• 2015-03-12
  • 6

IMG_5336Diz face doe.

Hej bloggisen. Klockan är snart 02:00 och jag precis hem från studion. Börjar nästan böla över att låtarna är så bra. På riktigt, it’s insaaannneeeee!!! Jag vill ge er allt. Allt, allt, allt. Weehhh uuughhh jag vet inte ens vad jag ska säga faktiskt… Wow. Ferchsgvdfghntet!!! Jag har inte bloggat idag för att jag glömde min laddare i studion jag var i igår så min dator laddade ur. Sen glömde jag själva datorn på en restaurang. Tur att mitt huvud sitter fast i alla fall. Nu ska jag sussa så jag är pigg i studion i morgon! Puss.

2015-03-12 Zara

Kommentarer

Calle Slåtteby 5 år sen

Åter igen, ser att du ännu ej har kommenterat mitt inlägg, vilket visar? Du är ”känslokall” ?

shaelkeba 5 år sen

jag tycker persogit viss att dit en extraudinari god och jag tycker att den är superartartisktb br a(förlat för stab ful)

erica 6 år sen

Kan du länka avsnittet av WWHL som du var med i? :)

Calle Slåtteby 6 år sen

Ursäkta? Jag blev sönderslagen, torterad mina första 11 år i livet/ Betalt 500.000 I Lukastiftelsens Psykoterapi 1985-2007/ Bajs ,kiss, blod, hugg, slag, piskad med ris på ryggen/ Lärde mig Cykla/simma vid 12 års ålder i Norge(Nordtröndelag) Snåsa <3 Flydde från kvinnorna som plågade mig/Hos Moster "på" Snåsa fick jag äntligen kärlek…. Min Anorexia upphörde/ Gick upp 8 kilo sommaren -58 lekte med alla barn…. Leken är livet 100 % Musiken är 99,99 % Varit på 475 Live Conserts sen jag såg Cliff Richard The Shadows på Jamtli i min hemstad Östersund-58 hängde på trästaketet, vakterna slog på mina fingrar/Faderlös har jag vandrat nu et helt liv/ Cykeln har tagit mig runt hela Norden / Är IOGT:are varken röker dricker eller spyr ut avgaser på vägarna/ Unik är jag …Nåden? Är att få finnas / Vill du sluta hata män? Hata Vår Demokrati? Kram…All min tortyr släpps nu åter loss på grund av ditt omogna hat/Pleaseeeee! Sjung i stället, snälla…. Vill du plåga mig? Troligen inte…Väx upp nu i nuet ..Livet är vårt ända vi alla får….Lycka till med din strålande framtid <3

Hanna Wetterqvist 6 år sen

”MÄN KOMMER ALLTID JOBBA HÅRDARE OCH PRESTERA BÄTTRE ÄN KVINNORNA!” ”MÄN TÅL MER STRESS OCH ÄR INTE LIKA KÄNSLIGA SOM KVINNOR!” ”MÄN KOMMER FÅ STÖRRE KARRIÄR ÄN KVINNORNA!”

Håller ni med hans uttalande?

Svar på kommentaren:
E 6 år sen

”Män kommer alltid jobba hårdare och prestera bättre än kvinnor”
Nej. Däremot beröms och uppskattas mannens jobb mer eftersom mannen har en högre status än kvinnan. Det är därför män tjänar mer trots att kvinnor gör samma arbete.

”Män tål mer stress och är inte lika känsliga som kvinnor”
Nej. Kvinnan har förutom jobb även betydligt mer arbete i hemmet än vad mannen har. Har kvinnan dessutom barn så har hon ännu mer ”jobb” där då det generellt sett är hon som sköter dem mer än vad mannen gör.

”Män kommer få större karriär än kvinnorna”
Jo för det mesta blir det så men det är på grund av den kassa kvinnosynen och att vi uppfostrar könen helt olika. Redan när vi är små delas vi upp där pojkar uppmuntras att göra saker och utforska medan flickor förväntas bara vilja vara fina och göra barbiedockor fina med kläder osv.
Dessutom.. Vad är det som är så viktigt med en ”stor karriär”? Det behöver knappast betyda att man gör världen bättre. Det krävs oftast stora uppoffringar från familjetiden och man måste oftast jämt vara tillgänglig för jobbet. För vad? Högre pension? Kvinnor kanske har insett att ett bra liv inte bara handlar om makt och pengar utan en balans mellan många fler saker.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…