• 2014-07-01
  • 2

c1024x880

 

Detta collage, har jag inte gjort, men föll för det direkt. Lyckas ni matcha och använda plaggen ovan kan jag bara säga att ni är otroligt trendiga. I sommar kommer vi nämligen att få se mycket slitet, svart och dessa omtalad toffel – skor. Jag personligen har lite svårt för just de skorna, men lyckas du matcha rätt så kan det bli skitcoolt!

Kram Amelie

2014-07-01 Skönhet / Mode

Kommentarer

Izza 6 år sen

Ha en bra dag Zara!

jenny 6 år sen

älskar bikinin, love love love it!

http://jennyakerlundberg.devote.se/

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

1. Grunda med ögonskuggsprimer och applicera rödbrun skugga på hela ögonlocket, och tona ut kanterna i globlinjen. 2. Dutta på ljus ögonskugga i ögonvrån och i mitten av ögonlocket, samt på brynbenet. 3…