tumblr_n7a8tnxAu71r8mmrfo1_500

Hej bloggisen. Idag har det varit en sådan dag då jag absolut inte gjort ett shit. Jag har bara legat i sängen samt gjort tomatsås med pasta. För er som missat det så gör jag alltså tomatsås minst en gång om dagen. Det är som mitt kvälls-snack, så otroligt gott och mättande på ett härligt sätt. Snart kommer det väl komma en period då jag är besatt av något annat, för sådan är jag. Blir manisk. Man kan väl säga att det är likadant med relationer av olika slag. Antingen är jag helt besatt av en person eller så har jag noll intresse. Jag är verkligen ingen som snackar med 64876421 personer samtidigt, utan pratar jag med dig så pratar jag fan bara med dig. ”If you give me 100 I’ll give you 100, if you give me 50 I’ll give you 0”.

En serie jag börjat kolla på nyligen är Lost. Har för mig att Hannapoo kollade på den för ett tag sedan och nu är jag helt fast. Eppesatt, som Alex och Sigge säger i senaste avsnittet.

2015-01-04 Zara

Kommentarer

Emelie 6 år sen

Hej välkommen att kika in på min blogg där jag skriver om min Adoption och hur det påverkat mig. Är också smarta och smidiga skönhetshacks som kommer förenkla din vardag! Hoppas vi ses där på

Selma 6 år sen

ASSÅ LOST *-* titta klart på den för ett tag sedan men alltså den serien är bara så bäst!!!! Jack, kate osv Charlie är nog min favorit :)))) aja hahah pointless kommentar men juup och btw SONS OF ANARCHY slår alla serier är i mitten av serien nu och åhhhhh hahah nästan bättre än lost. Oops

Josefin Norell 6 år sen

Hej, jag tycker du är jätte vacker, skulle vilja se ut som dig. ☆
Se gärna min blogg så får ni se en söt hund iallafall. :)
zacknorell.blogspot.se
(Engelsk blogg)

Agnes 6 år sen

Åh vad kul att du har börjat kolla på Lost! Jag började också för bara ca en vecka sedan. ^_^ Kul sammanträffande.

Nadja 6 år sen

Lost är så fucking bra! Iaf första säsongen. Sen spårar det jävligt grovt….
Jag kollade på alla Lost avsnitt under några dagar och tillslut drömde jag om Lost, det var sjukt drygt!!! Serien kunde ha blivit 100 ggr bättre men den e värd att se ändå…

Vera 6 år sen

HERRE JÄVLAR LOST JA, såg det för väldigt många år sen men det har än idag en speciell plats i mitt hjärta

Vendela 6 år sen

Åhh kollade på lost i somras! Så himla bra serie, sjukt sevärd. Blev definitivt besatt och saknar serien otroligt mycket! Haha

Isabella P 6 år sen

Hade varit kul om du hade kikat på min blogg! :)

Hannah 6 år sen

Vill bara ännu en gång säga att din nya piercing är smokinnnn!! Vilken piercingstudio gjorde ni den på? Vill dit nuuuu helst :-))) ty

Svar på kommentaren:
Anna 6 år sen

Vart hittar du bild?? :o någon som vet?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…