Bild 2014-08-04 kl. 19.14

Hej bloggisen. Har snart räknat färdigt kapitlet i matten. Nice! Jag har helt glömt bort att berätta för er hur mycket jag fullkomligt älskar ***Flawless Remix med Nicki Minaj. God damn, god damn, god damn vad bra den är! Önskar dock att den bara var med Beyoncé. Jag tycker Nicki bara pratar om sin pussy och att hon ska slap hoes osv. Idag tänkte jag dra min kos till stan för att mysa med min kära pojkvän och kompisar! Vi hörs snart. Puss.

2014-08-07 Zara

Kommentarer

Shara 5 år sen

Du har hjärta av guld

Shara 5 år sen

Vad heter du i snapchat snälla säg är din fans

Jullan 6 år sen

Hej zara snälla kan inte du visa hur du får så fin hy? När du får finnar osv vad gör du då? Kram på dig!

Sandra 6 år sen

Hade du kunnat skriva ett inlägg där du berättar mer om ditt och Ludwigs förhållande? Hur ni hanterar att du ibland är borta länge, om det påverkas av att du är känd, hur ni fått det att hålla så länge osv. Skulle vara intressant tycker nog jag och många andra! :)

Jasmine 6 år sen

skulle du kunna göra ett inlägg hur du håller din hy så fräsch? :)

filippa 6 år sen

Hej zara! jag börjar gymnasiet nu efter sommaren och undrar ifall du kan skriva ett inlägg hur det var att börja i gymnasiet, vad man ska tänka på osv.. och om du har några tips? sen skulle jag jätte gärna att du gjorde ett kollage med lite ”första dagen i gymnasiet – klädtips” har lite panik över vad ja ska ha på mig….!! hah

Svar på kommentaren:
kajsa 6 år sen

Håller med! Vore kul att läsa!!

Emmy 6 år sen

Hej!
Jag såg att du skulle komma å uppträda i göteborg den 22 augusti :)
Jag skulle GÄRNA vilja komma, men det känns ganska ”onödigt” (tolka inte det fel, det är sjukt kul att se dig live! Men jag kommer bara åka därifrån besviken på mig själv att jag inte fick träffa dig) att åka dit (25 mil = 50 fram å tbx) om man inte får någon chans å träffa dig :) Hoppas du förstår vad jag menar!
Så min fråga är, om man får någon chans att träffa dig?

Stina 6 år sen

Finns låten på Spotify? :)

Isabelle 6 år sen

Hej Zara!
Jag ville bara skriva en snabb kommentar och säga att du är grym på alla sätt och vis. En otroligt bra förebild för mig och många fler och jag älskar din musik och din blogg.
Hoppas du har haft en bra dag! Kram <3

Vendela o Vanessa 6 år sen

Vi är två tvillingtjejer som tycker din blogg är grym vi bloggar själva om resor, shopping, mat, träning, tips och våra personliga åsikter etc. Vi skulle bli jätteglada om ni ville kolla in våran blogg: wlaukkanens.se

Bella ♡ 6 år sen

Hej, jag är en Stockholmstjej med en stor kärlek till New York & Paris, frukostar och dyra väskor. Kolla därför gärna in min blogg som är fylld med mode, shopping, inredning, recept, tränings-och självförtroendetips! Du hittar den här; http://www.fashionworld.forme.se

Kramar till dig och din grymma blogg!

Nad 6 år sen

Grym du är! Fortsätt så, så kommer du vara klar med matten snart!

Sko rensning; http://www.tradera.com/profile/items/3133061/naddja

Kattis 6 år sen

Jag har lite grejer uppe på Tradera; kläder från bland annat Gant, Ralph Lauren, Guess, Topshop, Benetton, Urban Outfitters, Levi’s 501-shorts och saker från Clinique och Lancôme. Titta gärna in och buda om du hittar något du gillar! http://www.tradera.com/profile/items/2484103/seller

Ellen 6 år sen

Vad för locktång använder du? (Vad är det för locktång på bilden) ❤️

Beata 6 år sen

Hej Zara!
Jag vet inte om du kommer se den här kommentaren, eller om den bara kommer att ligga här på din blogg som om den var osynlig. Men jag är bara tvungen att skriva det här!
Jag såg dig i gallerian igår och fick inte riktigt chansen att berätta det här eftersom att du gick i mitten av dina kompisar och höll på att diskutera någonting. Jag ångrade att jag inte bara stoppade dig och berättade det här… Men om du nu ser det så räcker det för mig.
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men jag vet inte hur många gånger jag har börjat om med den här kommentaren, för den måste vara perfekt om du någonsin ser den.

Du är en så otroligt stor förebild för mig och säkert många andra! Du har en så sjukt fin röst som jag kan lyssna på flera timmar om dagen utan att tröttna. Jag lyssnar på din musik när jag är ledsen, glad, arg, lycklig… Alltså helatiden!
Du står för rättvisa och jämlikhet när det gäller kön, sexualitet, nationalitet och hudfärg. Och det är i sådant fler ungdomar borde engagera sig i eftersom att det kommer alltid att finnas hat mot folk om vi inte gör någonting åt det. Det du gör så bra är att du skriver till ungdomar om de här sakerna så att vi ungdomar blir engagerade. Du har alltid bra argument och tankar när det gäller sånt här, och det är A och O. Utan argument så kan man sitta och ha sin åsikt hur längre som helst utan att komma någon stans. Okej, nu ska jag inte gå mer in på det.

Som sagt du är min största förebild och det är för att du står för så fina och bra saker, din röst är UNDERBAR! Och du är väldigt söt.
Sist men inte minst så måste jag bara säga att jag älskar din blogg och att du är väldigt bra på det du gör.

Svar på kommentaren:
Feffe 6 år sen

OMGGGG !! Synd att du inte gick fram ! Skulle typ svimmat om jag hade sett zara! Zara den underbara ! Äääälskar henne sååå himla mycket !! Den dagen jag ser henne kommer hon få en bamse kram och If She don’t mind a kiss on the cheek ! Btw
Tycker precis som dig ! ZARA ÄR BÄST!
Larreman forevahhh!! ❤️❤️❤️❤️

Fiia 6 år sen

Bilderna som du tar med din systemkamera, hur får du upp dom på instagram?

Anthon 6 år sen

Ännu en gång en kommentar utav mig.

Som sagt du är världens finaste samt snyggaste på denna jord. Har vart ”förälskad” i dig i över 2år nu. Och snarr är du med på RixFM festival, och då ska jag allt tq tåger till Stockholm o få träffa dig! Måste fixa en kram samt et kort med dig, puuuzzzzz ♥

Helen 6 år sen

Hahah Gud, så kul att du säger att nicki bara sjunger om sin fitta , sen står de att du skulle ta din kos till stan, vet inte vad det skulle mena enligt dig men på arabiska betyder det fitta lol

Svar på kommentaren:
Zara Larsson 6 år sen

Hahaha åh det hade jag faktiskt ingen aning om! Dra sig kos betyder typ sticka iväg/pysa haha.

Linnea 6 år sen

Vart kan man lyssna på låten? Den verkar vara borttagen från youtube :/

Amanda 6 år sen

Håller absolut med dig! Beyonce är såå mycket bättre.
Kram :D

Julia 6 år sen

Hur lång och hur mycket väger du? Jätte tacks för svar!! <3

Amanda❤ 6 år sen

Vad skönt att du har blivit klar med kapitlet! Ha det bra! Kram

Jonathan s 6 år sen

I’m joining the us marine corps today zara

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…