Bild 2015-01-04 kl. 17.24

Hej bloggisen. Drog och snorklade lite snabbt. Jag är ju helt knasig och galen xD. Helt spårad lol. Det är så himla tråkigt att vara sjuk eftersom man verkligen inte har för sig så mycket (förutom snorklingturen som var sjukt rolig). Jag har i alla fall bestämt mig för att ta flygcertifikat, PPL. Jag börjar med flygplan och sedan helikopter. Det är svindyrt, men jag tycker det vore otroligt kul och värt pengarna! Jag skulle aldrig nöja mig med att flyga helikopter och ba ”wiii vad kul”. Nej nej nej, om det ska vara coolt ska jag flyga skiten själv. Flygplanscertifikat ska jag nog ta i Sverige och för helikopter i USA.

Nu gäller det bara att ta tag i det, för jag är riktigt taggad! 

2015-01-04 Zara

Kommentarer

NK 6 år sen

Gulligt

Emma 6 år sen

Fin blogg du har!

Ronja 6 år sen

Fan va häftig du är.

Hanna 6 år sen

Vad kul! Lycka till.

Johanna 6 år sen

Oj det verkar supercoolt! Det är verkligen något som man får status av att göra, hade jag haft råd hade jag inte tvekat alls!

eau de online 6 år sen

Lycka till!

Evangelina 6 år sen

Åå va kul! Lycka till!! :)

Daniel 6 år sen

Ååå va roligt det låter, har velat ta det sen jag var typ fem. Men både ppl och helikopter tar ju galet mycket tid, jag vill ju bara flyga!
Har kollat mycket på paramotor istället, alltså skärmflyg med en propeller på ryggen. Enkelt att ta cert och inte lika dyrt att flyga när man väl har det… Kolla upp det med:-)
Tack för en rolig blogg!
Kram

Alexander 6 år sen

Marcus: haha

marcus 6 år sen

minns hur det var i den åldern, allt vart möjligt. Nu är man gammal med ryggont

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…