha flera läsare så tror jag ändå det bästa stället skulle vara hos blogg.se eller någon annan portal, för det är väldigt mycket svårare att få läsare att stanna kvar om man kör egen portal fast man är en liten kändis;). .
Jag vet inte hur du känner, men jag känner så här.
Älskar man att läsa om dig och vill veta hur ditt liv ser ut så skulle det inte spela någon roll vilken sätt du en gjorde, för riktiga följare följer dig.
Det är såna som jag som kanske vill läsa lite då och då bloggar som dina och då känns det alldeles för jobbigt att hålla reda på alla dessa egna sidor istället för att man vet att du ligger på topplistan i flest besökare osv..
Hoppas du tog dig tid o läsa detta, var inte meningen det skulle bli så låååångt.. :D men vafan, hoppas du tar åt dig när man skriver att du verkar vara en helt fantastisk människa! Din kille måste vara såååååå lycklig att både ha en super söt, snäll OCH en tjej som kan sjunga sin kille till söms :D :*

Ellen 7 år sen

Det är svinjobbigt att behöva klicka sig in på varje inlägg hela tiden! Dessutom så är ”redaktionen” osv väldigt onödigt. Det enda vi vill läsa är ju dina grymma inlägg så det vore helt enkelt bäst med en enkel sida, där inläggen kom på rad när man scrollar och den enda som skriver är du!

Svar på kommentaren:
Dzi 7 år sen

I agree with you Ellen it will be more eassy

Lisa 7 år sen
Julia 7 år sen

Jag tror att många blir lite lata när man måste klicka in på varje inlägg haha. Blogg.se har väl skämt bort folk genom den smidiga layouten antar jag?

. 7 år sen

Hela sidan känns väldigt rörig vilket kanske gör att många inte orkar kika in

Lisa 7 år sen

Din blogg finns fortfarande inte hos Bloggportalen utan där finns bara dina gamla bloggar. Du har för många flikar, ”redaktionen” och ”tävlingar ” är helt onödiga. Lägg rätt adress in i Bloglovin som bara länkar till din blogg inte till hela portalen. Annars är du jättebra på att uppdatera och tar fina bilder. Jag tycker att Linda på Modern Family Group kan ta och aktivera sig lite mer på att hjälpa till när du har problem inte bara tjäna pengar på dig.

Hanna 7 år sen

Det är jobbigt att gå in på varje inlägg försig.

Vilma 7 år sen

När man följer din blogg på bloglovin kommer även upp inlägg som andra bloggare lägger upp och därför har mina klasskompisar i alla fall slutat följa din blogg eftersom de bara vill läsa din..

Fredrika 7 år sen

att man inte kan scrolla ner och läsa inläggen som man kunde på förra.. jobbigt som tusan att behöva klicka sig in på varje..

Svar på kommentaren:
Lisa 7 år sen

http://www.zaralarsson.se/zara/ så kommer de efter varandra….

evelina 7 år sen

man måste klicka på varje inlägg för att se. Det var bättre när allt kom på löpande band:) Dina inlägg är sååå bra, dom förtjänas att läsa av flera

Anna 7 år sen

Tycker det är skitjobbigt att man måste klicka på varje inlägg för att läsa hela

Johanna 7 år sen

Man förlorar nästan alltid läsare vid byte av portaler osv.. Jag vet faktiskt inte varför! Men det gjorde även t.ex Nellie B… Det kan ta några veckor/månader men statistiken kommer tillbaka! Din uppdatering är på topp nu också :))

Lovisa 7 år sen

Jag tycker det är ett problem att man inte kan följa bloggen via bloglovin längre. Jag glömmer liksom bort att gå in på din blogg när jag följer alla andra via bloglovin.

gwen 7 år sen

När man ska läsa ett inlägg på din blogg måste man ju klicka på inlägget för att läsa alltihopa istället för att bara bläddra neråt direkt till nästa vilket blir lite jobbigt, men dina inlägg är alltid bra med bilder och bra åsikter :)

cecilia 7 år sen

Det jag tror är den största faktorn är väl för att du inte har en helt ”egen” blogg, kanske för att det delas med skönhet/mode osv + att det kan vara krånligt för vissa att hitta just dina inlägg. Jag har dock inga problem med din blogg, du bloggar mer nu än förut och jag blir lika glad när jag ser ett nytt blogginlägg för det är så kul att se hur du utvecklas i musikbranschen och hur din karriär går! Puss och kram!

Erica 7 år sen

Alltså när du var på blogg.se kunde man ju gå in på blogg.se och se toppbloggarna, då var ju du högst upp. Kanske därför!

Sigrid 7 år sen

Jag tycker inte det är någonting fel med designen! Däremot kan jag tycka att hela konceptet är lite too much. Har inte själv fattat allt än? (inte försökt heller iofs). Det enklaste vore att man kom in på DIN blogg direkt, och att det är det enda som finns. Nu måste man hålla på och klicka sig in, och det är inte lika smidigt som förut. Less is more! Däremot är din blogg fortfarande jättebra och intressant!

Allan 7 år sen

Hej Zara,
som en tjej lite högre upp hade skrivit så tycker jag att det är lite krångligt när man inte ser inläggen på rad. Alltså en löpande blogg eller vad man ska säga.
Har inte riktigt fattat hur man gör, men man ska tydligen tryckla på fliken ”Zara” eller?
Gillar din blogg ändå!! :D

ellen 7 år sen

att man måste klicka in på varje inlägg, det är inte som en riktig blogg utan man måste klicka in på varje rubrik läsa sen gå tillbaka och klicka in sig på nästa… lite för långa inlägg också <3

Att man måste klicka på Zara! Så du borde ha på din blogg typ ett bokmärke/favoritknapp så man direkt kommer till Zara haha. :) Tror de flesta vill läsa DIN blogg och inte det andra. :)
Länka också från din IG och twitter så folk ser var du bloggar. Och skriv på din gamla blogg att man måste klicka på Zara?

Ida 7 år sen

Många av mina kompisar klagade på att det är jobbigt att läsa din inlägg för att ”man måste klicka på varje inlägg”, så jag sa att man bara kunde klicka på ”Zara” så ser man alla dina inlägg. Men jag tror inte alla fattat det och tycker det är krångligt att klicka på dina inlägg… sen tycker jag inte om det andra på sidan, att det är en hel hemsidan typ istället för en blogg… Redaktion, skönhet/mode och sånt är inte jag intresserad av iallafall. Men jag läser fortfarande din blogg ändå.

- 7 år sen

Du borde länka varje inlägg till din Twitter och Facebook! Lättare för folk att veta att du gjort ett nytt inlägg samt enkelt att komma direkt till bloggen!

frida 7 år sen

det är svårt när det inte finns en direkt adress till bloggen, utan man måste gå in på zaralarsson.se och sen klicka sig in på själva bloggen. lite krångligt liksom (jäklar vad lat man är)

Cathrine 7 år sen

Hej zara! Jag älskar din blogg jag trivs med hur personlig du är på bloggen fast på en nivå som ändå inte är för mycket, dina långa inlägg om allt är typ det bästa och mest inspirerande jag vet men samtidigt förstår jag att folk slutar läsa bloggen dock inte pågrund av inläggen utan främst för att det är jobbigt med en ny portal och att man måste klicka in sig på vare inlägg, jag tror att många tycker att bloggen inte blev riktigt ”din” när du bytte över att du nu gör det för pengar och inte för att du bara vill skriva av dig, jag tycker inte så men jag tror det kan vara en anledning! Jag ääääälskar dock din blogg!
Kram kram

Amanda 7 år sen

Jag tror det är för att denna sidan är väldigt krånglig… Man måste klicka sig in på inlägg, jag har stannat kvar för att jag älskar dig!

Johanna 7 år sen

Trod det kan vara startsidan. Jag var själv väldigt förvirrad första gången jag kollade din nya blogg. Och det är säkert de andra också.

Chrisu 7 år sen

Jag tycker att denhär sidan är lite krånglig, varje gång man ska läsa ett inlägg måste man trycka på bilden eller texten för att kunna läsa det och de blir man lite trött:/ men du skriver jätte bra o allt de inge fel på dej det är bara denhär bloggsidan som inte tyvert funkar:(( jag ääälskade zarish.se!!!

Alva 7 år sen

No offence alla, men tror det beror på att folk inte är så smarta. Har läst flera kommentarer med människor som inte förstår vars dina inlägg är och hur man ser dom osv. Tycker att du är lika grym som vanligt och tycker designen är sjukt fin!

Tova 7 år sen

Jag tycker helt klart att den nya portalen är sjukt mycket bättre. Jag kunde inte ens stava ditt förra bloggnamn(haha) så jag fick hela tiden googla ditt namn. Så det är ju bättre. Att du heter ditt namn. Sen gillar jag det här med att man kan klicka på t.ex mode osv för då är det lite variation. Och du behöver inte skriva 14 inlägg varje dag för att bloggen ska va bra. Jag tycker det räcker med 1-4 om dagen.
Jag tycker din blogg och du är sjukt inspirerande. Du är väldigt intressant. Och sjukt bra på att skriva så att man förstår.
Okok nu till vad du kan förbättra. Jag tycker du kan lägga upp mer bilder från dagen. Inte bara selfies och outfit lixom utan mer dagen i bilder.
Keep up the good work. Längtar till nya albumet.

Lollo 7 år sen

Finare nu ju! Men fixa så att man kommer in på ZARA direkt för det är nog det som folk tycker är krångligt nu :)

Jag är en av dem som du har tappat.
Jag gillar helt enkelt inte det nya konceptet! Var mycket bättre innan!:(
Då kikade jag in varje dag. Nu gör jag det max 3 ggr veckan.

Nikolina 7 år sen

Jag klickade mig in på din blogg idag för första gången på kanske två månader, men innan du bytte portal kollade jag den flera gånger om dagen och det var det första jag kollade när jag gick in på internet.

Jag tycker att det blev jättekrångligt på den nya portalen. Vet dock inte om det bara är designen eller? Det krångliga är iallafall att man måste klicka sig in på inläggen, sen när man trycker på t.ex skönhet/mode är ju vissa inlägg inte ens skrivna av dig?

Tycker det var mycket bättre på blogg.se, inte alls lika komplicerat! Men du skriver fruktansvärt blogg och din blogg var förut min favoritblogg, så jag kände att jag var tvungen att stå ut med den nya portalen lite!

Svar på kommentaren:
Nikolina 7 år sen

Men du skriver fruktansvärt BRA*, ska det förstås stå!

Hanna 7 år sen

Jag tror att det beror på att du har bytt portal. Jag tror att de flesta var vana att gå in på din gamla blogg och sen när du bytte så tror jag att man inte tänker på den. Alltså man orkar inte gå in på den.. Eller jag vet faktiskt inte. I början tyckte jag att din blogg var lite krånglig, jag förstod inte vart inläggen var osv, men nu förstår jag! Haha. Älskar din blogg i alla fall!<3

Jasmine 7 år sen

Jag tycker det är ganska krångligt att man måste klicka sig in på inläggen, jag föredrar att bara scrolla neråt. Men eftersom du skriver så bra så har jag stannat ändå!

Emma 7 år sen

Jag tror att det skulle bli bättre om du har din blogg som framsida och sedan får man klicka för att läsa de andra. Om någon kommer in och tror att dom måste klicka på varje rubrik för att se dina saker kommer dom inte komma tillbaka och då hjälper det inte att du förklarar det i ett inlägg för de kommer ju ändå inte se det.

Anna 7 år sen

Jag sluta de läsa din blogg efter du bytte portal, men nu följer jag den igen. Den stora anledningen var designen och layouten. Man var tvungen att klicka på rubriken för att komma till inlägget på en annan sida, och det var väldigt drygt. Du kanske kan göra en lite roligare design som påminner om din förra litegrann och som läsarna kan relatera till :)
Love u

Og 7 år sen

Jag tycker det har blivit mycket mer reklam som gör att bloggen ser mycket rörigare ut. Och känns mycket trögare och svår navigerad.
Så ta bort all reklam!

Den gamla var enklare och renare

Alexandra Pettersson 7 år sen

Jag tror att det kan bero på att den här sidan är (var, för mig i alla fall) ganska komplicerad med olika ”kategorier” och fler personer som skriver och man förstår inte riktigt om du skriver på flera ”kategorier” eller om du bara skriver här, det kan vara jobbigt för vissa att lära sig förstå det eftersom att man har haft så enkelt att bara gå in på zarish.blogg.se i flera år. Jag kommer i alla fall fortsätta läsa, och många andra också! :)

Chelsea 7 år sen

Själva din sida känns jätte bra och clean. Men när det ärandra som bloggar blir det lite rörigt… ;)

Zara fan 7 år sen

Har följt din blogg ganska länge på blogg.se och när du bytte över hit var det lite jobbigt med dom andra inläggen men det funkar att gå in på http://zaralarsson.se/zara då funkar det att bara kolla dina inlägg. Och du har blivit mycket bättre på att blogga här. Det finns alltid nya inlägg att läsa här och det är så jävla stort plus.

Josefine♥ 7 år sen

Håller med denna kommentar ” Jag tror det beror på att folk inte förstår att man måste klicka på ”Zara” för att se hela dina inlägg och istället tror att man måste klicka på varje inlägg för att se det.”

KRAM!

Klara 7 år sen

Tror att det har att göra med att man måste klicka sig in på varje inlägg samt att det inte bara är du som skriver…

Gabriella 7 år sen

Du är så underbar zara! Har aldrig kommenterat här innan men måste bara säga att du är såå snygg och verkar va en as snäll o go tjej! Älskar din sångröst btw!!

Aurora D 7 år sen

Jag kommer alltid fortsätta läsa din blogg.
Ni som säger att det är dåligt att det inte bara är Zara som bloggar här så klickar ni ju bara på ”zara”, det är väl inte så krångligt? Så får också dom som vill läsa om smink/mode göra det! (inget illa menat).

Jag tycker att bloggen är jättebra!!!

Hanna 7 år sen

Jag tycker det är tråkigt att det inte bara är du som skriver! Men annars är din blogg jätte rolig att läsa! :)

Lina 7 år sen

Är ganska säker på portal bytet :-/

Evangelina 7 år sen

Tycker det är lite tråkigt att det inte bara är du skriver. Det är liksom, som någon redan sagt, mer en hemsida än en blogg…

Charlotte 7 år sen

Jag tror det kan bero på den enkla orsaken att förut när man gått in på din blogg så kommer det ju upp ”zarish.blogg.se” bara när man börja skriva ”za”, men det tar ju ett tag innan det blir så med en hemsida, så när man börjar skriva za kommer det fortfarande upp ”zarish.blogg.se” och inte ”zaralarsson.se”, så då orkar man inte och då blir det inte en av de där bloggarna man alltid går in och kollar på. Blev väldigt rörigt nu men aa hoppas du fatta! Kram på dig, älskar din blogg!

anonym 7 år sen

Hej!
Det som gjort att jag knappt läser din blogg längre är pga. designen. Detta eftersom inläggen inte längre kommer som i en vanlig blogg, efter varandra, man måste klicka in på inläggen nu…

Sofia 7 år sen

Jag tror det beror på att folk inte förstår att man måste klicka på ”Zara” för att se hela dina inlägg och istället tror att man måste klicka på varje inlägg för att se det.

Elin 7 år sen

Hej! Det kan nog vara lite på grund av att du har byt portal och att många tycker att den här nya bloggen är förvirrande, jag är oftast inne via mobilen och tycker att det är hur lätt som helst att hitta! Så jag förstår inte riktigt problemet! ^^ du kan nog ha förlorat många följare eftersom att du inte har släppt någon ny låt på sista tiden och att flera ”glömmer bort” dig på grund av det! I så fall kommer de ju ändras direkt när du släpper det nya albumet! Jag älskar din blogg och läser den varje dag men de inlägg jag tycker är allra roligast är de lite längre inläggen när du berättar dina egna åsikter och tankar om vardagliga problem, tankar och allt möjligt! När du svarar på frågor är också superkul eftersom man får veta mer om just dig då! Som sagt, jag älskar din blogg, den är verkligen grym! Dessutom är du en enorm förebild för mig, du verkar alltid så posetiv och framåt även om man får se i bloggen att till och med du har dina sämre dagar! Kram

Emma 7 år sen

Det blir så opersonligt när det är fler som bloggar på samma ställe. Jag bryr mig inte ett dugg om dessa andra bloggare, det är du som är min idol. Så ett ställe med bara Zara tror jag väldigt många skulle uppskatta!

Ida 7 år sen

Jag tycker att du oftare borde skriva om dina åskikter, det är väldigt intressant att höra❤Kram

Larreman 7 år sen

Skulle vara jätte kul om du hade en till till tävling på Facebook<3

Rebecca 7 år sen

Tycker designen är väldigt enkel och det är ju superlätt att hitta dina inlägg utan att behöva klicka på varenda en, undrar varför folk inte grejjar det?? Bara att klicka på Zara, det är ju inte så svårt!
Blogga gärna mer om inköp, typ dagens top 5 i olika former, åsiktsinlägg, vad du gör med din musik, bilder på där du bor när du är i USA, tips. Det är ganska kul att läsa sådana ”saker du inte visste om mig…”. Kan du inte skriva dina tankar kring hur tjejer behandlar varandra och varför, och sånna ämnen som snurrar i allas huvuden varje dag. Good luck larreman!

Christine 7 år sen

Asså jag slutade också gå in på den här bloggen när du hade bytt portal, för jag förstod inte ett skit haha! Nej men asså det var krångligt med inläggen bara, man förstod inte när du hade skrivit vad osv. Men när man vet så är den här bloggen minst lika bra som den på blogg.se. Men jag tror också att läsarna har försvunnit för att du inte har släppt nån låt på länge. När du släpper ditt nya album så tror jag att bloggen kommer krylla av läsare!

Stina 7 år sen

Det har blivit väldigt krångligt med alla dessa andra bloggar, det känns inte riktigt som att det är din blogg utan mer en jobbhemsida för dig och ditt skivbolag eller något sådant. Inläggen var även roligare på förra bloggen!

Anna 7 år sen

Hej!
Jag tycker det är irriterande att man måste gå in på ’zara’ för att läsa det du skriver. Det känns inte som en blogg då och vissa kanske inte fattar att man ska gå in på zara så de klickar på varenda liten inlägg osv..
Jag tycker iallafall din blogg är awesome!!

Céline 7 år sen

Hei Zara, Jeg er ikke sikker på hvorfor du plutselig har fått mindre lesere. Men jeg liker veldig godt den nye bloggen din! Den er mer oversiktlig, designer er veldig kult og jeg liker at det er mer enn bare blogging her. Jeg vet ikke hvor godt du forstår norsk, men tusen takk for at du er en så good role model for ungre og elder. Jeg håper du gjør det veldig bra med din USA-Album, noe som minner meg på, når kommer Carry You Home videoen ut ? :D

Lisa Grönlund 7 år sen

Jag tror det är för att man måste gå in på ”zara” för att läsa just dina inlägg, annars måste man klicka in på varje inlägg du skrivit, så det är nog mycket för du har dom andra som skriver också det blir liksom inte din blogg då

Jenny 7 år sen

Det är jättekrångligt att behöva klicka upp inläggen. Det känns inte som en blogg!

Nichole 7 år sen

Tycker designen somsagt är förvirrande, man måste typ trycka in på varje inlägg

Sanna 7 år sen

Svarsvideoinlägg, eller videoinlägg överhuvudtaget!

Skrik till om du behöver hjälp med blogg / design / kodning. Vi jobbar med många stora artister och bloggare. Vi kan säkert göra ett samarbete.

Bästa hälsningar
Christian

Hanna 7 år sen

jag tror det kan vara att man tror man har kommit in på en hemsida istället för en blogg, eftersom man måste klicka på ” Zara ” så känns det inte som man kommit in på en blogg direkt. Jag tycker annars att din blogg är riktigt bra och en av få med intressanta inlägg! :)

Elin 7 år sen

Hm. Jag har la vant mig nu men jag gillar inte riktigt designen. Krångligt att man måste klicka och så. Men det är så kul att läsa din blogg så det är lätt värt. Älskar mycket bilder(på t.ex shopping), inlägg och vad du gör men även också åsikter! Gillar inte att det inte bara är du som bloggar heller <3 men annars älskar jag din blogg.

Josefin 7 år sen

Dels är designen lite krånglig, men tror det handlar en del om innehållet. Det är kanske roligare att läsa om vad du gör och så än åsikter kring stora och känsliga ämnen. Du kan visserligen förmedla tankar till många, men man ska vara försiktig med att skriva om allt eftersom mycket kan vara känsligt för andra. Du är verkligen en intressant person och det är ju dig de flesta läser bloggen för! Då blir det tråkigt att läsa om ”tunga” ämnen.. Du pratade ju exempelvis om att lägga upp bilder från där du bor och så, vilket vore kul att få se! :)

rebecca 7 år sen

kan vara dör de är lite mer krångligt nu, att man måste klicka på ditt namn etc att det inte enbart är din blogg nu utan att det finns andra som också blogger här. Kan vara ett steg extra som filk inte orkar med….
är inte helt såld på desigen tyvärr

Jag vet inte riktigt, förstår inte varför för jag tycker att den är helgrym och du med! :D

Ida 7 år sen

Jag tycker om din design. Men jag vet inte riktigt varför många har slutat läsa, det kanske var för att det var lite krångligt. Kommer i alla fall inte sluta läsa din blogg förns du slutar blogga.

Sofia 7 år sen

Ladda ner appen videofyme och gör lite vardagsvideos!! Det hade vi läsare älskat, speciellt om du gör någon när du är i USA :’)

Fanny 7 år sen

Det skulle vara kul om du gav lite mer tips t.ex. om ställe man måste se om man åker till USA/LA och kanske lite mindre ställen som man inte tänker på om man åker dit som turist! :)

nadja 7 år sen

jag älskar din blogg och hängde direkt med över när du bytte, men blev lite besviken och förvirrad när jag såg att den heter zaralarsson.se men det är inte bara DIN blogg utan fler som bloggar på den, så det är väl det som är orsaken antar jag, att folk tycker det är krångligt typ. nu har jag vant mig vid det och klickar in på ”zara” men tycker du förtjänar och ska ha en EGEN blogg! puss och kram zarish

Alice 7 år sen

verkligen tråkigt! det kanske har lite att göra med att blogg.se har ju sin app. Om man följer dig i appen så ser man snabbt och enkelt när du har uppdaterat. Jag känner många som bara läser bloggar i mobilen.

Johanna 7 år sen

Alltså det är väldigt jobbigt att man alltid måste klicka in på varje inlägg. Eller gå in på ZARA där uppe.

Elina 7 år sen

Jag vet inte hur det är för andra men jag läser aldrig dom andras inlägg utan endast dina så jag tycker nästan att det är onödigt att de andra inläggen är där för det blir bara rörigt..

Sanna 7 år sen

Det är mycket krångligare att läsa din blogg nu, en blogg vill men helst läsa och scrolla igenom medan man gör någonting annat och inte behöva klicka sig vidare och tillbaka hela tiden. Det är okej på mobilen, men väldigt krångligt på datorn. Därför vet jag i alla fall att jag gärna sparar i några dagar för att läsa igenom inläggen på mobilen istället för att gå in så ofta som jag ville. Den känns också mer opersonlig nu. Det jag verkligen gillar är dock att du börjat skriva mer åsiktsinlägg, många unga ser upp till dig så jag gillar att du skriver om rasism etc!

Louise 7 år sen

Sidan är så rörig när man kommer in på sidan, det är nog det som är orsaken. Har hört det av kompisar och tycker även så själv. Man vill kunna kolla direkt när man kommer in på sidan, mycket bekvämare så. Puss

Olivia 7 år sen

Jag tror att det kan bero lite på designen, hur man tittar på inläggen. Det är krångligt och man orkar kanske inte gå in på varje lilla ruta för att läsa det, mycket lättare att skrolla ner.

Förutom det så är det inte mycket skillnad tycker jag!

Sofia 7 år sen

Hej tänkte att jag enkelt staplar upp vad jag tror har gjort till att du har tappat läsare..

– Det är krångligt att läsa dina inlägg! I början fattade jag inte alls och jag tror många håller med om att det är ”jobbigt” att klicka på framsidans smårutor för att komma till inläggen. Vi är nog ganska lata och är vana vid att bara scrolla ner.

– De andra bloggarna. Vi vill ju inte läsa om andras tips för det kan vi göra på så många andr bloggsidor. Vi vill ju veta DINA sminktips osv. Nej tummen ned för de andra bloggarna, sorry men så är det.

– Kvaliteten på inläggen är inte alltid de bästa och du uppdaterar inte så ofta. Du borde bli bättre på att ha tidsinställda inlägg så det i alla fall kommer upp minst två inlägg om dagen.

– Jag tror det är många potensiella läsare som inte vet om att din blogg existerar. Du måste bli bättre på att skriva ut din bloggadress på insta, facebook mm.

– Just nu känns även designen något opersonlig…

Det var bara mina tankar.. Jag tycker själv att det du skriver när du skriver är bra men lite mer uppdatering och småändringar skulle göra den mycket bättre. Du har ju potensial till att bli en riktigt stor bloggerska!!!

Sofia

Ida 7 år sen

Jag har inte märkt nån stor skillnad sedan du bytte portal. Så jag vet faktiskt inte, folk kanske bara är lat. :)

- 7 år sen

Din nya design är ju hur dryg som helst

Hjälpen 7 år sen

Jag gillar din nya blogg lika mycket men jag tror många inte fattat att man bara kan klicka på ”Zara” så får man endast dina inlägg… Många tror fortfarande man måste klicka på alla inlägg för att läsa hela…

Elin 7 år sen

Jag tycker verkligen inte att det är någon större skillnad på bloggen sedan du bytte portal. Designen är stilren och snygg och det var även den andra. Det känns som du har börjat blogga mer sedan du bytte, men det kan ju även bero på att du har mer att skriva om eller så. Det är bra att ha gästbloggare så du ger både dem en chans och att de bloggar om sånt som du inte hinner med att blogga om. Det är ju många som klagar på det men om det är så så behöver man inte läsa deras bloggar utan gå in på den flik. Ett tips till alla är ju att om man bara vill läsa din blogg kan man tex. Favoritisera adressen till din blogg och så behöver man bara trycka där för att komma till din. Det gör jag och det funkar jättebra!

Tycker att du sedan bytte och blivit snäppet bättre och de som slutat följa missar verkligen något! :))

katarina doros 7 år sen

jag har typ läst din i blogg i flera år och jag tycker att den här är så mycket mer ”vuxen” och kall på något sätt….. Den är väldigt snygg och så men inte så mycket ”du”.
Ett förslag är att kanske reklamera din blogg mer? :)

josefin 7 år sen

jag gillar inte att det är andra som bloggar från din blogg, ska det finnas tips ska de komma från dig! :) <3

Sabina 7 år sen

Jag vågar nog påstå att jag verkligen föredrog din förra blogg då den var så mycket ”du”. Den här känns opersonlig på något vis, när du slagit dig ihop med de andra bloggarna. Jag läser fortfarande som den trogna lilla läsaren jag är haha, men några + hade varit en design som inte är lika stel och om det bara vore din egen blogg. Om bloggen var mer Zara helt enkelt. :)

Emilia 7 år sen

Jag tycker om designen. Vissa kanske tycker att det är jobbigt att man måste klicka på inläggen på startsidan för att läsa. Själv läser jag din blogg för DIG. Om det innebär ett extra klick spelar det inte mig någon roll. :)

E 7 år sen

Hmm.. Vissa kanske tycker att det blir rörigt när du har andra som bloggar på samma sida?

Det första jag kom att tänka på var att du blivit lite annorlunda på bloggen på senaste tiden. Lite mindre gullig och jordnära till rätt kaxig och ”divig”. Dina småtjejsfans bryr sig väl inte men dina äldre läsare har kanske tröttnat?

Svar på kommentaren:
S 7 år sen

+1

Amel 7 år sen

Folk är bara lata. Bloggen är inte sämre! Utan bättre. Men jag har frågat vänner varför dem int läser längre, o det beror på att dem int orkar klicka på varje inlägg… Lathet

Emilia 7 år sen

Inget fel designen! Men det kan bli massa skrivande om femenist osv och du har läsare mellan kanske 10 och uppåt och dom tycker inte det är kul att läsa det dom vill veta vad du gör på dagarna, outfits osv det är de dom vill läsa och tycker är intressant, men visst det är din blogg och du ska få skriva vad du vill men det kanske är en anledning varför du har fått mindre läsare:)

Anna 7 år sen

Absolut inget fel på din nya blogg. Mycket snyggare och jag gillar att du tar in fler som bloggar.
Enda felet är att du är usel på att promota din blogg. Varför inte tala om på insta att de ska kolla bloggen?

Nadia 7 år sen

Inget fel alls med designen! Sidan vänjer man sig vid folk e bara lata! Du har blivit bättre att uppdatera greeaat! MEN håller om att de kan vara lite de här med att du onte släppt nåt mrd musiken än! Du borde lägga upp covers du nu när du är i USA lägga upp små klipp på din vardag, din tid i studion lite spm vine!! Tror intresset ökar mer då , gör sånt på instagram ”check out My cover om My blogg” osv du har jätte många följare på instagram och tror dem flesta inte vet vrf dem följer dig duu har en karriär ta vara på den PROMOTA dig själv!!! Love och lycka till i framtiden söte

Nadia 7 år sen

Inget fel alls med designen! Sidan vänjer man sig vid folk e bara lata! Du har blivit bättre att uppdatera greeaat! MEN håller om att de kan vara lite de här med att du onte släppt nåt mrd musiken än! Du borde lägga upp covers du nu när du är i USA lägga upp små klipp på din vardag, din tid i studion lite spm vine!! Tror intresset ökar mer då , gör sånt på instagram ”check out My cover om My blogg” osv du har jätte många följare på instagram och tror dem flesta inte vet vrf dem följer dig duu har en karriär ta vara på den PROMOTA dig själv!!! Love och lycka till i framtiden söte

Isabelle 7 år sen

Jag läser från bloglovin, så då funkar ju allt smidigt! Men jag tycker inte om dina ”gästbloggare” man läserdin blogg för att läsa om dig, skönhet och mode finns det tusen andra bloggar om!! Men jag tycker dina inlägg är jättebra och tycker allt för oftast att du har väldigt bra och mogna åsikter!!!

S 7 år sen

Allt har blivit så krångligt med det nya att det inte bara är du som bloggar utan mode/skönhet med

Sanna 7 år sen

Mer personliga inlägg tycker jag!!!

Isabel 7 år sen

Jag löser alltid din blogg via mobilen och där är designen super, enklare än på förra bloggen om jag minns rätt!
Tycker även inläggen är bättre, mer genomtänkta och inte lika slarviga. Tycker bara du ska fortsätta på samma spår, din blogg är min favorit :) kram

Carro 7 år sen

Jag tror det kan bero på att det är krångligare att se dina inlägg. Kanske lite mer uppdatering men den är bättre än blogg.se! Kram:)

Linnea 7 år sen

Hej, jag tror att det kan vara pga. att det finns andra som bloggar på din hemsida. Även fast du kanske inte har tid till att blogga så är det egentligen bättre än det, även fast tipsen kan vara bra… Du kan ju bara köra på tidsinlägg eller inte blogga alls förrens du själv känner för det :)
Layouten och designen är fin, det ser mycket mer professionellt nu än innan! :D

Cissi 7 år sen

Hur vet du att du tappat läsare? Tycker alla bloggare nuförtiden får hybris och inte förstår de skillnaden mellan unika besökare och besökare heller. Har du tänkt på kopplingen mellan blogg och insta tex? Varför skriver du aldrig om din blogg där? Kan ju vara ett sätt att få mer trafik? Jag tycker din nya design är grymt snygg och mogen. När du nu skrev detta inlägg framstår du bara som fjantig och bortskämd.

Astrid 7 år sen

Jag tycker att du skriver bättre och roligare inlägg nu än på blogg.se så fortsätt som du gör så kommer det nog komma fler följare så småningom!

Julia 7 år sen

Började att läsa din blogg nyss och har inget som jag vill anmärka på. Var enkelt att förstå var man skulle klicka för att komma till själva bloggen och designen är ganska clean! Fler läsare kommer nog! :)

Hanna 7 år sen

Hej! Jag har läst din blogg typ två år nu och den äger!! Bra bilder, sköna inlägg! Tycker den här bloggportalen är lika bra som den förra! :) kram
PS: hälsa till frihetsgudinnan från mig!!

Alice 7 år sen

Så länge du är ”samma” spelar det ingen roll för mig, haha :) men förut låg du väl på blogg.se topplista och då kanske folk som gick in på blogg.se startsida fick se ditt namn och kollade din blogg om du förstår :)

Ellen 7 år sen

Jaa lite krangligare ar det att fatta vart man ska trycka.. inte vant mig vid all reklam heller.. men allt tar val sin tid.. Alla hatar ju facebook varje gang de uppdaterar ocksa..

Hanna 7 år sen

Jag tror att det mycket pga designen, på dator så ser det ur som en hemsida och inte en blogg. Mobilversionen är bättre, men det känns opersonligt med andra bloggare. Jag tycker att tipsen är jättebra, men der kan kännas opersonligt. Jag älskar dina inlägg, men mer bilder när det är möjligt och kanske lite längre text skulle göra dem ännu bättre. Jag älskar också inlägg när du bara ”babblar på”, kanske lite vad du har tänkt på på sistone, eller något ”lyxproblem” du har eller något liknande. Heöt enkelt din vardag! Sedan skulle det också vara kul att höra mer åsikter.

Clara P 7 år sen

Jag tycker att den är lite krånglig jag fattar hur man gör men det händer att man missar vissa inlägg för dem kommer inte alltid upp :) ❤️

Amanda ♡ 7 år sen

Jag tycker att det va bättre när det bara va du som blogga, det är ju dig man vill läsa om. Dock så läser jag din blogg varje dag, men andra kanske stör dig på det mer? Kramar

MATILDA 7 år sen

i början tyckte jag den var fett krånglig. men nu i efterhand älskar jag den och tycker den är smidigare!!

Hanna 7 år sen

Ja, designen är ALLDELES för krånglig. ”Jättejobbigt” att behöva trycka på zara för att få upp dina inlägg….nä känns för rörigt helt enkelt!

Bianca 7 år sen

Den nya domänen är superkrånglig och inte alls lika lockande. Tråkigt med gästinlägg av dina sminköser and what not

Amanda 7 år sen

Hej zara! Jag tyckte att det var rätt krångligt att hitta till din blogg då man på framsidan såg inlägg från flera olika personer. du kan ju prova att länka zaralarsson.se/zara på din gamla blogg så är jag säker på att fler kommer hitta hit!

Felicia 7 år sen

*jag slutade läsa ett tag

Felicia 7 år sen

Jag slutade läsa sms ett tag för tycker de är störande att det inte bara är du som bloggar och att det är krångligare att läsa, får gå in på ett inlägg i taget istället för att kunna scrolla igenom allt. Men börjat läsa igen för den är bra ändå

Madicken 7 år sen

Jag tycker den hör portalen är skit bra!! Och Eftersom att du bloggar väldigt ojämt asså ibland kommer det 5 inlägg på en dag och ibland kommer det noll. Så finns det alltid något annat att läsa om mode smink :)

Josefin 7 år sen

Känner inga alls problem med din nya blogg, uppdateringen är bättre och dina inlägg tycker iallafall jag alltid är roliga att läsa! Speciellt när du är i USA :) Jag märker inte av att det är andra som bloggar på din sida eftersom jag bara går in på din blogg, söker inte på ”zaralarsson.se” liksom. Jaja, jag förstår iallafall inte varför du tappat så många. Keep it up och sluta inte blogga så är jag nöjd! Puuzzzz

Emma 7 år sen

Det skulle vara kul om du kunde skriva ett inlägg om hur du gör med skolarbeten under tiden du är borta i USA :) med prov och annat viktigt :)
Men det skulle också vara kul att vet hur ett träningspass ser ut för dig :)

Älskar din blogg, läser den varje dag och du verkar för underbar som person!
Kram!

Lisa 7 år sen

Asså jag tycker att dina inlägg o så är jätte bra!! Jag tycker Dock att det är lite jobbigt att det finns två andra som också bloggar här och att man måste klicka på varje inlägg. Jag vet att man kan gå in på menyn o bla bla bla men de e inte bara dina inlägg som kommer upp när man går in på zara. Och det blir bara ganska krångligt. Skulle vara roligare om deg bara var enklare att läsa.
Jag skulle gärna vilja att du har fler videor och smink inlägg och vad du har köpt☺️☺️

Hilda 7 år sen

Anledningen till att jag slutade läsa en period är att jag tycker layouten är krångligare här. Man kan inte bara gå in & scrolla utan måste klicka på inlägg osv. Sedan att det också är andra som bloggar på samma blogg ger också tyvärr ett mindre personligt och mysigt intryck. Absolut inget fel på deras inlägg men man går ju in hit för att läsa det du skrivit :)

Linnea 7 år sen

Det är störande att det inte är bara DU som bloggar på DIN blogg:/ dessutom bloggar du knappt och gör du det så äre bara massa korta tråkiga inlägg nu på sista tiden.

Wilma 7 år sen

Du älskar ju musik, länka dina spotify listor! Det skulle vara så kul. Vi vet ju inte va din musik ”smak” är utanför rutan, så lägg ut dem! Mer klipp! Outfits m.m

Moa 7 år sen

Du skriver alldeles för lång inlägg om dina tankar å så… Fruktansvärt tråkigt att läsa :/ jag gillar det med mode å skönhets inläggen någon annan fixar!

Tyra 7 år sen

Jag tror det beror på att en ny portal är ovant som ser annorlunda ut och folk orkar inte vänja om sig det blir lite som en ny blogg. Jag märker däremot ingen skillnad på innehållet

Malin 7 år sen

Jag tycker din blogg har förbättrats enormt!

Men några negativa saker är dels att det är andra som bloggar. Jag menar vi alla läser din bloss för DINA åsikter och tankar. Idén kanske va bra men nej jag tycker inte riktigt det funkar.

Sen vet inte jag om detta är något man kan ändra på men jag läser alla bloggar via bloglovin och när jag ska klicka på ditt inlägg kommer aldrig dina bilder upp.

Se tycker jag det är viktigt att variera sig. Absolut det gör du men shopping tips, kanske du filmat lite i new York osv.

Jag tycker verkligen din blogg är toppen men det finns kanske lite saker att ändra på!

Lycka till med allt! Kram

Olivia Fransson 7 år sen

Tycker att dina inlägg blir mycket lättare att läsa på mobilen, men sen är det lite störande med det där skönhetsbloggen samtidigt.

Marie 7 år sen

I’m gonna write this in English because I don’t speak Swedish, so sorry about that. I think, like the others have said, it may be the fact that this blog is slightly harder to use! It sure took me awhile to get oriented, and also some people don’t like having to click on every post. It also might have something to do with 2 other people too, I’m not sure. Also, I don’t mean this in a rude way, but maybe since you haven’t really been releasing new music etc. lately, (I’m not sure how to word this without being rude because I’m really not trying to, I’m a big fan) people may have ”lost interest”? But I think when your albums come out or the Carey You Home music video does, things will change!

isabelle 7 år sen

Jag läser den och alla som följer dig i din karriär och är dina fans fortsätter självklart! Önskeinlägg är veckans/månadens blogg och kanske fler videos. <3<3<3<3<3

Anna 7 år sen

Sidan är lite krånglig att förstå sig på, blogg.se är mycket lättare. När man ska kommentera måste man skriva in sin e-post, det är också irriterande. Men dina inlägg har blivit mycket bättre! Uppdateringen också! Kram

jessica 7 år sen

vill æven tillægga att jag tycker bloggen ær mycket bættre nu, och jag klickar in hær flera gånger om dagen på grund av att du uppdaterar ofta. innan kunde jag gå in på din blogg någon gång per vecka. så keep up with the good work ;)

jessica 7 år sen

Jag tror det kan bero på hemsidan i sig, det tog ett tag innan jag førstod att adressen till just din blogg var zaralarsson.se/zara, innan det var jag inne pa zaralarsson.se och fick upp inlæggen i miniatyrform vilket jag tyckte var størande att klicka upp varje inlægg før sig och inte få en normal blogg som nær man slår in ”/zara”

Rebecka 7 år sen

Det är jättejobbigt att klicka på varje inlägg – det borde vara i ett flöde så som alla andra har det. Beror helt klart bara på det!

Jj 7 år sen

Jag tror att det beror på att det är två andra som också bloggar hos dig. Om man följer dig på bloglovin (vilket jag gör) så kommer deras inlägg också upp. Jag trycker i allafall alltid på ”markera” som läst på deras inlägg, jag tycker inte att det är så intressant att läsa om mode och smink. Jag menar absolut inget elakt mot dem men eftersom att jag (och antagligen några fler) inte är intresserad av att läsa om mode och smink så kanske några helt enkelt har tröttnat lite. Du skriver ju fortfarande lika bra och intressanta inlägg så det kan ju inte ha med det att göra :) Hoppas att du förstod vad jag menar, kram!

Josefin 7 år sen

Hej!
Jag följer din blogg genom bloglovin och när du bytte flyttades inte följarna över… Iaf inte jag haha så jag var tvungen att söka upp din nya blogg och följa den istället, så kanske många har försvunnit? :)
Kram!

Agnes 7 år sen

Jag fattar faktiskt inte det! Dina inlägg har blivit mycket bättre sen du bytte!

Madde 7 år sen

Jag tror att det kan bero på att det är lite krångligare när man inte bara skrollar igenom inläggen utan måste klicka på dem. För ditt liv är ju fortfarande lika spännande tycker jag:)

Sofia 7 år sen

Det kan nog bero på att du bytt, du har inte ändrat nått med bloggen annars tycker jag, den är typ bättre. Men sen vet jag inte hur det är med bloglovein eller va de heter & blogkeen som jag använder) får du visningar av de? Men jag tipsar dig att tipsa dina läsare att använda den för då ser man bara din blogg & inga konstigheter. Sen när du släpper nya låtar så lär folk komma tillbaka, väldigt många var ju inne på din förra ask, kanske öppna den ett tag. Aha önskar dig all lycka! Speciellt med musiken! Kram!

Rebecca 7 år sen

När man följer med bloglovin följer man automatiskt de andra. Och de vill iallafall inte jag… Jag tycker du borde a en egen portal men bara du som bloggar där! :)

linnéa 7 år sen

Den nya bloggen är rätt så bra, förutom att den förra var lättare lixom. Den här blir så råddig med olika personer som skriver och olika spalter osv…I din gamla blogg var det bara att skrolla neråt. Men annars är den här rätt så bra.

Erika 7 år sen

Jag tror det beror på dom andra bloggarna som bloggar på ”din” blogg så när man kommer för att läsa vad du skriver måste man klicka lite extra för att komma till rätt ställe. Detta är dock inte något som jag stör mig på, jag gillar att det även kommer tips och sånt från andra. :)

Lisa 7 år sen

Det är att man måste klicka sig in på inläggena och kan bli oklart och rörigt när det plötsligt är andra som skriver på din blogg om mode tex?? Man vill ju veta vad du tkr och inte någon annan när man går in på din blogg :)))

Bea 7 år sen

Tror det blir jobbigt eftersom man måste klicka sig in på varje inlägg. I förra bloggen var allt liksom på en och samma sida, som med alla blogg.se bloggar. Här måste man klicka sig in på inlägg för inlägg vilket kan bli lite jobbigt och känns ”oeffektivt” vilket inte är vad man vill ha när man läser en blogg.

Karin 7 år sen

det beror på att din blogg är svår att hitta. många kommer nog fram till hemsidan men hittar inte själva blogginläggen. det är liksom inte lika enkelt som tidigare. man måste ju gå in på en speciell kategori för att hitta hit, så din bloggs adress är ju egentligen ”www.zaralarsson.se/zara” nu – alltså längre och krångligare än tidigare. det bästa hade varit om startsidan på zaralarsson.se var din blogg. så får man klicka in sig på allt annat genom kategoier istället. det är ju blogginläggen folk är ute efter, och de är helt enkelt för svåra att nå.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…