IMG_7461IMG_7443

På senaste tiden har jag känt ett extremt behov av att uttrycka mig genom mina kläder, mitt hår och mitt smink. Just nu får jag ju nu bara panik på mina kläder. ”Vad i helsike sätter jag på mig? Jag vill inte ha det här?”. Jag vill ha bad ass bitch-kläder, för jag är en bad ass bitch. Jag vill inte ha en gullig klänning och jag vill fan heller inte ha en blus och jeans. Alltså, blus och jeans? Nej nej nej nej. Bort med blus och jeans. Mardrömsoutfiten (som jag själv bär alldeles för ofta) är ju jeans, en blus, UGG’s och en svart skinnjacka – inte för att det är fult, tvärt om! Det är fint. Det är safe. Det kan inte gå fel. Förstår ni var tråkigt? Det kan. Inte. Gå. Fel. Somnar här och nu. Nu snarkar jag. Speciellt om man ser ut som the female version av Kalles kaviar med håret som bara hänger helt livlöst.

Nackdelen med hela min plan om att skaffa nya grejer är att jag inte har råd med mina bad ass bitch-kläder, lulz. I alla fall inte om jag vill ha en fin lägenhet och bil när jag flyttar hemifrån och det skulle man ju vilja ha. Funderar därför på att slänga ut hela min garderob och köpa nytt från scratch, liksom. Sälja skiten på eBay, blocket, tradera eller något. Uuugghhh, jag måste göra något snabbt som tusan för jag börjar grina när jag tittar mig själv i spegeln.

2015-02-03 Zara

Kommentarer

Mode-Madsen 12 månader sen

Længe siden indlægget blev lavet, men stadig fantastisk!

Emilia 3 år sen

Köper av dig allt;)

Emm 3 år sen

Sälj på facebook, finns alltid en bloppis/sälj/köp grupp för varje stad :D

Josefine 3 år sen

I feel ya hun, feel ya

Petersen 3 år sen

Haha – ”Jag vill ha bad ass bitch-kläder, för jag är en bad ass bitch” – fantastisk! :-D

Sara Boderos 3 år sen

Är så sjukt trött på min garderob likaså, klär mig bara i ”basic” kläder… Jag har en bild i mitt huvud hur jag vill klä mig men jag har inte kläderna TILL det om du förstår haha? Men bara så du vet hade jag köpt dina kläder om du sålde dem haha.

Amanda❤ 3 år sen

Sälja är ju ett riktigt bra alternativ, göör det! Kraam❤

Emma 3 år sen

Du får väl sälja lite kläder , en in en ut är också bra! :)

Linda 3 år sen

Hahaha omg du ANAR inte hur jag relaterar rn. Älskade ”svenne snobb”-stilen förut men nu… njaaa. Tycker det är såååå tråkigt!! Need 2 express my inner bad b haha.

Paulina 3 år sen

Haha din bloppis skulle go crazy guurl, no kidding, alla skulle vilja köpa!

Emmy 3 år sen

Haha förstår hur du känner dig med kläderna! Skulle mer än gärna kasta ut alla mina kläder och börja om från början ;)

hilma 3 år sen

gör en bloppis!!

Johanna 3 år sen

Förstår exakt hur du känner dig haha.
nouw.com/johannahogel

Isabella P 3 år sen

Då är detta något för dig!
Tävling pågång i bloggen där DU har chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 500 kr från Stylingagenten!
& glöm inte kika på min blogg;)

nils 3 år sen

Tycker inte du ska klaga på pengar… Du försörjer dig och din morsa och kanske hela din familj på att vara typ vara söt :) Testa jobba på donken nån månad och lev på dom pengarna som många andra i din ålder gör.

Kat 3 år sen

Det är sant!! Du har bara massa kläder från odd molly känns det som. Dyra och tantiga kläder där:)

linda 3 år sen

Kör på en bloppis eller liknande!! Jag tror du skulle kunna sälja hur mycket som helst då! Vet att jag iaf skulle köpa en hel del :)

Rasmus Christensen 3 år sen

Du är skit bra! Du är min idol! Min största dröm är att få träffa dig. //En kille i Tidaholm

Linnea 3 år sen

Du kan ju starta en bloppis? Jag tror att många vill köpa kläderna isf. Kram <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…