IMG_4908IMG_4918IMG_4933

Hej bloggisen! Det är helt jävla galet hur många tidningar som har skrivit om kondom-bilden! Holy mother of Mary. Billboard, Cosmopolitan, Huffington post, New York Magazine och Buzzfeed är bara några av många. Vad sjukt, haha. Man vet aldrig vad som ska bli uppmärksammat och eftersom det oftast blir en kedjereaktion så kan det bli i princip vad som helst. Har fått över 30 000 nya följare på mindre än 3 dagar. Många killar verkar glömma bort att kondomen finns till för bådas skull, även för the partner of the night. Nej, det är inte lika skönt med kondom, det tycket nog ingen men det är bra mycket skönare än herpes, klamydia, gonorré eller oönskad graviditet. Så sluta grina.

Första dagen i New York avklarad! Kallt som satan måste jag tyvärr säga att det är. Alltså, kallt som in i heeellvete! Jag har lyckligtvis hållit mig rätt mycket inomhus, bland annat provat kläder inför en videoinspelning imorgon. Uncover faktiskt! Vi spelade ju in en i LA förra gången jag var där men jag var inte nöjda med resultatet så vi ska spela in en ny. Denna gång känns det riktigt fett! Jag fick massa smink och ett par helsvarta Timberlands på Epic-kontoret. Hanna kommer älska mig till döds eftersom hon har letat som ett djur efter helsvarta timbs utan framgång. Big sis fixar allt. Nästa vecka börjar min radioturné då jag i princip ska åka till alla stora radiokanaler över hela USA och träffa folk, hälsa, berätta lite om mig själv, kanske sjunga en truddilutt så dom förhoppningsvis spelar Uncover (som är singeln på EPn som släpps om 12 dagar, precis som den var i Sverige). Det ska bli sååå spännande. Nu ska jag sussa. Vi hörs imorgon, pussilussi.

2015-01-09 Zara

Kommentarer

Jennifer 5 år sen

Hej! vart kommer jackan ifrån? Kram

metal 5 år sen

Du som spelar tuff borde göra tuffare musik. Tove Styrke o du slåss på samma sida. Kan hon kan du ge lite mer riff i låtarna. Too Weak Heart.

Stina 5 år sen

HAHA fick precis upp i min fb-feed att någon gillat att Playboy (lol) lagt upp det på sin fb-sida till och med! Sjuk hype, men älskar det du gjorde, så rätt.

SALLY 5 år sen

Måste bara fråga, sjukt snygg jacka! Vart är den köpt?

Felle P 5 år sen

Hej! Är så otroligt glad att se dig med kläder igen, de var ju trots allt en bra tid sedan då man har suttit i sin sönderbrända källare och inspekterat din ”granna” bild. Nu är de säkert många som undrar VILKEN bild jag pratar om, Jo, kontakta mig så får du ta del av samma bild! (.)(.) Med vänlig hälsning, Felle P

Soundcloud 5 år sen

Hej, snälla följ mig på soundcloud!
Felixpettersson@soundcloud
Även känd som nya Avicii

mia 5 år sen

Vart är din svarta byxor ifrån?

Svar på kommentaren:
therese 5 år sen

g-star kanske

Gabriella 5 år sen

Alltså dina ögonbryn är stöööört snygga! Kan du inte göra en video eller ett inlägg där du visar hur du fyller i dem? plzzz:)

Linnea 5 år sen

Hej!
Jag ser väldigt många nyheter, krönikor osv om dig på många sociala medier, både positiva och negativa såklart. Det är en sak man får stå ut med när otroligt många vet vem man är och när man faktiskt kan kalla sig själv känd.

Som sagt, de negativa åsikterna är nästan ett ”måste” att acceptera eftersom vi har yttrande och tryckfrihet i Sverige. MEN man kan också ta en tankeställare och fundera över när det går över styr, för vi har ju också diskrimineringslagen. Eller hur?

Du vet säkert redan att du inte ska ta åt dig av de grova t.ex. Kommentarerna. Men jag ville bara påminna dig om det, för det är lätt att fokusera mer på de dåliga sakerna man får höra om sig själv istället för de bra. Många tycker t.ex. det är fel att du skriver mycket om politik. Men keep going girl, do whatever you want, write whatever you want. För att får dom göra det, får du göra det. Håller du med mig?

Fortsätt göra exakt det du gör, kbk girl cause you know you rock at what you do

kille 18 y old 5 år sen

Hade jag träffat dig irl så hade jag uppnått meningen med livet.

emma 5 år sen

Är du oskuld? Har du haft det mycket? Vad hände mellan dig och din kille? Kan d blogga lite mer om din häst? Du är en stolthet för hela sverige! Love you!

Emelie 5 år sen

Sugen på att veta hur det är att leva som Svenskadopterad eller intresserad av att lära dig nya coola sminkhacks eller bara få dig ett gott skratt?
Då är du välkommen till min blogg

Ellen 5 år sen

Calle Åberg (från paradise hotel) skrev ett litet inlägg till en instagram bild för någon vecka sen om din kondom bild, där han sa att den ”stryps” och blir ju inte alls skönt och då är det svårt att hålla den uppe blabla, håller dock med mer där… Tycker du borde läsa hans inlägg och tänka om

Ellen 5 år sen

Det ska bli kul att se resultatet av videon :D

Chelsea 5 år sen

Vad kul, du är så duktig på att skriva!! Älskar dina texter om allt…

Jasmine 5 år sen

Vart är hennes jacka köpt på första bilden?

Luz Karlsson 5 år sen

Hej på er alla! Mitt namn är Luz!

Det skulle vara så snällt utav er ifall ni gick in och kikade in min blogg! Jag började blogga för några dagar sen. Ni kan jätte gärna slänga in en kommentar i min blogg för att säga att jag ska besöka er blogg!
Ha en bra dag! Tack! :)

Clara 5 år sen

Hej Sara! Hur förhåller du dig till p-piller och vad är din åsikt? Jag funderar på att ta upp användningen trots att jag slutade pga att jag blödde och mådde skit i månader. Jag vill ändå käka p-piller för jag tror mig tycka det är osexigt med kondom, eller är det bara ett sätt att bortförklara att jag ogillar att be killen om det?? Vilket jag alltid får göra eftersom att personen i fråga aaaalltid försöker komma undan kådisen.

Ha det fett! Kram Clara

Lovisa 5 år sen

Omg vad kul! Du är så sjuuuukt duktig på det du gör, lycka till♥

Rebecca Aikio 5 år sen

Haha ja du är överallt just nu

sandra 5 år sen

Men gud vad spännande!!

Emelie 5 år sen

Hej! Kom in och läs om mitt liv som Svenskadopterad. Inte intresserad? Lugn, jag bjuder på smarta sminkhacks och en hel del humor också!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…