• 2015-06-15
  • 5

20140716_Zara_Larsson_0272

På följande ställen har du möjlighet att se Zara i sommar!

27 juni – Bråvalla
17 juli – Härnösand
18 juli – Trollhättan, fallens dagar
31 juli – Ulricehamn, Uport Festival
1 augusti – Östersund, Storsjöyran
8 augusti – Eskilstuna Parkfestival
15 augusti – We are Sthlm
29 augusti – Eksjö Stadsfest
30 augusti – Uppsala Konsert och Kongress

2015-06-15 Redaktionen , ,

Kommentarer

Carro 5 år sen

Hej Sara larsson jag tycker att du ska börja på mitt jobb för då kan jag sjunga din låt eller samma låt som dig på tisdagar om du börjar på mitt jobb som artist mitt jobb ligger i sikla vaxö studio du är välkommen till mitt jobb när som hälst fast det är jätte rörigt på mitt jobb du får jobba på mitt jobb som artist om du hinner till mitt jobb Sara larsson

isabella 5 år sen

rix fm festivalen då? ni får nog uppdatera den listan :)

Talar Sanning 5 år sen

Höll på dö av skratt när jag läste din reaktion på Günthers kommentarer om dig, ”Trodde han var död…” Hahaha!

Sanningen om Günther är att han är en gammal, avdankad, ”has-been” som har ingen framtid (gammal/passé/obegåvad) och är sur och bitter över alla andra som har talang och framtid. Och som orkar jobba – något ingen kan skylla honom för.

Han har fått dela sin lägenhet för att kunna hyra ut en del för att få ihop hyran! Big Star! NOT!

Är det någon som håller med honom så är de lika uttjänta i skallen som han! Så förtroendeingivande att någon som du föregår med gott exempel för duktiga kvinnor från norr till söder(lund). Tihi!

Mvh
Talar Sanning!

Linus 5 år sen

Vad hände med Malmöfestivalen?

Katja 5 år sen

Ni glömde malmöfestivalen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

  I morgon är det Grammisgalan. Grammis är Sveriges äldsta och enligt många viktigaste musikpris. Syftet med den årliga galan är att uppmärksamma och premiera artister, musiker och kreatörer som åstadkommit intressanta…