Rihanna-LUI-magazine-rihanna-37207512-1440-900

Tjenis bloggisen. Vilket jävla konstigt avslut i förra inlägget. ”Jag älskar hemnet”. Jaha? Det jag tänkte säga var ju självklart att jag vill flytta hemifrån. Drömmigaste! Anywayz. Bröst. Låt dom vara. Förstår inte hur folk kan bli så provocerade. Läste en debattartikel som svar på tal till mig, där en tjej hävdar att visa brösten inte är okej. Well. Jag tänker inte vara någon slags bröstpolis och rycka av topparna på tjejer när dom badar. Jag vill bara att det ska vara upp till var och en. Om en tjej inte känner för att ha topp, så ska hon inte behöva ha det. Om en tjej vill bada i en heltäckande våtdräkt, så ska hon kunna göra det. Är det verkligen så himla svårt att förstå?

Vet ni varför killar har bröstvårtor? Endast kvinnor ammar och har anlag för mjölkproduktion men fram tills vecka 7 så utvecklas embryot likadant, oavsett om det är en tjej eller kille. Det är alltså efter vecka 7, i magen, som det manliga testosteronet börjar produceras. Bröstvårtorna har då redan utvecklas, trots att dom aldrig kommer få någon verklig funktion. Så, nu vet ni. Killar har alltså bröstvårtor för att dom började utvecklas som kvinnor. Så det finns alltså lagliga bröstvårtor och olagliga bröstvårtor. (???)

Kvinnor har i år och dagar ständigt fått anpassa sig efter männen. Hur mycket hud vi ska få visa, vad vi ska ha på oss, hur vi ska bete oss och vad vi ska syssla med. Fuck det där. Det är 2015 och känner man att man inte orkar ha BH eller liknande – DON’T! Det handlar om valfriheten. Att själv kunna få välja. Kan inte killar behärska sig? Vad är ni för djur egentligen? Jag förstår om man tänder på folks kroppar. Enligt mig är kropparna redan väldigt nakna när man badar, skulle 3 cm mindre tyg ändra hela jordens omloppsbana? Nah. Blir så himla trött på killar (alltid killar som ska tycka till om detta också… Suck) som anser att det är ju samma sak som att springa runt och vifta med pillesnoppen? Newsflash!!!! Bröst är inget könsorgan!!!! 

2015-02-06 Zara

Kommentarer

Anonym 5 år sen

Det finns flera könsorgan(kön) och män(och andra) kan också bli gravida och mjölka, samt som kvinnor kanske kan ej få barn i många sätt. Detta var väldigt cisnormativt och var nästan transfobiskt, du ger mig känslan att du inte vet så mycket om andra kön och ickekön, att du bara tänker på kvinnorna och försöker trycka ner män. Hmph

NyBesökare 5 år sen

”Killar har alltså bröstvårtor för att dom började utvecklas som kvinnor”
Började utvecklas som kvinnor? Eftersom du själv skriver att manliga testosteronet börjar utvecklas efter vecka 7 så gör även det kvinnliga hormonet det, så ingen utvecklas i någon kön alls dom första 7 veckorna, naturen lägger grunden för bägge om man ska gå på din egna fakta. Att du är feminist och gör allt du kan för att lyfta kvinnor och sänka män så kan du sluta tro att allt kretsar runt kvinnor. Det är såna där värderingar och åsikter som skapar sämre förutsättningar för alla, kvittar om det är en man som trycker ner en kvinna eller en kvinna som trycker ner en man det är lika illa.

”Kvinnor har i år och dagar ständigt fått anpassa sig efter männen. Hur mycket hud vi ska få visa, vad vi ska ha på oss, hur vi ska bete oss och vad vi ska syssla med”
Alltså va? Jag har aldrig sett något sånt nånstans, inte heller hört talas om att någon man skulle bestämt vad en kvinna ska ha på sig, hur hon ska bete sig osv. Jag såg din medverkan i Hellenius hörna och där berättar du att du haft en bra uppväxt med bra föräldrar, så vad har du ens för erfarenhet att yttra dig om nåt sånt här? Är det så att du hör andras berättelser och köper dom rakt av? För man kan ibland höra påhittade historier från feminister som har någon annorlunda världsbild i tron om att det blir bättre av att klanka ner på män och få kvinnor att framstå som bra. Det finns idioter överallt oavsett kön, och tror du inte det finns kvinnor som beter sig minst lika illa om inte värre än män så behöver du ta en till titt på den riktiga värld som finns där ute.

Åsikter ska man ha, men när det går till den grad att det klankar ner, kränker eller liknande mot någon så får man skärpa till sig.

Svar på kommentaren:
Idk 4 år sen

Varför vägrar folk lyssna för en gångs skull? Det är inte att klanka ner på män, tänk om det faktiskt är sant och att det inte själva meningen går ut på att klanka ner på män. Ja du om man kollar på 99% av alla religoner så är det männen styr och kvinnan är ”nummer 2”.. Kvinnan får inte klä sig hur hon vill enligt endel religoner t.ex islam kvinnor får gå runt med helteckande kläder. Männen äger kvinnorna. Även om alla inte är religösa så sätter det spår på typ alla i hela världen att kvinnan fortfarande är nummer två. En man behöver inte ens säga till en kvinna hur hon ska göra t.ex gå runt topless. För det är en ”regel” som jag antar män har skapat för länge sen och det har som många andra små ”regler” man följer satt ett slags mönster i alla människor. Det är automatiskt fel när man tänker sig en kvinna topless. Ja och varför ska man det första man gör anse att detta var meningen är att anse att män är sämre? Det är ju fucking sant män styr ju tekniskt sätt hela världen.. Det är bara öppna ögonen och gå ut och kolla. T.ex hur många kvinnliga presidenter finns det? Och sluta se hela feminismen som något som vill klanka ner på män. Man får inte skriva något som män gör, som är fel utan att det alltid ska vara någon som blir helt förbannad och butthurt, t.ex använda ”lilla vän”,lilla gumman” sådana ord i sin kommentar för att förminska kvinnan.

Nicke 5 år sen

Sen när har killar något emot om tjejer visar brösten? Tror ni missuppfattat något. Vi älskar bröst! Topless tjejer FTW!!

G 5 år sen

Fun fact, män kan faktiskt producera bröstmjölk och amma, men det är dock sällan det händer!

Lena 5 år sen

jag tycker det känns lite ociviliserat med nakna överkroppar på män. Kan inte de skyla sig i större utsträckning? Tack!

Signe 5 år sen

Love it

astrid 5 år sen

super!

Magda 5 år sen

Kopierade in detta inlägget i min blogg men skrev att det var du som skrivit det och allt haha. Var bara tvungen att dela med mig av det för det var såå bra :DD

mathilda 5 år sen

ååh gillar dig så mycket. You go glen coco!!

Saga 5 år sen

Om bröst inte är en stor sak för dig, varför bär du då bh och bikini på tex stranden? Varför lägger du upp bilder i sport-bh på instagram? Om bröst är så naturligt för dig förstår jag inte varför du publicerar en bild på någon annans bröst, visa dina egna istället! För det är ju normalt!

Svar på kommentaren:
Saga 5 år sen

Hon skrev där uppe att det handlar om valfriheten, inte att man måste gå runt i bar överkropp, men att man måste få välja, eller ja, så tror jag hon menar iallafall.. :)

Anonym 5 år sen

Skit bra skrivet! Men tänk på att du just nu skrev detta väldigt cisnormativt, försök att inte exkludera andra kön och ickekön eller vara transfobisk. Du är bäst! puss

David 5 år sen

Sluta snacka och visa brösten då! Vi lever i en värld där allt handlar om makt! Är det rättvist att visa människor tjänar miljoner/miljarder på att bara synas lite som ”fotomodell” osv? Nej. Är livet rättvist? Nej. Dom som har makten är dom som bestämmer. Så är det överallt, på jobbet, i skolan, på gatan och även hemma. Om ni vill vara med och bestämma så slösa inte er tid på att snacka skit. Kolla dig själv i spegeln och gör nått åt saken själv!

David 5 år sen

Man kan inte påstå som tjej att man ska få visa brösten när ni inte skulle göra det om ni fick. Vad är anledning till att ni inte vill visa era bröst? Det är just för att kvinnobröst i samhället är sexualiserade. Även för dig som kvinna är dom sexualiserade! Tror ni att bara för man tillåter det så skulle det funka bra första dagen eller? Varför ska man införa något som ni själva inte ens kan stå för?!

Linnea 5 år sen

Jag håller med om att kvinnor ska få gå på stränder topless osv, men alla dessa kommentarer om att kvinnobröst ej har någon sexuell roll biologiskt är rätt konstiga. Vadå ingen sexuell betydelse? Ända sedan våra bröst började utvecklas till det dom är idag (inga andra primater ser ut så) så har de haft en väldigt stor betydelse för att visa på könsmognad och fertilitet. Jag fattar att argumenten ”män kan bli attraherade och därför ska vi ej gå topless” klämmer lite och att vi 2015 borde ha kommit längre i många frågor angående objektifiering av BÅDE kvinnor och mäns kroppar , men det finns inget sätt att avsexualisera bröst helt och hållet.

noboytoy 5 år sen

Kvinnors bröst finns till av en anledning – att mata sin avkomma. Den manliga sexualiseringen av kvinnors bröst i västvärlden har ingenting med kvinnlig biologi, kvinnlig sexualitet eller annat att göra.

Anledningen till att män har bröstvårtor, är att alla barnfoster i grunden är flick-foster.

Claudia 5 år sen

Wääääää grrlll power!!!!
Kärlek <33333

Amanda 5 år sen

älskar dig <3

jossan 5 år sen

helt rätt!! you go girl

Linnéa 5 år sen

Amen to that!
Skrev ett inlägg tidigare idag om samma ämne, titta gärna in och läs!

fatma 5 år sen

Ja okey, men vem har hindrat de tjejer som vill gå toppless att gå toppless då? O sen vad fan, män attraheras biologiskt av kvinnors bröst men inte vice versa. Kvinnor attraheras inte på samma sätt av mäns bröst. Vad fan spelar det för roll att de utvecklar bröstvårtor som oss? Biologiskt fungerar deras sexualitet ändå annorlunda. Då får man väl ta hänsyn till de som inte vill se dina bröst. Och vill du med tvång som kvinna visa dina jävla bröst, fine gör det då, då får vi som inte vill se det helt enkelt gå någon annanstans. I det här fallet går det inte att säga att män är djur för att de attraheras av kvinnors bröst, hur kränkande var inte den meningen? Det är en annan sak om en man däremot skulle agera efter sitt fysiska begär, det vill säga förgripa sig på den kvinna som visade sina bröst, då kan vi börja prata om djur som inte kan kontrollera sig, men det faktum att män skulle bli kallade djur för att de blir attraherade av bröst är väldigt klanderligt. Och när män nu attraheras av kvinnors bröst utan att de kan rå för det så kan det också bli väldigt obehagligt för dem att vistas på platsen där tjejen går toppless. Alla killar vill inte se sånt. Så ha lite respekt mot män då i den situationen. om man så gärna vill visa sig naken kan man väl göra det hemma? Det finns väl en jävla anledning till varför människor bär kläder.

Svar på kommentaren:
Olivia 5 år sen

Tror du på allvar att detta har med biologi att göra? Även om det hade varit så är det ALDRIG okej att använda det som argument för att förtrycka och begränsa kvinnor.

Jag kan tycka att det är obehagligt att gå ensam hem på kvällen men inte fan visar män respekt för mig och stannar hemma istället.

Yeayea 5 år sen

Olivia, är du ens seriös?
Att jämföra att gå topless på stranded mot att gå ensam hem på kvällen är helt idiotiskt.
Som fatma säger, vissa killar vill inte se en tjejs bröst när de är på stranden och vill bada, just för att de kan vara attraherade och det blir pinsamt eller liknande.
Att du tycker det är obehagligt att gå hem på kvällen ger ju bara ännu mer till hur du, och rätt många fler tjejer, ser på killar. Ser på killar som att bara för att du är ute och går på kvällen så skulle ALLA killar hoppa på dig? Det är det mest idiotiska jag någonsin hört.
Däremot, att gå topless på stranden är något som många människor inte vill se, just därför finns det nudiststränder, gå dit om du vill gå topless.

Ja, jag tycker tjejer ska få klä sig och göra som de vill när det kommer till tjejens kropp, Jag har inget emot om tjejer går topless eller nakna vad ni nu än vill, men det finns de som inte gillar att se sånt. Respektera det.

Claudia 5 år sen

För det första kan du inte generalisera alla killars sexualitet och säga att alla attraheras av bröst. För det andra kan du inte säga att killar BIOLOGISKT skulle attraheras av bröst, det kan vara en social sexualisering av bröst som skapar den attraktionen.
För det tredje har tjejer varit tvingade till att ta hänsyn killar åsikter om bröst i flera århundraden och nu är det banne mig dags att tjejer får ha något att säga till om när det kommer till sina egna kroppsdelar.
Tror också att det här med att visa bröst är en vanesak. Skulle man bara se nakna bröst lite mer till vardags, och inte bara i typ erotiska porr filmer, skulle bröst ses som mycket mer naturligt och folk skulle inte bli så jävla upprörda av två naturliga bröstvårtor.

Christoffer 5 år sen

Fatma: just det där du skrev hon menar är ett problem! Varför ska tjejer/kvinnor inte kunna vara topless på stränder bara för att vissa män inte vill se deras bröst? Varför måste kvinnor anpassa sig efter män? Varför kan inte tjejer gå topless på stranden när männen får det? Om mannen blir attraherad, varför ska då tjejen sätta på sig en topp bara för att en man blir attraherad? Det finns kvinnor som blir attraherade av mäns bröst, varför kan då män gå topless då det finns kvinnor som blir attraherade, eller kvinnor som inte ens vill se männens bröst? Förstår du poängen nu?

Alex 5 år sen

Tjejers bröst har sexualiserats av samhället, ja. De är en stor del av porrindustrin, och jag är ganska säker på att ni tjejer faktiskt vill att era pojkvänner ska vara attraherade av era bröst?
Ja, det skulle funka att fler tjejer faktiskt går topless, de kanske blir mer acceptabla i samhället, men det skulle verkligen inte avsexualisera dem.
Däremot är killars bröst VERKLIGEN inte sexualiserade på samma sätt. Det är inte ”tuttar”, det är bara ett bröst. Ja, tjejer tycker säkert en vältränad kille som är topless är attraherande, men inte ens nära den attraktion som tjejers bröst är, just av den helt klara anledningen att de är inblandade i sex.
Jag är all in för att tjejer ska bestämma över sin kropp, men det går inte på något sätt att avsexualisera bröst. De är som sagt en stor del i porren, och kommer alltid vara där. Förmodligen också inblandade när du och din pojkvän har sex.

Det är inte det att man säger att tjejer inte ska få gå topless, men det är det att alla tjejer försöker få bröst avsexualiserade, och det kommer inte hända.

Sanna 5 år sen

Jösses! Så killars bröst kan inte vara attraherande?
Jag LOVAR att väldigt många människor tänder lika mycket på bröst, varesig de sitter på en man eller en kvinna. Alla personer tycker inte att alla kvinnobröst är lika attraktiva, utan kan tycka att mansbröst är mer lockande och iögonfallande. Att män ska få gå och se helt sjukt sexiga ut på stranden med bar överkropp (oavsett om de är vältränade eller soffpotatisar) Men kvinnor får inte göra det (oavsett om de är vältränade eller soffpotatisar)?!
Vart är logiken någonstans?
Olika människor blir attraherade av olika bröst.
Så för att göra det så simpelt som möjligt;
Alla kan attraheras av en kropp på en strand. Man ska få gå utan tröja som kvinna utan att folk ska bry sig, precis som att en man får gå utan tröja utan att folk gör det.
Personligen finner jag vältränade mansbröst (väldigt) attraktiva och det är okej att de går med bar överkropp på en strand, men då ska den banne mig vara lika okej för en kvinna att göra det också, UTAN att folk ska kommentera!
Bröst som bröst?!
Alla dessa krav vad en kvinna får och inte får göra driver mig till vansinne!

ehhh 5 år sen

Men..du är ju lite dum i huvudet som anklagar män för allt och frågar ”vilka sorts djur de är”?
Jaa lilla vän, precis samma djur som du själv, det djuret som har sin stora och välutvecklade hjärna som sin fördelaktiga egenskap…eller ska ha iaf – du verkar inte riktigt som bra reklam för vår välutvecklade hjärna.

Sara 5 år sen

Jag håller fullständigt med dig!

Rose 5 år sen

Jag är typ kär i dina åsikter ibland haha. Det lär skumt men de är bara så jäkla bra

!!! 5 år sen

du har så så rätt!

TRES 5 år sen

Går du själv topless på badhus, badplatser osv då?

Svar på kommentaren:
Sophia 5 år sen

I quote ”Jag vill bara att det ska vara upp till var och en. Om en tjej inte känner för att ha topp, så ska hon inte behöva ha det. Om en tjej vill bada i en heltäckande våtdräkt, så ska hon kunna göra det”

Frågor på de?

Sandra 5 år sen

Kan du inte länka till din spotify lisa här på bloggen? Skulle vara enormt kul att se:) Älskar bloggen kram:)

micael 5 år sen

Gud förbjude att världen blir ett matriarkat. Då kollapsar världen inom 2 år.

micael 5 år sen

Tack Sara. Det var min poäng.

Ebba 5 år sen

Fyfan vad du äger! Uppskattar verkligen att du tar upp sådana här ämnen & står för det viktiga. Puss

Johanna 5 år sen

jag älskaaaar diiiigggg

Amanda Aikioniemi 5 år sen

Jag har gjort svar på tal till icke jämställdheten mellan kvinnor och män när det handlar om skönhet och sex :)

Louisa 5 år sen

Alltså blir så glad över att du tar upp sådant här. Kan inte ens förklara hur många diskussioner jag haft angående detta med idioter till killar (och tjejer???) som verkligen inte förstår det fina med att bestämma över sin EGEN kropp. Så konstigt att många verkar tro att de har något att säga till om när det handlar om någon annans kropp.

micael 5 år sen

Eftersom ingen verkar ha nått mer att säga om bröst, så går jag vidare till andra intressanta saker, som tv-serier. ;-)

Trevlig helg allihopa, speciellt Rebecka.
Patriarkatet säger adjö för denna gången. ;-)

Svar på kommentaren:
Sara 5 år sen

Jag personligen skulle inte vilja att bröst avsexualiseras. Bröst är sjukt vackra och det är inget fel att killar tänder på dem, så som tjejer kan tända på killars bröst/mage!! De behöver inte vara sexobjek för det eller har jag fel?

Stephanie Loefgren 5 år sen

Det ar ju inget fel att tanda pa brosten under sjalva sexakten, problemet ar att vi sexualiserar andras kroppar i ”osexiga” situationer hela tiden. Brost ar ju en kroppdel som vilken annan :) Jag tycker min killes mage ar sexig men jag tvingar inte honom att dolja den for det.

Mads 5 år sen

Såå sjuuukt bra skrivet!! Helt fantastisk är du! Håller med till 100 %

micael 5 år sen

Rebecka: ursäkta om jag trampat på några tår. Jag vill inte gå in i polemik, jag skriver för att jag undrar, och för att kvinnor och män tillsammans behöver hitta en balans. Du behöver inte gå Jihad!

Therese 5 år sen

Hahahaha allt du skriver är helt suveränt! Skrattar högt när jag ser hur personer försöker trycka ned det du säger, och du bah *bitch please*. iskall! Glad att du finns!

filippa 5 år sen

(btw) jag är så trött på folk som säger att kvinnors bröst blir sexobjekt av naturliga skäl typ att sexdriften gör att man tänder på bröst och ”så är det bara”. Vill bara berätta att det Inte är sant. Det finns kulturer där bröst är till för att mata bebisar och inget annat, ingen ifrågasätter det och ingen objektifierar de. Så borde det vara, det är det naturliga, bröst är bara en vanlig del av kvinnokroppen. Det är patriarkatets fel att kvinnors bröst sexualiseras inte mäns sexdrift. Självklart förstår jag att män tänder på bröst men det är bara för att de blivit så sexuellt laddade på grund av patriarkatet.

Svar på kommentaren:
micael 5 år sen

Det du skriver är säkert sant. Men jag ställde en fråga också:

Vill ni att kvinnors bröst skall av-sexualiseras?

filippa 5 år sen

Jag vill att kvinnor ska kunna gå topless om de vill och jag vill att de ska kunna mata sina bebisar var de vill utan att behöva täcka över sig för att någon annan ser de som sexobjekt och inte kan kontrollera sig själv.

rebecka 5 år sen

alltså yyyyaaaaass queen, håller helt med dig, som vanligt, haha. och JA herregud vad är det med alla snubbz som tror dom har NÅT att komma med i detta ämne?? jämställda rättigheter verkar ju uppenbarligen provocera något enormt. alltså stahp already.

micael 5 år sen

Här kommer en kille till. Inte för att ta över… :-)

En kvinnas bröst är sexualiserade, det går inte att att komma ifrån. Det är väl bristen på åsynen av dem i verkligheten, och den sexualiserade vinklingen på bilder som gör dem så spektakulära för män. (Och ev en djupt bakomliggande vilja tillbaka till moderns barm.)

Håller med om att det är upp till respektive kvinna att visa eller inte visa brösten. Inga protester alls.

Men de bröst som visas offentligt kommer jag kommer att kolla på – ingående. Det bara är så. Erotiken går inte att undkomma. Och i slutändan: vill kvinnor det? Vill kvinnor av-sexualisera brösten?

Skulle vara intressant att höra en åsikt från en lesbisk om bröst… nån som vill dela?

Svar på kommentaren:
Hanna 5 år sen

ursäkta men varför skulle det vara intressant att höra åsikt från en lesbisk. Här har du en flata. Vad vill du veta?

Hanna 5 år sen

en gör vad fan en själv vill. Vill en visa brösten så gör en det, om inte så gör en inte det. Så svårt är det.

rebecka 5 år sen

1. du är kille, sorry not sorry, men du har ZERO att säga till om när det kommer till hur kvinnor/tjejer ska/inte ska klä sig/se ut.
2. men nu när du ändå gjort det, så svarar jag dig och säger att jag tror inte du själv inser hur extremt luddiga, perspektivlösa och rentav korkade dina tankegångar är. till exempel, du frågar ”vill kvinnor avsexualisera brösten?” svar: UPPENBARLIGEN det är ju för fan det ämnet handlar om eller hur; kvinnor meddelar samhället att Hej vi vill respekteras som jämlikar aka kunna visa vår torso naken utan trakasserier/påhopp/sexualisering/objektifiering/osv. fokusera micael.
och din conclusion är ”det bara är så”. förstå vilket intressant samhälle vi skulle leva i om varenda rättighetskamp skulle motarbetas med ”det bara är så”. då skulle alltså varken kvinnor eller mörkhyade ha rösträtt, kul :-)
OCH ditt ”resonemang” landar i att handla om sexuella läggningar. ledsen, men hundra procent ej relevant mannen.

tänk igenom vad det är du vill tillföra diskussion. är det här något du genuint vill motarbeta alltså (dvs. kvinnliga rättigheter :-)), eller vad är det för värderingar du vill förmedla?

Julia 5 år sen

Så fruktansvärt trött på att vissa feminister ska lägga över allt på det manliga könet. Att det är deras fel. Det är ju för fan tjejer som klagar på andra tjejer som visar för mycket hud.

Svar på kommentaren:
Zara Larsson 5 år sen

Egentligen är det det patriarkala samhällets fel. Det är också extra synd om tjejer som klagar på andra tjejer. Då har man verkligen fallit offer för strukturerna.

Linda 5 år sen

Du är så jävla fantastisk! Det är så nice med någon som kan sätta ord på feminismens ideér och sprida dem! Hoppas att du kommer långt, folk behöver en kvinnlig feministisk förebild!

eloise 5 år sen

Fyfasen vad bra du är på att formulera dig…älskar dig så 7uukkkt myckett♥♥♥

Lise 5 år sen

Sjukt bra skrivet!!

Sofia 5 år sen

jag vet inte, killar kanske är rädda för att folk ska se deras stånd på badplatser osv, rädda för att bli generade? Därför läggs skulden på en kvinna när hon är topless.
Väldigt trångsynt av människor som bara tycker att brösten ska få se världen innanför stängda dörrar. Show them boobs om det känns rätt.

Johan 5 år sen

Alltid killar, var det inte en tjej som du läste debattartikeln om och som du baserade hela detta inlägget på? Fler än bara killar som stör sig på din förvrängda verklighetsuppfattning, tyvärr! Men ja, du är ju inte så gammal så du mognar väl du också antar jag :-)

Svar på kommentaren:
Zara Larsson 5 år sen

Konstigt nog så tar alltid killar över kommentarsfälten. Facts.

sam 5 år sen

Suck Johan du är verkligen sämst. Gå och var kränkt någon annanstans.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…