• 2014-10-24
  • 5

Nästa vecka är det Halloween och om jag har förstått det rätt så är det många som ska iväg på halloweenfest även denna helg, kul! Därför tänkte jag nu komma med lite blandade halloweentips till er! :)

1. Humor
En rolig utklädnad går alltid hem och du kommer bjuda på många skratt under festen! Klä ut dig till någonting som man ofta skrattar åt, t.ex. Judit och Judit, nått Youtube-fenomen eller grumpy cat!

Jag har sminkade mig till grumpy cat för några dagar sen och har visat en steg för steg-sminkning här.

2426496

2. Tårar
Vad du än har på dig så blir det direkt en utklädnad så fort du gör så att du ser ledsen ut. Det kan vara en ledsen brud/brudgum, en ledsen prins/prinsessa, eller yrken så som ledsen sotare, ledsen bagare, ledsen sjuksköterska. På med lite tårar så är du klar sen!

Själva tårarna kan man också variera väldigt mycket beroende på utklädnad, ska du vara läskig så kan du gråta blod, men jag har även gjort två looker där sminket har runnit – ena med svart mascara och den andra med glitter!

IMG_5770_1-1024x558

2406429

2427880

Den här glitter-sminkningen hittar ni här!

3. Om du fortfarande vill känna dig snygg
Vissa har svårt att spöka ut sig helt på maskerad och vill fortfarande känna sig fina utan att bli tråkiga. Då är en porslinsdocka en bra idé, då kan man i princip ha vilken sminkning som helst och bara komplettera med en dockig plutmun! Med en söt klänning, rosett i håret, lockigt hår och ballerinaskor så är man ready to go :)

Man kan även klä ut sig till precis vad som helst som jag skrev i första punkten, ett yrke t.ex, och sedan sätta på sig en tjusig ögonmask! Snabbt, enkelt och effektfullt, och då kan man lätt ta bort masken också och fortfarande vara fin under, till exempel när man åker till och från festen.

2425575

Denna docksminkning hittar ni steg för steg här!

2427236

Och tips på hur man kan sminka sig till en ögonmask hittar ni här!

4. Klassiska vampyr & trasdocka
Vampyr och trasdocka är bland de vanligaste halloweensminkningarna, här kommer därför tips på två sådana sminkningar:

IMG_1639  IMG_5824_111-1024x1005

Steg för steg på denna sminkning hittar ni här!

Hoppas ni fick lite inspiration!! :)

Kram, Helena

Kommentarer

Alva 6 år sen

Hej! Kom och tänka på när du och nicole hade en liten ”fight” hehe om femenism. Tycker att du är väldigt bra och mogen som skriver om detta oavsett vad killar eller andra bloggare säger! Jag ser det som en självklarhet att vara femenist. En sak är ju att inte vilka kalla sig för femenist men att inte se hur stor skillnad det är mellan tjejer och killar/ män och kvinnor är väldigt konstigt. Ville bara säga att det du gör är skit bra, fortsätt. För det behövs! Kram

Alice 6 år sen

Har skrivit ett inlägg på min blogg om feminism, check it out :))

Emma 6 år sen

Den med tårar är ju bäst, bra exempel!!:)

Adina 6 år sen

Åh, vilka fina men ändå rätt enkla sminkningar. Jag har mina halloweenplaner uppe på bloggen, funderar över att vara ett rådjur eller liknande i år. Klicka er in för att läsa mer!

http://adinakristina.wordpress.com

Filippa 6 år sen

Mer halloween sminkning! Snälla!! :D

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam