IMG_2278.JPGMin bby

Hej bloggisen! Jag är sjuk. Jag har så jävla ont i halsen, hahaha. Skrattar åt livet och åt min bad karma som jag förtjänar just nu. Fyfan. Brukar alltid bli sjuk efter jag kysst någon random och det kan man ju säga att jag gjord på nyår. Anywayz, så åkte jag, Adiam och AK och piercade våra bröstvårtor idag. Jag kände ett starkt obehag inför den tjocka nålen och kan erkänna att jag var riktigt nervös innan, men när jag väl satt där på britsen så var jag helt lugn. Jag skrek dock som en stucken gris men smärtan var över efter bokstavligt talat 3 sekunder. Jag är nöjd över att jag gjorde det i alla fall. Tycker det är så jävla snyggt. Det känns som att jag har tagit ett steg ifrån min ofantliga nålskräck. Jag satte faktiskt in p-stav i morse och började nästan gråta för att det var så läskigt. I vanliga fall simmar jag av stick i fingret, så alla stick idag gick verkligen galant!

Imorgon ska jag träffa kompisar, plugga och ta det så lugnt som möjligt. Har ni piercat er någonstans? Eller skulle ni vilja? Hur var det? Vart på kroppen? Om det är någon som vill se bild så finns det btw på min tumblr HÄR lol. Puss.

2015-01-03 Zara

Kommentarer

berg 5 år sen

haha det finns en video när du blir stucken

Emma 6 år sen

Ohyes, piercat mig på alla möjliga ställen som går att pierca. Dock bara behållit septumen, helix, båda tuttarna, genital och tungan. Alla gjorda själv.

Att pierca tuttarna känns, absolut, men varit med om värre smärta haha. Som att pierca om tutten och behövt pierca i ärrvävnaden. Hade inga som helst problem efteråt, men gick med sportBH i drygt två veckor efter.
hoppas du får en smärtfri läkning! De är ett helvete att läka.. ena strulat fortfarande emellanåt och är ändå 4,5 år sen jag piercade mig..

Sara 6 år sen

Åh jag är också jätte sugen på pierca min nipples men orkar inte gå igenom alla kommentarer men vad händer när man ska amma osv när man blir äldre.. xd

Skulle vara kul om du berätta mer om upplevelsen och hur du känt efter :)

Henrik 6 år sen

Haha, det finns en ämne på Flashback som de gamla gubbarna sitter o paxar dig o grejer xD Och ni andra små kåtbockar kan ju lägga av direkt, det finns porr som ni kan sitta o glo på så ni behöver inte sitta här o jävlas med folket. Tack för mig! :)

Linnéa 6 år sen

Åh! Tyvärr inte sett bilden men måste fråga, hur kändes det?? :)

Daniel :) 6 år sen

tyvärr är bilden ute redan på nätet. Tänk på det nästa gång ifall du ångrar dig. Räcker med 10 sekunder så har någon sparat den. Tänker inte säga var eftersom jag vill inte hänga ut dig mer än vad du redan är.

ALVA 6 år sen

Jag såg bilden och tycker helt ärligt att det är ett PERFEKT exempel och en perfekt bild som faktiskt bevisar att bröstvårtan är HELT JÄVLA NATURLIG. Alla har bröstvårtor och ena könet ska inte behöva täcka dessa.

Svar på kommentaren:
V 6 år sen

Tror alla blir glada av att släppa lös nipplen, även killarna ;)…

T 6 år sen

Spelar det någon roll vad hennes föräldrar tycker? Det är ju hennes kropp :) Vill hon ta en bild och visa, så gooo for it! Tycker det var starkt av dig Sara att stå för din egna åsikt! Du skriver många intressanta inlägg tycker jag :)

Såg en modell-bild på keira knightley, där hon var utan tröja så man såg hennes bröst. Många hade kommenterat att bilden var sexig osv, och att hon vore ”billig” som visade hela världen hennes bröst, men jag tycker faktiskt bilden var väldigt estetiskt vacker. Det jag vill komma fram till är jag anser att bröst kan ha olika betydelser, i olika sammanhang, och det viktigaste är att bröst-bäraren ifråga själv bestämmer för vem hon vill visa sina bröst och inte!

Oavsett om bäraren väljer att visa dem för att de vackra, sexiga, naturliga eller vad som helst.

Svar på kommentaren:
Skeg1 6 år sen

Det spelar roll vad hennes föräldrar tycker så länge hon är under 18. Det är dessutom straffbart att ha bilden sparad av just samma anledning. Hon får naturligtvis göra som hon vill med sin kropp men när det kommer till att dela avklädda bilder bör hon nog ändå vänta ett år till, sådan är lagen och inget vi kan göra nånting åt. Det har inget med könsnormer att göra i det här fallet!

Alexandra 6 år sen

Hej! När man klickar in på tumblr så kommer inget upp? Hade gärna velat se hur det blev!

Dennis 6 år sen

Najjs, då kan man runka ikväll med!

Ebba Mjärling 6 år sen

najs! Har en center labret och en i näsvingen.
Men vill även ha en septum, medusa, smiley, två i tungan och två i naveln vilket kommer sen när jag fyllt 18! Haha

josse 6 år sen

Hej du är ju bara 17 år fick du ändå ta utan föräldrars tillstånd eller var du tvungen att ha deras tillstånd? Är 16 och vill jätte gärna ta hål i min nippel men får inte för mina föräldrar… föresten gör det ont att ha bh nu?

Peter 6 år sen

Mäktig är du.

sofia 6 år sen

men hon har inte lagt ut haha, den som finns en bit ner på hennes tumblr är ju från en annan blogg inte hennes …….

Svar på kommentaren:
Julia 6 år sen

Haha, de var en till förut. :) Den finns ej kvar! Sorrry that you missed it :P !

Emilia 6 år sen

Jag piercade näsvingen när jag var 12(är 16 nu) och det är verkligen ingenting jag ångrar. Det gjorde inte ont när jag tog den och hade inga som helst problem med läkningen efteråt heller vilket gör mig sugen på en till piercing, har inte riktigt bestämt mig vart bara :)

Sofie 6 år sen

Har i näsan och öronen! Har haft smiley och i naveln förut. Tycker det är sjuuukt snyggt och ska nog skaffa en nipple piercing, dör så snyggt *hearteyes emoji*

Erica 6 år sen

There’s nothing here.
Whatever you were looking for doesn’t currently exist at this address. Unless you were looking for this error page, in which case: Congrats! You totally found it.

funkar inte för mig hjälp!!

Svar på kommentaren:
Sofie 6 år sen

iwokeuplikediz.tumblr.com

Länken missade ett w!

Challe 6 år sen

Hej, kan du inte lägga upp bilden på tumblr igen?

Julia 6 år sen

Alltså piercingen är snygg, och jag vet att du inte tycker att bröst är till för att tillfredsställa män eller kvinnor. Men det är ju tyvärr så världen fungerar idag. Det ses som något sexuellt, så vad säger dina föräldrar om att du lägger ut bild på ditt bröst? Nyfiken bara!

Svar på kommentaren:
Elin 6 år sen

Var har du sett den?

Hannah 6 år sen

Finns på hennes tumblr! DÖ snyggt

Lisa 6 år sen

Asså whaaat att du har så stora bröst?? De är perfekta!! Så snyggt med piercingen!

Svar på kommentaren:
Elin 6 år sen

VAR KAN MAN SE BILDEN?

Louise 6 år sen

Men lol haha hon flippa ju med det att hon hade lagt ut bild på det

Svar på kommentaren:
Louise 6 år sen

Eller ops hade visst fel. De blev snyggt iallafall

lucas 6 år sen

Vad kommer dina föräldrar säga när som ser att du har lagt upp en bild?
du är väl bara 17 år??

Elin 6 år sen

Varför är bilden borttagen? Jag vill se!!!

Hannah 6 år sen

Velat pierca nipplen i evigheter men väntat in 18 års dagen forever, tyvärr några månader kvar… Vart gjorde ni??? Vill göra nu nu nu

sandra 6 år sen

Jag har piercat naveln och det gjorde jätteont! Det kändes som att någon slog mig jättehårt i magen typ. haha.

Sara 6 år sen

Jag har i naveln och i ena bröstvårtan, älskar dom!

Alicia 6 år sen

varför ser jag inte bilden? :(

Cornelia 6 år sen

Älsar piercingar om det sitter på folk som passar i det. Själv piercade jag naveln i mars och är så jävla nöjd, gjorde inte ont alls utan sved bara lite. Skulle vilja ha fler piercingar, helst ngn vid munnen, men tror inte jag skulle våga pierca ansiktet ifall det inte skulle passa osv. Tycker nipplepiercing låter så läskigt, kan man ha bh som vanligt och blir det inte hemskt äckligt under läkningsprocessen? Aja, strongt gjort!

Svar på kommentaren:
Emilia 6 år sen

Hejsan! Jag piercade bröstvårtan i somras och hade hört en massa stories om att det gör fett jävla ont efter och att man inte kan ha bh på typ en månad! För mig gjorde det bara ont då de piercade men det var inte direkt en farlig smärta då bröstvårtan ändå är så mjuk.. Naveln var värre tyckte jag. Hade inte heller alls problem efteråt, satte på mig bh direkt och den blev inte heller äcklig fast jag inte var super noga med att rengöra den annars än att skölja med vatten i duschen efter all shampoo osv så inget har råkar hamna i den! Hade också typ 4-5 kompisar som gjorde den på samma resa och ingen av dem har haft problem heller :)

hejsan 6 år sen

tjenare, vad säger dina föräldrar om detta? ganska stor grej att lägga ut en bild på sitt bröst? skriver inte detta i någon negativ mening alls utan bara undrar=), du får göra precis som du vill med din kropp såklart

Minoo 6 år sen

Jag skulle vilja peirca min överläpp men är ju för ung för det men aja.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…