large

Hej bloggisen. Jag sov så fruktansvärt dåligt i natt. Jag var orolig och vaknade säkert tre gånger och var rädd för att jag hade försovit mig och missat läxhjälpen, eftersom jag sov borta hos Ludwig. Blev lika glad varje gång när jag kollade på klockan och insåg att jag hade flera timmar kvar att sussa. Det var även löjligt varmt i Ludwigs rum, trots att alla fönster var öppna och det blåste lite. Senare på morgonen upptäckte jag att elementet hade stått på max-värme. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Nu har jag precis kommit tillbaka från studion där jag ändrade ett ynka litet ord i en låt.

Vet vad jag är sugen på? Att läsa Bibeln, nya testamentet. Jag är ju som sagt inte troende, men religion är ändå intressant och det kan ju vara mysigt med en liten sagobok innan man går och lägger sig ibland.

2014-08-06 Zara

Kommentarer

Ellie 6 år sen

hej Zara jag ville bara tipsa en hemsida som heter JW.org och om du bli intresserad av bibeln kan man hitta svar på frågor som vad är meningen med livet? Vad händer när man dör? och andra frågor om moral och bibelns praktiska hjälp där svarar bibeln på alla de här frågorna :) det kanske kan bara vara intressant att kolla vad bibeln säger ;) och bibeln kan vara lite svår att tolka speciellt om det är en gammal översättning men där finns det en enklare modern översättning, och om du inte förstår något skrivställe i bibeln kan du slå upp det där :) som sagt du kan bara gå in o kolla :) ps! hemsidan är inte min .

Elsa :) 6 år sen

Tänkte bara säga en sak om du är intresserad i religion. Du borde googla religionen Bahai. Jag är uppvuxen i en familj som är Bahaier. Religionen är den senaste och rätt så okänd men den står för många bra saker som enhet och jämställdhet. Därför eftersom jag vet att du tycker om jämställdhet (vem gör inte) (även om det inte existerar ännu). Tänk dig en fågel med två vingar, den ena för män, den andra för kvinnor. Om ena vingen inte fungerar kan fågeln inte flyga.
Jag lämnar dig med det och låter dig få tolka det hur du vill. :)

Janina 6 år sen

Jag blir seriöst besviken om du tror att Bibeln är en sagobok. Jag har följt dig många år, och jag trodde inte att du skulle säga en sån taskig kommentar. det är nästan som att du mobbar oss kristna för att du tror att vi tror på en sagobok. Ni som inte har en tro, vad tror ni händer då man dör? Man har hittat måånga bevis att Bibeln är sant. Jag respekterar att du inte tror på Gud, men snälla, säg inte sådär igen. Annars älskar jag att läsa din blogg. den är så intressant. :)

Yasmin 6 år sen

Jättekul att du vill läsa Bibeln Zara! Men tänk efter lite nästa gång..de kanske är en sagobok för dig men du som alltid skriver om hur öppen man ska vara för andras sätt att se världen borde förstå att det är ganska respektlöst mot alla vi som är kristna och verkligen sett tecken, under, hört Guds röst, fått bönesvar osv, det underminderar ju oss som människor. Som att de upplevelser vi haft där vi t.ex. bokstavligt talat sett folk som är förlamade kunna gå igen inte är trovärdiga. Du kanske inte menar det så men det är ju det det innebär? Om Bibeln är en sagobok är väl allt vi lever för en inbillning?
Kram på dig!

Svar på kommentaren:
claudia 6 år sen

Hjärtat om man hör röster är detINTE gud utan dags att åka till hispan och vila upp sig ;)

ellie 6 år sen

det är en till sådan kommentar som kan såra :) snälla respektera andras åsikter det är väll det , allt handlar om respekt :)

Evangelina 6 år sen

Spännande att du vill läsa nya testamentet! Skulle dock rekommendera att du då skaffar översättningen ”The Message på svenska”. Typ bibeln i nutidsspråk så den blir enkel att förstå och mer berättande än vad ”vanliga” bibeln är.

kajda 6 år sen

Bibeln är INTE en sagobok! det är guds ord! I högsta graden sant!

Svar på kommentaren:
Olivia 6 år sen

Zara är ju inte troende själv, därför tolkar hon det som en sagobok, men självklart fattar väl Zara att troende som dig och mig inte tycker att det är så? Jag tycker inte att det är så mycket att bli upprörd över, men jag kanske har fel?:)

Btw var jag med om ett under för ett halvår sen, det var på ett läger och på nyårsafton sjöng vi massa lovsånger och bad osv. och plötsligt så växte en tjejs ben ut så dom blev lika långa??? Hon hade i hela sitt liv (tror jag) olika långa ben, så hon haltade liksom fram i början av lägret, men fatta vilket glädjerus som kom när hon kunde gå som vanligt igen? Jag grät (+många fler) Ingen ville gå ut från salen där vi var, det var helt AMAZING! Hoppas alla kommer få se något sånt här i livet! <3

Hanna 6 år sen

Jag blev också nyfiken på Bibeln, och började följa en app som heter Holy Bible, där följer jag en läsplan som påminner mig varje dag att läsa en liten liten del, som en checklista! Följer man denna så har man läst ut hela Bibeln på 365 dagar :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…