IMG_7514 IMG_7510 IMG_7505Tröja foreller 21 // kjol Herve Leger

Hej bloggisen! Idag hade jag, precis som alla andra små barn födda 1997, skriftliga nationella i engelska. Det gick faktiskt rätt bra och jag fick med allt jag ville skriva om! Temat var ”role model” och gissa tre gånger vem jag skrev om? Beyoncé såklart, haha. Jag tror halva klassen skrev om Queen B. Eller själva röda tråden handlade väl om henne. Sedan jämförde, diskuterade och vred och vände på allt möjligt om ämnet. Mja, kort och gått så känns det bra! Folk hypar om det…

Till skolan idag satte jag på mig en alldeles för kall outfit. Jag nästan skämdes, så lite kläder hade jag på mig haha. Jag trodde det skulle bli jättevarmt som igår och mamma skjutsade mig till skolan idag så jag hann inte känna efter hur varmt det var. Jaja…. Får hoppas att det blir bättre väder i morgon.  Efter skolan körde vi lilla kaninen till veterinären för att kolla lite hur hon mådde. Hon har betett sig konstigt, pipit och tappat så mycket päls så hon nästan blivit kal på vissa ställen. Det visade sig dock att hon mådde bra, hon kanske bara är lite olyckligt kär i Ninen som är kasterad (det är inte hon) haha. Men hellre att åka en gång för mycket till veterinären än en gång för lite!

2014-04-29 Zara

Kommentarer

Jesper 5 år sen

Perfekta bröst och perfekt rumpa

Svar på kommentaren:
Joel 5 år sen

Hela hon är perfekt

Emmy 5 år sen

Jag håller faktiskt med!
När du hade din förra blogg så skrev du ett inlägg (kommer inte ihog vad), du frågade om våra åsikter sen skulle du lägga upp ett senare inlägg där du skrev din åsikt. Hände det? Nej!

lisa&ylva 5 år sen

Vad går du för linje på gymnasiet? :)

Stina 5 år sen

Haha foreller 21 ;))

svarten 5 år sen

Vilken kropp och vilka bröst du har:)

Lywe 5 år sen

Kyss <3

adina tolstoy 5 år sen

HAHAHA OMG skrev också om beyonce ( omöjligt och missa)

Hanna 5 år sen

Håller med de som har kommenterat om att du lovar saker som du sen ofta inte håller/glömmer bort, älskar dig men är ju kul om saker man har sett fram emot faktiskt kommer upp, kram :)

Anni 5 år sen

Hur har du så stora boobs!? Säg din hemlighet! Ja har små å vill ha sånna som du :(

Svar på kommentaren:
Anonym 5 år sen

Tror hemligheten är att hon ber en bordsbön varje dag :) Testa!!

Johanna 5 år sen

Jätte snygg outfit!

Nadia 5 år sen

Totally agree With Marie!!! Starting to get boring

Marie 5 år sen

I forgot to add this before I sent the previous one, but it’s honestly pretty disrespectful what you do to us. We, your loving supportive fans, stick by you even when you don’t release new music for half a year, and this is what we get. You promise us the Bad Boys video then you’re like ”oops wait a few more days”. You say you’ll release an album in march then you don’t and don’t even mention it again. You say you’ll do three covers, even saying a date for one, and then never post them. You promise thing after thing after thing and never deliver, and it’s getting very old. your fans are getting frustrated and unhappy but you don’t even seem to care.

Lollo 5 år sen

Skulle du inte skriva datumet till carry you Home idag?? Tycker du borde börja hålla de du säger till oss! Du har tidigare lovat att lägga upp covers som du spelat in innan mrn dem kom aldrig upp, du skulle göra en roomtour när du var i USA kom aldrig upp, tidigare frågestunder har tagit långt tid att fixa. Hmm och fler saker som jag inte kommer på och jag skriver ibte detta med hat absolut ibte! Utan nämner det för tror du glömmer bort allt du skriver, de är inte så kul speciellt när man ser framemot ngt så mkt och sen ba jahopp..anyway stort lycka till i framtiden!!

Svar på kommentaren:
Amel 5 år sen

Det står i bekännelser inlägget….

Lollo 5 år sen

Amel ; nej det står bara när hon ska uppträda inget om datumet hon släpper musikvideon

Marie 5 år sen

Please don’t fuck with our emotions, don’t say you’ll release something or give us a date if you won’t. This always happens, every time you say you’ll release something etc., you don’t, it’s always late with no explanation. I love you Zara but it’s true, and it’s really frustrating

Yra 5 år sen

Superfin blogg du har!
Läs gärna våran blogg. (klicka på ”Yra”)

Hanna 5 år sen

Skulle du inte skriva exakta datumet när carry you home släpps?

Svar på kommentaren:
Amel 5 år sen

Står i bekännelser inlägget!

ZANDRA 5 år sen

SUPERFIN BLOGG ZARA!

Hanna 5 år sen

Kan inte du göra några video inlägg där du sjunger och ger tips hur man kan bli bättre på att sjunga? Hade vart jätte kul!

Sanna 5 år sen

Jag skrev om dig Zara. Tycker att du är grym och du inspirerar mig verkligen. Älskar dina låtar, din blogg och att du bara är dig själv. Bryr dig inte om vad andra tycker. Plus att du redan har kommit så långt men är liksom lika gammal som mig! Kram

Amanda❤ 5 år sen

Men outfiten var ändå sjukt fiin!

Svar på kommentaren:
Aurora D. 5 år sen

Håller med❤

Sophia 5 år sen

Hej Zara! Jag skrev också provet idag, och jag valde att skriva om dig! :) Du är verkligen en förebild för mig och jag tycker du är så jäkla grym!! Du inspirerar mig något enormt! Ville bara säga det, kraaam!

Enba 5 år sen

O snälla skriv hur lång du är och vad du väger ?:)

Anna 5 år sen

Kan du snälla skriva ett lååååång inlägg om dig själv. Hur du ser på dig själv, hur du tror andra ser på dig, om du tror att du kommer lyckas med din sång & hur långt i sånna fall. Hur tycker du att du ser ut ?? Bra?! Nöjd?? Osv. Lite privatare inlägg är alltid kul

amel 5 år sen

role*** kram

Svar på kommentaren:
Zara Larsson 5 år sen

Ja, stavningen var ju inte på topp i allafall hehe ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…