P1170214P1170219P1170222

Det har varit så mycket snack om hår i mina senaste inlägg. Jag vill ju som sagt spara ut det till sommaren och har tänkt på att sätta in löshår ett tag. Jag är dock för feg för det eftersom jag har hört att det sliter en del på håret och det vill jag ju inte…

Därför är jag väldigt spänd på att få prova HAIRCARE. Det blir första gången jag provar något sådant, men jag har hört väldigt mycket bra och sett många före- och efterbilder där man ser stor skillnad. HAIRCARE innehåller bara naturliga mineraler och vitaminer som t ex. biotin, zink, koppar och inte minst öljäst som idag används av många för att stärka håret. Själv är jag ingen ölälskare, så det känns lite lättare att ta två piller om dagen istället. Det är ingen magi, men produkten innehåller ingredienser med dokumenterade effekter om man använder det under en period. Till skillnad från balsam, schampoo osv, som egentligen inte gör något för håret, så ger HAIRCARE näring och styrka till hårsäckens celler så att själva håret som växer ut blir starkt och vackert.
Lovar att jämföra mitt hår om 3-6 månader med det jag har nu! Eftersom att jag är med och provar HAIRCARE kan jag också erbjuda er en speciell kampanj med 40% rabatt – så att alla som också vill prova kan beställahär.
Presenteras i samarbete med HAIRCARE.
2015-05-14 Zara , ,

Kommentarer

Lab Pharma 12 månader sen

Kära kund,

Vi i Lab Pharma strävar efter att du alltid ska vara 100% nöjd med leverans, kundservice och produktkvalitet – ett ansvar som vi tar på största allvar. Lab Pharma är en seriös aktör, och därför har vi upprättat något vi har valt att kalla ”Lab Garanti”.

Vi lovar:

30 dagars returrätt – vid ingått abonnemang/första leverans och obruten förpackning. Pengarna tillbaka eller annan vara.
Enkel betalning – betala med faktura 14 dagar efter mottagen försändelse.
Kvalitetsgaranti – alla våra produkter tillverkas i Norge og genomgår stränga kvalitetskontroller.
Ingen bindning – du bestämmer själv över ditt abonnemang. Beroende på ditt individuella behov, kan du när som helst ändra eller pausa dina försändelser. OBS! Se ändringsfristen som står specificerad på din faktura (detta är ingen bindningstid, utan en frist som garanterar att vi hinner genomföra ändringarna innan försändelsen packas).
Inga dolda avgifter – du betalar endast för varor och frakt.

Hos Lab Pharma bryr vi oss om våra kunder, så tveka inte att ta kontakt med oss – vad du än måtte ha på hjärtat! Kontakta oss här: kundservice@labpharma.se

Y 2 år sen

Jag är fortfarande mycket nöjd med resultatet av mitt hår efter att ha använt Hair car.

Svar på kommentaren:
liliane 2 år sen

Hi
my name is liliane and i come from africa but since i came here i start develop the hair problem like brackage and it doesn’t gwron any more! can i used this tablets? do you have any expereince with crepu heair? hope to hear from you please

Mila 2 år sen

Jag har betalat två gg på ett paket men jag fick bara ett paket varför skickar ni inte tillbaka pengar eller ett paket till????

Sabina 2 år sen

Fast, hur blir det med andra delar utav kroppen. Förändras inte hårväxten där med?

Janna 2 år sen

Jaaaaa o du skriver ju om detta för att du får betalt för de, dööh! Du har säkert inte ens provat skiten!

Svar på kommentaren:
Jasmine 2 år sen

Det skrev hon ju till och med att hon inte hade duh! Hon skulle börja prova och återkomma efter några månader med huruvida det funkade eller inte

Lena 2 år sen

Tack för tipsen . Jag skulle vilja ha en naturligt vackert hår och föreställa sig vitaminer för hår hjälper.

Andrea 2 år sen

Eller så äter man ba rätt så slipper man proppa i sig massa tabletter?

Sivin Arab 2 år sen

Sivin Arab

K 2 år sen

Jag har också löshår men vill at mitt eget hår skal vara bättre och anvendar vitaminer for håret och i hopp om att stoppa utgifter til løshår
senare :-) och alt arbete før att føna løshåret som gör mig trött.

K 2 år sen

Jag har faktiskt använt dessa hårvitamin tabletter från HC i 6 månader nu är mycket glad för bättre hår kvalitet. Kan rekommenderas :-)

Marie 2 år sen

Lab pharma är inget annat än ett stort blufföretag!
Beställde Haircare efter det här inlägget och har nu prövat det!
Nu vill jag ej fortsätta men det går inte att säga upp abonnemanget som man ”skrivs in i.”
Företaget svarar ej på mail eller via telefon och är omöjliga att få tag på.
Blir ca 500 kr i månaden som försvinner på det här ! Så inte värt det.
Så innan ni bloggare ställer upp på sponsrade inlägg kanske det är bäst att ni kollar upp att det ni blir ansiktet utåt för inte är en enda stor bluff !

Svar på kommentaren:
Jessica 2 år sen

Jag har samma problem! Har mailat flera gånger men trots det fick jag nyss hem en ny leverans.. Såg att de redan har flera anmälningar hos Konsumentverket och många har samma problem.. Hur har det gått för dig har du lyckats säga upp det?

Caroline 2 år sen

Det beror på vilket schampo och balsam du använder :) köper du från en frisörsalong med naturliga grejer så är det bra för håret.

Sara 2 år sen

Vissa skriver att det funkar felfritt och vissa skriver att man får en massor av räkningar! Jag vet inte om jag vill beställa hem för jag vill inte råka få en massor av räkningar jag inte kan betala för.

Yazmin 3 år sen

Jag är fortfarande mycket nöjd med resultatet av mitt hår efter att ha använt Haircare. Våga inte sluta. Mycket bättre att ha äkta hår av god kvalitet och billigare än löst hår som kostar 15.000 under kvartalet.

Svar på kommentaren:
Hanna 2 år sen

Äh sluta nu haircare, fåniga ni är. Och vadå 15.000:-/kvartal, vad fick du den siffran ifrån?

H 3 år sen

Jag har gått på dem i fyra månader märker skillnad och dem är lika bra som Apotekets hårtabletter :D

Heike 3 år sen

Varning!!!Min dotter beställde denna produkt och det bara vimlade in med räkningar i flera månader. Hon försökte att stoppa de och det lyckades först när hon var nära att hamnar till KF, bättre om hon hade satsat sina pengar på extenssion eller hår vitaminer,,. Det hade blivit mycket billigare,…

Heike Appler 3 år sen

Min dotter började också beställa hair care. Hon fick fler och fler räkningar och det tog flera månader att blir av med denna bedrägeri. Hon var nära att hamnar till k

Emily 3 år sen

Hej, jag undrar hur det har gått med ditt hår efter användning i sex månader. Har ditt hår blivit bättre/starkare/finare? :)

Caroline 3 år sen

Äntligen!! Har jag fått bättre hårväxt. Jag har kämpat med torrt och livlöst hår. Kroppen saknade tillräckligt med vitaminer för hår tydligen. Efter att jag började med dessa tabletter växer snabbt nya hår och jag tappar mindre på hårborste etc. Yippie!!

Yazmin 3 år sen

Jag är en mycket lycklig användare av Haircare. Har använt det i flera månader nu. Jag förlorar inte så mycket hår i dusch längre och det har vuxit ut mer hår av bättre kvalitet. Naglarna växer också längre och bli starkare!

Amanda 3 år sen

Jag är väldigt spänd på att få prova HAIRCARE!!

clara 3 år sen

VARNAR FÖR DETTA FÖRETAG!! detta är ett företag som har 4 betalningsanmärkningar!! har fått betala totalt 4000denna månaden.. så snälla beställ inte detta !! man går in i ett abonemang.. dem skickar ut hela tiden. man kan endast säga upp det genom att ringa, och deras nummer är inte i bruk..

Svar på kommentaren:
Jessica 2 år sen

Hur lyckades du säga upp det tillslut? Om du har lyckats än? Har försökt i en månad att nå dem nu men trots det fick jag nyss hem en ny leverans ..

Linn 3 år sen

Jag är verkligen nöjd med denna produkt , och har aldrig haft några problem med kundservice hos HAIRCARE.

Svar på kommentaren:
sonia 2 år sen

jag är verkligen nöjd med produkter.men jag HAR problem med kundservice hos HAIR CARE JA VILL KONTAKTA DE MEN JAG HAR INGET TELEFON NUMMER HOPPAS ATT DU KAN YALPP MIG LINN TACK

Julia 3 år sen

Se upp med biotin; det kan ge problem med hyn om du tar för hög dos.

Jag tog biotin i umgefär samma dos och fick jättemycket finnar. De försvann när jag slutade.

hhg 3 år sen

SELLOUT

Victoria 3 år sen

varför inte prova äkta hår på scandichaircom

Joanna 3 år sen

Hej, jag beställde hair care men nu kan jag inte stoppa abonnemanget. De svarar aldrig på mail och numret jag hittade på nätet existerar inte. Många har skrivit att de inte vill ha tabletterna och att företaget bara skrivit att man kan avsluta på deras hemsida men det finns inget sådant på hemsidan. Vet inte vad jag ska göra o jag köpte det när jag såg dig använda det så om du har gjort reklam för dem borde du ha kontakt med dem? Jag behöver hjälp att stoppa detta. Annars hamnar man hos kronofogden… Mvh, Joanna

Svar på kommentaren:
Almi 3 år sen

Hej, jag har också lika problem med abonnemanget. Jag undrar om du har lyckats med att stoppa detta?

Linn 3 år sen

Jag är verkligen nöjd med denna produkt , och har aldrig haft några problem med kundservice hos HAIRCARE. Försöka skicka dem ett meddelande på facebook till exempel. Jag fick hjälp på 2 minuter

Mahmoud 3 år sen

Jag har också samma problem jag vill stoppa beställa hair care men det går inte .
Jag vill ha deras nummer för att kontakta er

Jessica 2 år sen

Har ni lyckats säga upp det ? Jag har försökt i en månad utan resultat – fick precis hem en ny leverans med faktura..
Var väldigt nöjd med produkten innan och blir grymt besviken att man ska bli påtvingad något.

amanda 3 år sen

börja me balsammetoden! :)

Jenny 3 år sen

Koppar? Låter inte särskilt sunt att stoppa i sig och är en metall som man kan bli förgiftad av.

linda 3 år sen

Du kommer bli besviken för de fungerar ej, Bästa är att inte klippa håret mer än 1 gång om året, färga inte det, använd ej värmeskydd.
Ta olja i topparna. Så växer det. Men det e säkert olika från person till person. kram

Svar på kommentaren:
Amanda 3 år sen

Håret växer ju inte från topparna utan från roten

Malin 3 år sen

Fast Amanda, har du olja i topparna blir håret mer följsamt och sliter inte lika mkt vid borstning..

sara 3 år sen

herre gu ni vet ju inte vad ni pratar om. topparna klyvs när man inte klipper håret toppa håret var 12-15v! ta hand om ditt hår med bra produkter och inte för varmt när ni duschar. avsluta med kallt vatten. lycka till

Joline 3 år sen

hej! Jag är frisör i Göteborg och arbetar med bland annat löshår. Det finns ett skonsamt sätt att sätta i löshår på. Mago Extensions knyter man endast fast med en liten bomullstråd som man sedan bara klipper upp vid uttagning av håret. På så sätt är det ingen värme eller kemikalier som sliter på håret. Det är helt fantastiskt. Kontakta mig om du är intresserad. Läs mer om Mago på vår blogg jag lägger som länk. Salong Bellkikks på Facebook.

Svar på kommentaren:
Daniella 3 år sen

Håller helt med mago är skonsamt och superbra!

mirre 3 år sen

Hej, jag vet inte om du läser dom här men jag vet ett annat sätt också att håret börjar växa beställ hairbell shampoo och balsam de fungerar på riktigt :-)

Nora 3 år sen

in & titta vår blogg så är ni bäst! Nouw.com/mollynora

Ellen 3 år sen

Ska bli kul att se om det funkar :D

anonym 3 år sen

han har en crush på diiiiiiiiiiig, kolla videon som jag länkade

Linnéa 3 år sen

Ja, hade inte jag haft typ världens tjockaste hår och dessutom kort hår (!!) så skulle nog jag också provat på det där :) Verkar ju vara toppen produkt, älskar att det dessutom bara är naturliga produkter i det!

Kolla gärna in min blogg!

Anonym 3 år sen

Vad arbetar din pappa med & vad arbetar/arbetade din farfar med? :)

Cornelia 3 år sen

Hej, när kommer Lush life ut? Skulle inte den komma ut idag eller kommer den senare?❤️❤️❤️

Svar på kommentaren:
Cornelia 3 år sen

Senare idag då?❤️❤️❤️

sandra 3 år sen

när kommer din nästa singel lush life ut :)

Yazmin 3 år sen

Jag har faktiskt använt dessa hårvitamin tabletter från HC i 6 månader nu är mycket glad för bättre hår kvalitet. Kan rekommenderas :-)

Svar på kommentaren:
Sara 3 år sen

Har ditt hår växt?

Agnes Johansson 3 år sen

Hej, alltså var och kollade på din konsert i fredags och tog lite bilder. Hade varit så kul om du ville kolla in och säga vad du tycker. Du är så jävla bra på att sjunga och du var så mycket bättre live. Bland det bästa jag varit på verkligen!
KRAM

Rackarbajs 3 år sen

Hur mycket pengar får du för reklamen som du gör för den här produkten? Kan du inte skriva det också? :)

Svar på kommentaren:
Josefine 3 år sen

Haha! Inte intressant idiot.

Amanda 3 år sen

Det lät bra, kanske tar o beställer senare ikväll :-) kram ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam