IMG_2749 IMG_6324

Hej bloggisen. Som dom flesta kanske läst så är jag och Ludwig inte tillsammans mer. Det var kanske inte superoväntat ändå, enligt mig. Jag orkar inte sakna någon så mycket så det gör fysiskt ont i mig. Jag orkar inte gå i 7 månader och längta och längta efter någon så mycket så jag gråter mig till sömns varje natt. Jag orkar inte undra om ryktena som folk ständigt sprider är sanna eller inte. Jag orkar inte bråka över vem som hör av sig minst respektive mest av oss. Jag orkar faktiskt inte det. Jag kommer sakna Ludwig tillräckligt som det är ändå. Jag kommer vara ledsen ett tag, såklart, men någonstans mitt i denna sorg finner jag ett lugn. Ett lugn och en betryggande känsla för jag vet att det är inte helt slut. Oavsett om vi båda hittar rebounds så finns det ingen som jag kommer älska lika mycket som jag älskar Ludwig och vise versa. Vi är verkligen inte osams eller arga på varandra, tvärt om! Vi sa hejdå i peace. Han kommer, oavsett vad, alltid att vara min första kärlek och min absolut bästa vän jag någonsin haft. Det finns inget finare än hans leende och vad som än händer kommer tiden med Ludwig att vara den bästa i mitt tonårsliv. Vi var små barn när vi träffades. Vi har växt tillsammans och gjort varandra starkare än någonsin.

Det var ömsesidigt. Vi båda förstår att det inte kommer fungera med Atlanten mellan oss. Det kanske låter själviskt och hårt  men jag kan inte låta en annan person styra mitt liv. Det är sången jag velat hålla på med så länge jag kan minnas och därför måste jag gå efter min dröm. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Ludwig kommer må bra och bli glad igen. Kanske till och med hitta en fin tjej, för det är han värd! Det gör så klart ont i mig när jag tänker på det. Nästan 3 år tillsammans och sen ska man föreställa den personen med någon ny… Ja, det gör så fruktansvärt ont, mitt hjärta går sönder i en miljon bitar, tårarna vill inte sluta rinna och mina kinder svider. Jag bryr mig fortfarande och jag älskar fortfarande. Jag vet att nätterna jag har framför mig kommer vara outhärdligt smärtsamma men jag kommer klara mig. En dag, när vi är lite äldre, så kanske det blir vi igen. Jag hoppas det.

2014-10-02 Zara

Kommentarer

Joy Malou Schubert 6 år sen

Det är fruktansvärt hur en sån här situation kan ge så mycket sorg och oro, så mycket skuld och saknad.. Men att följa sin dröm kommer ge så mycket lycka, kärlek, styrka och mod.. Ni två är väldigt starka som gick igenom detta beslut och det är vackert att ni kan se på varandra med ett leende efter det. Jag hoppas verkligen att ni båda lyckas med vad ni än vill, med vad som än händer. Det är många som inte följer sina drömmar, jag är en av dem och jag önskar att jag en vacker dag låter mig själv släppas fri för att följa drömmen. Jag önskar dig all lycka igenom ditt äventyr och alla dina resor. Du är en mäktig person och en fantastisk artist, sångerska. Kram!

sofie 6 år sen

Aftonbladet skrev att ni är tillsammans igen så det är struntprat

sophie 6 år sen

Väldigt moget beslut :) <3

Ebba 6 år sen

Vackert skrivet. Beundrar dig!
Har haft pojkvän i tre år, hela gymnasiet tillsammans. Nu har vi tagit studenten båda två med världen framför oss. Jag tänker varje dag på hur allt ska bli.

Pierre 7 år sen

Synd, alla har vi väl vår förta kärlek och oftast tar det slut. Din blivande i framtiden är mig , slut diskuterat ;) !

Nathalonia 7 år sen

Ni gjorde helt rätt i att göra slut och dessutom rätt fort , verkligen.
Hade själv en kille som lämna mig för att fortsätta sin karriär i ett annat land. Varit hans drömjobb sen han var åtta år. För oss vart det ett halvårs utdragen process pga starka känslor innan han förmådde säga det. Nu vet jag inte var han är, gör eller mår och så kommer det vara i minst fyra år till åh endast Gudarna vet om vi nånsin kommer träffa varann igen.
Ni har iallafall den turen att ni kan kontakta varann via sociala medier. Det kan inte han och jag. Sju månader är ju inte så fasligt lång tid om man verkligen älskar någon :) Starkt gjort av dig som inte låter kärleken hindra dig från att ta dig dit du vill.
Önskar dig all lycka till nu med att sprida din fina musik!

olivia 7 år sen

Vet du vad? Jag gav upp min första kärlek för att åka som utbytesstudent. Det hade varit vi i över två år och jag grät mig igenom vår sista natt tillsammans. Men tiden rullar på och livet går vidare. Idag är jag så glad för att vi gjorde slut för då fick jag fortsätta växa på mitt sätt, han på sitt.

You go girl, be strong!

Zune 7 år sen

Alltså kärleken struntar du i.

Erik 7 år sen

Kan relatera så sjukt mycket till detta. Min flickvän sedan typ 7 år tbx flyttade till USA förra året för att plugga och jag fick mycket med min musik och what not. Vi hade varit tsms sedan vi var 11, men vi kände att det var bäst att bryta kontakten. Det känns riktigt konstigt att bara förlora en person sådär och veta att även om personen finns så kommer ni inte ses igen på flera år. Jag hoppas ni två kommer att hitta varandra igen. Jag tror på mig och mitt ex, så varför skulle jag inte tro på er

aida 7 år sen

Så fint skrivet. Så äkta.

Kassadora 7 år sen

Ni kommer ju att ses under dom 7 månaderna? Ni kanske tillomed ses efter någon månad. Det är egentligen bättre att kämpa för kärleken! Har en vän som varit tillsammans med sin kille i 4 år, han ska flytta utomlands snart i 6 år! Dom ska fortfarande försöka.

Men efter att du skrev att Ludwig har varit otrogen så tror jag inte han är den rätta längre. En gång otrogen alltid otrogen.

Svar på kommentaren:
Becca 6 år sen

Skitsnack. Det är som att säga att ingen kan förändras. Att vi alltid kommer vara som vi är. Och det är skitsnack rakt igenom.

Fanny 7 år sen

Känner verkligen med dig. Styrkekramar.

Emilia Persson 7 år sen

fyfan.. detta händer inte.

Anna 7 år sen

Vad synd. Tycker ni ska kämpa om det känns som han är ”den rätte”. Träffade min kille som 18-åring, svåra år med distansförhållande, vi bodde i olika länder. Kärleken häll oss ihop och nu, flera år senare, bor vi äntligen tillsammans och ska gifta oss. Hoppas du också hittar din själsfrände en dag.

long 7 år sen

jag har pojkvän i USA. han är därifrån och bor där, jag är härifrån och bor här. åkte därifrån 9 juli, vi ses nästa gång till jul/januari. det är tungt men kärleken vinner. hellre sitta här och ha den bästa som finns i mitt hjärta än att inte ha honom alls. blir desto bättre när vi väl ses. tillit är det största! vi litar på varandra. vi kan prata, mejla, skypea, skicka kort och brev. kärleken bygger på något starkare än att vara med varandra fysiskt. det vi har bestämt är att vi inte ska ha kontakt hela tiden och varje dag för att man ska kunna fokusera på sitt eget liv man lever på varsin sida av atlanten. det känns inte särskilt starkt om man redan innan dömer ut kärleken som icke bärande. det är värt att vara här, långt borta från mannen i mitt liv, när jag tänker på den tiden då vi får vara tillsammans för resten av våra liv. den tiden kommer, nu får vi stå ut så här ett tag. men en sak är säker, är det kärlek så övervinner den distans, även om det kostar tårar, saknad, sorg, oenighet per telefon och mycket smärta! saknad är något av det finaste som finns, det är så missuppfattat. tänk om man aldrig hade någon att sakna, hemskt. att sakna är att känna sorg över att inte ha de man älskar nära. det gör ont men en sån som ludwig är enligt dina beskrivningar släpper man aldrig!

Svar på kommentaren:
Felix Dahl 7 år sen

Vackert.. så sann kärlek

Lovisa 7 år sen

Så otroligt berörande skrivet,började gråta när jag läste!

Ida 7 år sen

Började gråta av dina fina känslor som du beskriver.
Du/ni är så himla starka som tar detta beslut. Tror på Er! Som du skriver, om det är meningen att det skall vara ni blir det ni en vacker dag i framtiden. Lycka till med allting, ni båda. Du kommer lyckas SÅ bra med musiken där borta. Kämpa på & låt inte detta förstöra, låt känslorna inspirera dig i musiken och ditt artisteri. Du är så jäkla fantastisk på så många sätt!!
Kram!

Rebecka 7 år sen

fyfan va fnt

Dina Alsimery 7 år sen

åh jag ville inte att ni skulle göra slut ni var de sötaste paret i hela världen!:(

Svea 7 år sen

Om man älskar någon släpper man den fri att göra det den vill, släpper den fri att uppfylla sina drömmar. Men att göra slut av det skälet är en dålig undanflykt. Om man älskar någon som du påstår att du gör, då fortsätter man tillsammans och litar på den andre. Tar det slut över tid så gör det, håller det så håller det. Varför låtsas att du gör slut för att skydda dig själv från längtan? Stå för att du vill hitta någon annan och stå ditt kast när ditt ex hittar någon annan. Är kärleken det du beskriver har du förmodligen gjort ett fruktansvärt dåligt val.

Svar på kommentaren:
hhfhfw 7 år sen

Håller med till 100000%

Ana 7 år sen

Håller med, älskar man någon så är distans INGENTING

Elin 7 år sen

Håller tyvärr med jag oxå..

maria 7 år sen

Men skrev hon inte på instagram idag att han var otrogen för några år sen, för isåfall så tycker jag hon gjorde rätt, förstår att hon tvekar och gör slut.

Sofia 7 år sen

Men varför hålla på att spekulera om och döma hennes beslut? Det är så här hon vill göra, punkt slut. Och kärlek och relationer är olika för alla, det finns ingen allmän sanning om vad man gör när man är kär ”på riktigt”. Herrejösses.

Anonym 7 år sen

Fett synd att ni gjorde slut pga den långa USA-resan! Men ni kommer nog ändå vara vänner o ha varandra i erat hjärta!

Är låten ”still in my blood” till Ludwig?
Lycka till i USA o ha det kul!

Nu kan du bara fokusera på dig o musiken till nästan 100%

felicia 7 år sen

gud vad jobbigt :/ jag har varit med om något liknande.. förra sommaren efter studenten åkte jag till Los angeles för att studera, det har alltid varit min dröm, MEN jag hade en pojkvän jag vart tsm med i två år, det var HEMSKT att lämna han, han var så ledsen och chockad. jag kom ihåg att vi satt på en resturang på mitt landställe innan jag åkte och snackade om framtiden.. om de skulle bli vi igen.. jag skulle ju ändå vara borta i minst två år.. men att åka till usa var min dröm så jag valde det före han! jag hann vara i LA i 3 månader sen visade det sig att jag var gravid i fjärde månaden utan att veta det.. så jag åkte hem och idag har vi en son på 6 mån och bor tillsammans, ganska sjukt :) tror det var ödet som förde oss samman igen. idag har vi varit tsm 3 år! följ dina drömmar även hur jobbigt det kan vara, om det är menat att de ska vara ni så kommer det bli det ! lycka till!

Evelina 7 år sen

Till att börja med jätte vacker text du har skrivit. Jätte ledsen att ni har gjort slut det är aldrig någon man önskar sig men det kommer att bli bättre. Ha den tid du vill ta och jag är jätte ledsen för din skull❤️ Massa kärlek till dig❤️❤️❤️

isabelle 7 år sen

Kände exakt likadant när jag och min pojkvän gick isär. Men han hade cancer. I över ett år höll vi ihop och kämpade på, med både cancern och med vanliga problem som finns i en relation. Han var också min första kärlek och allting var så nytt och främmande, bara det va påfrestande. När vi gjorde slut så tog inte kärleken slut, hoppet tog inte slut. Jag hoppades på att han skulle bli frisk, jag hoppades på att det skulle vi bli igen. Men bara 3 månader efter att vi gjorde slut, så dog han. Jag vet att jag förgyllde hans liv under tiden vi var tillsammans, men vetskapen om att jag inte fanns hos honom de 3 sista månaderna dödar mig. Besvikelse, ångest, förtvivlan. Jag vet hur du känner, att älska gör så jävla ont. Önskar både dig och Ludvig all lycka.

vilma 7 år sen

<3

Ebba 7 år sen

Vilken fin text, tårarna rinner.
Distanskram från mig till dig. ❤️

Alice 7 år sen

Började lipa när jag läste texten. kan inte förstå hur jobbigt det är för har aldrig gått igenom något liknande, men kan ändå se in mig i sitautionen. Hoppas ni fortsätter hålla kontakten och att ni en dag, när du har mer tid kan lägga mer tid på er realtion igen, för ni är så fina tillsammans. Ni har ju levt era först tre år i tonåren tillsammans och vet i princip allt om varann. Och även om ni inte fortsätter senare som ett par kan ni alltid minnas tillbaka den tiden ni hade tillsammans. Er resa till grekland och allting annat. För ni har gjort så mycket tillsammans som du aldrig mer kommer uppleva med någon annan. Styrkekramar från mig

Julia 7 år sen

Åå jag blir så ledsen när jag läser detta! Till och med jag som inte har ett förhållande och aldrig haft ett seriöst, blir gråtfärdig. Ni var så söta tills.ammans, ni var verkligen en inspiration till mig och jag kan inte föreställa mig sen smärtan ni båda känner nu! Hoppas det löser sig för båda två på bästa möjliga sättet!! Men vet du vad jag tror? Allt har en mening.

Julia 7 år sen

Har ni sagt upp kontakten helt?:/

Linnea 7 år sen

Wow du är så duktig på att skriva! Mina tårar rinner när jag läser detta. Jag vet precis vad du menar. Jag bor i USA och mitt ex i Sverige. Aldrig kul med sånt, men man ska alltid följa drömmarna och så är det bara. Detta klarar du galant kan jag lova dig! Det är alltid jobbigt i början och du måste bara låta dig själv vara ledsen så länge det behövs. Hoppas du mår bra annars. Kram!

becca 7 år sen

<3

Mimmi 7 år sen

Starkt gjort av dig, förstår hur jobbigt det måste kännas. Är ledsen för er skull men tror som du säger att det är bäst att det blir som det blir!
Stor kram till dig <3

Jakob 7 år sen

Fint skrivet. Lycka till önskar jag er båda!

/Jakob

Felicia 7 år sen

Det är så jävla jobbigt att gå igenom sånt där. Du måste ändå uppskatta att ni gick åt varsitt håll men ändå kan vara vänner. Det är så himla fint. Du verkar vara en så jäkla härlig tjej, så mogen och klok! Och även om ni hittar nya partners senare, när all sorg och saknad lagt sig lite, så kommer ingen ny kärlek vara likadan som den kärlek ni delade. Det kommer alltid finnas saker som bara är ert, som ingen annan vet om eller kan relatera till. Jag hoppas hjärtat ditt läker snart. ♥

Och förresten så är ditt album helt fantastiskt, finner inga ord, du är verkligen en grym förebild (för alla av alla kön alla åldrar). Pusspårejj!

Alva 7 år sen

Wow. Du är så stark! För bara två månader sen så bröt vi kontakten helt då kärleken inte var ömsesidig. Jag ville ha han som en partner men han ville ha mig som en vän. Jag klarade inte av att träffa honom som bara en vän och jag bestämde mig för att inte träffa han alls. Jag minns hur fruktansvärt ont det gjorde. Jag önskar ingen hjärtesorg men tyvärr är de något många måste uppleva. Du kommer tycka att det är oerhört jobbigt en lång tid framöver men du kommer att bli hel igen. Jag vet inte om jag vill påstå att jag är ”hel” igen efter dessa två månader, men jag är på god väg. Det blir lättare och lättare för varje dag som går! Kom ihåg det<3 kram

Therese 7 år sen

Gråter så mycket av din text. Vet inte vad jag ska skriva.. jag vill bara krama om dig just nu. Du ska veta att du är så jäkla stark, och en dag så kommer du vakna och allt kommer att kännas bättre, jag lovar dig det!

Jag vill också säga att jag älskar att du öppnar dig och berättar. Tusen miljoner kramar till dig och försök att njuta av livet trots att det just nu är kämpigt. Och kom också ihåg, det är okej att inte vara okej <3

Cornelia 7 år sen

Vad stark du är, hoppas ni båda mår bättre snart! <3

Johanna 7 år sen

Ni två♥

sara 7 år sen

<3<3<3

Emilia Fridérus 7 år sen

Beundrar dig som ser det på det sättet du gör.
Jag känner och vet att jag själv aldrig, aldrig någonsin hade fixat samma sak, under några som helst förutsättningar.
Med tanke på din kommande resa förstår jag ditt beslut och tycker det är ett klokt val, lyssna till ditt hjärta!
Önskar dig all lycka till, USA kommer explodera!!
Du gör ett grymt jobb!

Malin 7 år sen

Där grät jag en skvätt faktiskt… :/

Fanny Lindgren 7 år sen

Jag började gråta av denna texten, så otroligt starkt. Jag hoppas att ni någon gång i framtiden hittar tillbaka till varandra igen <3

Styrkekramar <3

angelica 7 år sen

Vill bara säga att det är ett oerhört moget och fint beslut av er. Ni tänker realistiskt och det är bättre att avsluta relationen som vänner, istället för att bråka ska slita sönder er. All lycka till er båda i framtiden <3

Hanna 7 år sen

För en månad sen gjorde vi slut efter nästan 3 år tillsammans, och enda skillnaden från vad du skrev är att vi är året äldre – allt annat stämde ordagrant. Det va ömsesidigt, vi kände att det inte skulle funka, men vi älskar varandra så mycket så det gör ont. Jag vet hur det känns, mitt hjärta är krossat i så många bitar att det inte går att räkna. Det kommer vara så ett tag, och jag vet att du har förstått det. Vill bara sitta och krama om dig och säga att allt kommer bli bra. Även fast det kanske inte blir det nästa vecka eller om en månad, så kommer det att bli bra. Man blir starkare. Men det viktigaste är att du inte ger upp på ER, det är inte meningen att det ska vara ni nu, men om det ska vara ni i framtiden så kommer det bli så <3 om inte, så kommer det ändå bli bra. känner dig inte överhuvudtaget, men förstår dig just nu in i minsta lilla cell och det är så jävla jobbigt. Livet är så jävla jävligt ibland och jag önskar inte detta åt någon men du är stark och detta gör dig starkare oavsett hur det blir!! om du vill ha ett krossat hjärta att prata så kan vi gråta tillsammans haha <3 hannapersson@hotmail.com

Emma 7 år sen

Det gör ont i mig att se dig gå igenom detta, med tanke på att jag har gått igenom precis samma sak för ett år sedan. Jag menar inte att jag vet hur det känns, för man kan inte jämföra sorg, men jag har på något vis förståelse. Det kommer vara hårt i början, du kommer sakna honom mer än någonsin, bara tanken på att se honom med en annan kommer krossa dig. Men det kommer att gå över, tiden läker alla sår. Här har vi ett stycke av min favoritlåt, When I was your man med Bruno Mars:
I hope he buys you flowers, I hope he holds your hand
Give you all his hours when he has the chance
Take you to every party cause I remember how much you love to dance
Do all the things I should done, when I was your man.
Med det menar jag att hur mycket du än älskar honom och hur ont det än kommer göra så kommer du alltid önska honom det bästa, den bästa tjejen.
Det kommer vara jobbigt, dina ögon kommer vara svullna och det kommer kännas som att du är i bottenläge, MEN det blir bättre! Sluta aldrig kämpa, för en dag kanske ni ses igen, och en dag kanske du hittar din prins. Även om det inte är Mr Right första gången, så måste du veta att bara för att du inte har funnit din än prins betyder inte det att du inte är en prinsessa!
Med detta önskar jag dig all lycka till i fortsättningen!
Massor utav styrkekramar!!

Jonna 7 år sen

Åh fina du, va stark.
Det kommer bli bra. Om det är menat att vara, kommer det vara.
Stora kramar<3

josefine 7 år sen

Somewhere in forever you’ll dance again

Emma 7 år sen

<3

Ellen 7 år sen

Jag får tårar i ögonen när jag läser texten för att ni var verkligen så söta tillsammans och man förstod verkligen att det var äkta kärlek mellan er.
Kram <3

sandra 7 år sen

Varför kan inte han komma och hälsa på i usa? :(

Emilia Gustavsson 7 år sen

Styrkekramar till dig Nara <3 <3 <3

Carro 7 år sen

Finaste Zaris.. Kärleken är inte alltid lätt. Men som du skrev musiken är din dröm och åk till USA nu och uppfyll den. Du är så jävla grym. Gick i samma klass som Ludwig i 4an haha han är en bra kille :) lycka till med musiken

tilda 7 år sen

Så himla fint skrivet, fällde många tårar medan jag läste detta. Det är så himla starkt av dig att kunna låta någon annan tjej ta din plats, även hur ont det än gör. Jag tror dock fortfarande på er två<3

Nathalie 7 år sen

Började gråta av inlägget, så mycket starka känslor❤️ Styrkekramar❤️

My 7 år sen

Kärlek till dig underbara du! STYRKEKRAMAR

Valentina 7 år sen

När flyttar du till USA? ska du bo där för alltid sen?

Beatrice 7 år sen

Jag började gråta av detta inlägg, det var sååå fint skrivet. Gråter ännu mer nu när jag lyssnar på Still In My Blood som jag för övrigt ÄLSKAR! Min bror flyttar till Guadeloupe i 7 månader han har fått jobb där och jag vet saknaden som man kommer ha efter någon man älskar även om vi inte alltid är bra vänner.

Lotta 7 år sen

Jag och min bästavän sitter i mitt rum o gap-gråter över din såååå vackert skrivna text! Ni båda är en såå fin och stor inspiration av älskande och sättet ni verkar älska varandra är så jävla fint! Hittar inte andra ord än fint, vackert, beautiful och jaa… Jag känner inte er men vad jag läst i detta inlägg berättar mycket om hur positiv och snäll du är! Jag hoppas ni blir lyckliga och att era vägar leder er tillbax till varandra när tiden är rätt. Krafter till er båda!<3

Johanna 7 år sen

Styrkekramar❤️❤️❤️

Julia Janelle 7 år sen

Så fint skrivet trots att det blev såhär! Gråter med dig efter detta inlägg, var så fint på något sätt.

Emma❤️ 7 år sen

Syrka till dig stort att följa hjärtat och du vet ibland måste man krossa sitt eget hjärta för att förhindra att krossa ngn annans❤️ Hoppas du ändå kommer klara dig du är bäst och det finns nånga fiskar i havet❤️ Kram❤️

jh 7 år sen

när flyttar du till usa? hur länge kommer du bo där? kommer du inte komma hem nått alls?

Dina Alsimery 7 år sen

Ni två passa så bra ihop:(

Emely 7 år sen

Sån otrolig dubbelmoral?? Skriver här att han är så värd en ny tjej och blabla medan du skriver ”Every bitch after me is a downgrade” på Instagram och håller på och leker känslolös där på alla dina senaste updates? Förstår inte riktigt grejen!

Jessica 7 år sen

♥♥♥

Sara 7 år sen

♥♥♥♥♥

hanna 7 år sen

finaste ni, jag hoppas att det är rätt val men ni är enligt mig ett av de finaste paren jag sett, er kärlek har inspirerat mig och jag tycker att ni är perfekta för varandra. jag hoppas ni båda mår bra, jag hoppas ni kommer att må bra. det förtjänar ni. nästan 3 år är mycket, ni hör ihop och jag hoppas ni hittar tillbaka till varandra. han är din första kärlek och första kärleken är alltid extra speciell. du kommer klara dig, du kommer må bra snart, det tar bara lite tid att läka såren. du är en enormt vacker person, du är värd allt och lite till. det kommer bli bra till slut, det är jag säker på. ALL lycka till er. ❤

Ella 7 år sen

Du är verkligen världens bästa och en jävla inspiration. Att du gör slut med din pojkvän pga att du vill uppfylla dina drömmar, att du sätter dig själv i första hand är så jävla stort. Älskar allt med dig allvarlig talat. Ditt självförtroende, allt du står för, din röst, hur du verkar tänka osv. Du är grym, glöm aldrig det. Detta uppbrott gjorde ont i mitt hjärta också för ni är verkligen världens finaste och gulligaste par och jag är avundsjuk på den kärlek ni delade och fortfarande verkar dela. Jag hoppas att du lyckas med allt i USA och att du kommer hem som nya Beyonce. Du är bäst, all lycka till dig.

Svar på kommentaren:
tilde 7 år sen

WORD.

Amanda❤ 7 år sen

❤❤❤

anna 7 år sen

Tycker verkligen ni borde försöka och kämpa. Ni är så otroligt fina tillsammans. Ni har varit tillsammans i nästan 3 hela år, 7 månader är en ganska lång tid. Men är de inte värt ett försök? Hoppas iallafall att de blir ni två igen.

Hanna 7 år sen

<3 <3 <3 hoppas att det ordnar sig.

ida 7 år sen

Började gråta när jag läste det här, för jag vet att jag måste ta samma beslut som du. Det är bara det att det gör så helvetes jävla ont.

L 7 år sen

Måste bara säga att jag tycker att det här inlägget var så fint. Trotts all den smärta och sorgen i det, var det bara så fint! Sättet du beskriver Ludvig och eran kärlek på gör att det gör lite ont i även mig då en sådan fin kärlek borde få blomma vidare! Men självklart förstår jag varför du och ni väljer att göra som ni gör. Håller värkligen tummarna för att det blir ni igen någon gång i framtiden!
Kram på dig och lycka till i USA!

Hanna 7 år sen

<33333

Lovisa 7 år sen

Jag vet hur du känner, jag går igenom precis samma sak. Kämpa, du är bäst <3

Elin 7 år sen

All lycka till er båda <3<3<3<3<3

matilda ♡ 7 år sen

♥♥♥

Narraaaa 7 år sen

<3 <3 <3 <3

Lydia 7 år sen

Åh stackare! Förstår att det inte kommer funka men hoppas att ni hittar varann igen när du kommit hem. Lie gulligt är det ändå, nästan som i en film liksom. Vet att du kommer klara detta för du är stark… STAY STRONG!!<33

Nille 7 år sen

Krydd

Ylva 7 år sen

<3 hoppas det ordnar sig en dag

alva 7 år sen

Respekt!! Finaste ni

Emilia 7 år sen

Åh…….. Det kommer att gå över snart! Älskar att du är stark, absolut bästa förebild <3 QUEEN Z!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…