• 2015-02-17
  • 6

IMG_3862.JPG

Hej bloggisen. Har legat i sängen till 16:00 innan jag går upp sedan jag kom tillbaka till Sverige, förutom idag. Idag vaknade jag tidigt som satan för att göra mina naglar. Tidigt som satan är alltså 8:00 för mig. Det tycket jag är kul. Jag tycker det är mysigt att sitta där i några timmar och prata om allt möjligt medan Julia gör mina händer fina. Jag har faktiskt inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Rättare sagt inget alls! Jag har bokstavligt talat sovit bort mina dagar. Helst av allt vill jag sova bort hela vintern, gå i ide och vakna någonstans i mitten av juni. Det hade varit grejer det!

Detta är första gången i hela mitt liv då jag bara vill att vintern ska ta slut. Den känns extra lång, kall och mörk, trots att det bara är februari och jag knappt spenderat tid hemma. Kanske för att detta är den första vintern jag spenderar själv på ett ganska bra tag. Lakanen är iskalla när man lägger sig i sängen och det går dubbelt så långsamt att bli varm, för man är själv. Man brukar oftast skoja om att man är själv, alltså ensam. Skratta lite samtidigt som man säger att man bara spenderar sin tid med att kolla på netflix och äta pizza. Ibland så känner jag mig väldigt ensam, på riktigt. Det gör nog alla. Jag gör det i alla fall när jag kommer hem! Själva tanken av att komma hem är alltid bättre än vad det egentligen är. Jag ligger hellre i min säng tills solen gått ner, där är jag trygg under täcket och slipper bli besviken på folk. Väggarna i mitt rum krymper. Fan, vad jag hatar denna vinter.

2015-02-17 Zara

Kommentarer

Clara 5 år sen

Såg nu att Carry You Home var med på spotify’s ”todays top hits”, blev verkligen så himla glad när jag såg det!! Ligger ärligt typ och väntar på att du ska slå igenom i hela världen hahah, din musik är verkligen såååå bra!

Micke sääv 5 år sen

Glad att du inte gillade filmen plus i kanten till dig

S 5 år sen

Hur tänkte du kring folk som bor utomlands och har beställt flygbiljetter för att se dig live när du ställde in konserten? Hur hinner du sova bort dagarna men inte repa?

Tycker väldigt synd om folk som inte kan avboka flygbiljetter m.m.
Hoppas det är bra med dig i alla fall!

Hannah 5 år sen

Kan du visa/berätta hur du fixar ditt hår? Har med din längd och vill ha lika fina lockar

Mikael 5 år sen

Vi borde träffas

Lina 5 år sen

Förstår exakt vad du menar. Ensamt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…