IMG_1873 IMG_1845 IMG_1822 IMG_1825 IMG_1806 IMG_1777 IMG_1768 IMG_1740 IMG_1815 IMG_1854

Hej bloggisen! ligger i sängen och är svinhes. Att vara hes är ju bland det sämsta man kan vara när man sjunger konstant men jag bara älskar det. Har gått runt och lallat på lite djupare och ”raspigare” låtar, så som Amy Winehouse och gamla soulsånger. Ibland önskar jag att jag hade en sådan röst. Jag tycker det är så ballt och unikt och föra att inte prata om mysigt! Sjungandet, som pågick heeeela dagen under fotograferingen, resulterade till att jag tappade rösten haha. Jaja, vad gör man inte för att låta som Amy Winehouse?

Tänkte vara en ansvarig artist och sova snart och få vila min stackars röst lite så den kommer tillbaka. Typiskt mig att prata, sjunga, prata, sjunga… Fotograferingen idag var sjukt kul och annorlunda. Det riktiga bilderna är drop dead gorg! Vi tog även några kort utomhus, med balen annat kostymen och fler outfits (bilderna är bara hälften av allt, om ens det) och jag tyckte det var så pinsamt att gå runt i den toppen ute när det är så kallt. Det är ju inte sommar än! Och även om det hade varit det hade jag aldrig gått ut så i allafall, haha. Jag sa till Kalli ”who cares… they don’t know me and I will never see them again” PRECIS då vänder det sig en tjej och ba ”hej, jag ville bara säga att jag tycker du är jättduktig!” Haha, alltså vad är oddsen? Precis efter jag sagt att ”ingen vet ändå vem jag är” är så vänder det sig en svensk tjej, som nästan vill bevisa att hon visst vet vem jag är. Så jäkla kul! Blev såklart jätteglad! Tyckte bara det var lite ironiskt haha.

Vad tycker ni om bilderna so far?

2014-04-26 Zara

Kommentarer

Izza 7 år sen

Väldigt proffiga :*.
Du är så talangfull Zara!
Du är väldigt duktig, modig, osv :D.
Hoppas helgen var bra!

Itzi 7 år sen

Har du någon aning om vart den svartvita cykelbyxan + magtröjan är ifrån? I NEED.

Lywe 7 år sen

Fina bilder <3

ZANDRA 7 år sen

SUPERFIN BLOGG ZARA!

Dzi 7 år sen

hej Zara wow you look beautiful as always wish you good luck in picking our Albom cover I say our bceause you are mad it for us to hear your amizing voice we miss to hear your songs, kisses

hanna 7 år sen

bilderna är såååå snygga! YOU GO GIRL

Största Larremann 7 år sen

Bilderna är bara fööööör snygga!!!!! Du skall alltid veta att det inte finns en vackrare person än du..!! Du är helt amazing på alla sätt. Älskar dig snälla svara

Anonym 7 år sen

Ett ord för bilderna: AWESOME

Lisen 7 år sen

Bilderna är och kommer bli perfekta, (du är perfekt) mer än så behöver jag inte säga.
Ditt album kommer bli så jäkla bäst, (antar jag, eftersom att du är bäst) och jag längtar såååå!

Joel 7 år sen

Men herre vilken skönhet, sexbomb, pangbrud, pingla, snäcka, osv… Haha.
Nej men allvarligt, du är så jäääävla snygg, seriöst den vackraste jag sett, å het som fan är du å, man smälter ju här.
You go girl!

Lotta 7 år sen

Älskar bilderna, de är verkligen SUUUPER VACKRA och COOLAAA!!!!

Jesper 7 år sen

Som vanligt kvinna, du är perfekt och den vackraste på denna jord!!!!

Jonna 7 år sen

Ååh älskar verkligen det här, kommer bli fett och bilderna är grymma!!
Men kvinna, hur kan du vara så jäkla perfekt!? Alltså din kropp, ditt utseende, ditt hår, din stil, din personlighet, din röst, ditt leende, osv.osv…!!!!! Du är verkligen på fullaste allvar helt perfekt å fanimej den vackraste jag sett!!! Älskar dig verkligen, å din musik är fantastisk!!!! (Längtar sååååå till albumet släpps, kommer bli bääääst!!!!)
You rock Queen Z.

Svar på kommentaren:
Jesper 7 år sen

Glöm inte hennes underbara ögon!!!!

Joel 7 år sen

Och hennes bröst!!!!!

Erik 7 år sen

den perfekta magen!

Svea 7 år sen

Alltså WOW, bilderna är sååååå jäkla BÄST!!!!!! Snyggaste jag någonsin sett, for real!!!!

Carolina 7 år sen

Härre gud, bilderna är super fina!

Cassandra 7 år sen

Bilderna är jättefina!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…