IMG_1386.JPGIMG_1384.JPGHej bloggisen! Jag kom precis hem från Olivia som hade fest igår. Det blev jävligt sent så jag bestämde mig lite spontant för att somna på hennes soffa när natten sakta men säkert övergick till en klar morgon. Det var otroligt kul att få träffa min boo Adiam som jag inte hängt med på hur länge som helst! Vi hade extremt roligt! Jag och Ad klickar verkligen 100% och vi backar alllttiid varandra oavsett om vi inte pratar så mycket längre. Det är skönt med sådana människor, det är folk man kan lita på.

Jag har alltid varit hemmasittar-bruden. Hon som vill mysa med film och chips varje fredagskväll men nu på senaste tiden skulle jag kunna dö för att gå på fest varenda dag. Det låter ju väldigt larvigt att säga det men det är tyvärr sant, haha. Fixa sig, träffa bästisarna, vara helt fri, göra vad jag vill och inte känna skuldkänslor över att jag är ute sent när någon sitter hemma och väntar.  Det känns fantastiskt. Enligt mig blir många förvånade över att jag inte är ledsen efter uppbrottet med pojkvännen, för det är jag inte. Jag trodde hela grejen skulle kännas långt inne i benmärgen och slita sönder mitt hjärta gång på gång, kväll efter kväll. Lyckligtvis har jag knappt fällt en tår och jag är den känslosammaste människan jag vet. Tro inte att jag inte bryr mig! Jag saknar känslan när jag ligger i sängen som ”lilla skeden” och känner hans sovande kropp bakom mig. Jag saknar tryggheten, vår fina kärlek som var äkta från första till sista dagen och våra skämt. Främst av allt saknar jag att inte kunna prata med min bästa vän. Det är klart att jag undrar hur han mår, vad han gör om dagarna och vad han äter till lunch men avundsjukan, tårarna och ångesten finns inte där. Det är nästan som att du måste vara obligatoriskt ledsen i minst ett halvår innan du får gå vidare och om man inte är det så är man istället en dålig människa. Fuck det där. Sorry not sorry, jag mår så jävla bra just nu.

2014-10-11 Zara

Kommentarer

Oreo 5 år sen

Du är ju i den åldern när man ska va fri och pippa runt, stadga sig gör man ju när man är mogen( den inbyggda klockan)

Rebecka 5 år sen

Skönt att höra!

Karin 5 år sen

Du är så jävla cool!

rosita 5 år sen

Jag känner att vi hade kunnat bli riktigt goda vänner du och jag för vi är fan i exakt i samma sits. Min pojkvän och jag gjorde slut för två veckor sedan och jag mår så jävla mycket bättre än jag trodde! Preach it sister! Mår så sjukt bra och vill bara festa med kompisarna! Go for it är allt jag säger till dig!!! Peace

Anna 5 år sen

Party är ju det absolut bästa! Se till att leva livet, det är så värt det. Jag har av olika orsaker mått dåligt i flera år och inte njutit av livet eller låtit mig själv göra det men har bestämt mig för att det är dags nu. Det är du värd!

Matilda 5 år sen

Du borde inte äta jätteräkor, det är så oerhört dåligt för miljön :/

Sandra 5 år sen

Alltså, hur grym får man inte vara? Du har satt gränsen, går inte att bli bättre än dig. Och du har all rätt i världen att vara lycklig, även utan honom.

Alan 5 år sen

Wieeeeeeeeeee (:

Clara 5 år sen

Du är så jävla bra, du är fan queen

Adina 5 år sen

Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.

Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.

Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!

Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.

Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!

Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
adinakristina@gmail.com

ylva 5 år sen

fan VA BRA. Du är så jävla inspirerande och underbar, är så glad att du finns som offentlig person i Sverige, en ung person med så mycket bättre insikt än dom flesta. Så uttömmande att alltid höra om kvinnor som ”gett upp allt för kärleken” osv, och så jävla skönt att för en gångs skull läsa om någon som erkänner att det är skönt att få leva efter sina egna regler och inte skäms för att sätta sin egen lycka före en mans. <3

A 5 år sen

Jag tror att du egentligen saknar honom så jävla mycket. Det är nog bara så att du förtränger det, struntar i att tänka på det. Allt festande tyder på det, för det är det bästa sättet att fly. Så om det gör ont, fly inte. Men om du mår bra, lyckos dig, för det är du värd. ❤️❤️❤️

Vera 5 år sen

Du är bäst, och det glädjer mig verkligen att höra att du är glad! Och begriper ej varför folk påstår att du trycker ner honom genom att publicera det här inlägget, hur i hela friden? Hon kunde inte ha framfört det på ett skonsammare sätt, det är ju skillnad på att tydligt klanka ner på honom och att bara berätta att man mår bra och känner att man gått vidare efter ett avslut på ett förhållande. Hon förtjänar ju det till varje pris! Det är inte elakt på något sätt att uttrycka sig så!

Eee 5 år sen

Om du hade mått så bra, hade du inte skrivit detta inlägg. Det märks tydligt att du bara försöker leka stark utan honom, och att du vill att han ska läsa detta för att han ska bli ledsen. Vad har hänt med dig? Du försöker vara en rebell, men du skadar bara dig själv mest

mimmi 5 år sen

bra att du känner så, men fatta hur det känns för honom att läsa det där… att liksom trycka ner honom offentligt… well, blir lite chockad nu…

Emma 5 år sen

Jag blir tyvärr åt andra hållet, vill bara förtränga och göra massa saker hela tiden. Tränar typ ihjäl mig när det tagit slut med någon pojkvän. Tycker synd om dig<3

arizona 5 år sen

Jag var precis likadan i februari när jag gjorde slut med mitt EX. Var sjukt lycklig, festade varje helg, ibland flera dagar i rad osvosv.. Folk ba ”du kommer att sakna honom om flera månader” , visst är det så. Tror också du kommer sakna honom som FAN om ett tag. Menmen bara att leva livet så länge

claudia 5 år sen

Det brukar vara så att när man är färdig, då gör det inte ont att gå. Det låter som du varit klar med förhållandet ett tag även om du inte tagit klivet ur det förrän nu.
En sak jag undrar över är varför du skriver hur lycklig du är, men samtidigt skriver att du inte vet hur han mår?
Jag känner inte ditt ex, men de flesta människor som blivit dumpade tycker nog det blir lite jobbigare om de får upptryckt i ansiktet hur fantastiskt härligt den andra har det och hur skönt de tycker att dem är ”fria”.

Att visa hänsyn och ödmjukhet innebär inte att man är en svag människa!

Nimo 5 år sen
nadja 5 år sen

Jätte kul och skönt att du mår bra. Men tror även att det är viktigt att verkligen lyssna på sin kropp och känslor. Mycket viktigt att bearbeta uppbrottet nu så den inte kommer som en smäll om 6 månader. Varma kramar

Gjorde ett inlägg med mina åsikter om feminism och sexism utifrån dina åsikter på instagram. Skulle vara roligt om du eller några utan dina fáns ville gå in och läsa lite :)

Anna 5 år sen

Antar att du tror att ditt ex läser din blogg. Bra då att du talar om hur lycklig du är och hur ”inte ledsen du varit alls”. Hur fort det gick att komma över honom och gå vidare. Jag har tyckt att du känns soft, en sjyst person men nu, nej. Man får känna vad man vill men varför bete sig illa mot någon man älskat offentligt? Vet inte vad som hände som gjorde att det tog slut, men för mig sjönk du nu.

Nathalie 5 år sen

Så bra att du känner så!
Vet precis hur det är med att man ”måste” vara jätte ledsen över att det är slut, annars är man egoistisk eller känslokall (??) Men vi alla går vidare på olika sätt. Är detta ett sätt som får dig att må bra är det hur bra som helst och du borde fortsätta så! Folk har kommentarer om allt du gör, men håll huvudet högt så kommer du lyckas med mycket i livet. Framförallt att få dig själv lycklig, för det är trots allt det viktigaste!
big love to you girl

Ebba B 5 år sen

Jag vill vara som dig

curly sue 5 år sen

YOU GO GIRL!

Är i samma situation som du just nu och jag känner faktiskt likadant!

Bruno 5 år sen

Smink – check
Duckface läpputning – check
Du är godkänd

Yo 5 år sen

The thirst for party is in me too.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…