IMG_6181.JPGIMG_6182.JPGIMG_6180.JPGIMG_6176.JPG

Hej bloggisen. Igår gjorde jag något av den dummaste jag gjort på länge. Sjävlmant rev jag upp mina sår som precis hade börjat läka. Jag visste precis hur jag skulle känna men jag gjorde det i alla fall. Jag gick in på alla mina föredetta bästa vänners Instagram från min systers profil, eftersom jag själv är blockad. Det kanske låter lite löjligt att bli ledsen över en sådan sak men jag det ska jag tala om för er, det gjorde så ont. SÅ ONT. Det var extremt smärtsam att se hur deras liv bara fortsätter på samma sätt som att jag fortsätter existera, fast utan min squad liksom. Varför gör man så? Alltså, självplågar sig på detta vis? Jag visste ju som sagt precis hur jag skulle känna. Trots det så kunde jag inte hålla mina fingrar i styr!? Det där gör jag fan aldrig om…

På hotellet jag bor på så har dom den smaaaartaste lilla grejen, nämligen en påse. Den ser inte mycket ut för världen men den räddar praktiskt taget min dag. Det går till såhär: Du hänger ut påsen vid dörren när du ska sussa och sen när du vaknar så ligger det frukost där i. Jag slipper alltså gå ner och hämta frulle, frullen kommer till mig. Om detta inte är det bästa ni hört så vet jag inte vaaaaad. Trots att jag är lite ledsen just nu så gör den där påsen mig på så jädrans bra humör.

Herrå :’-(

2015-06-19 Zara

Kommentarer

Anonym 6 år sen

Jag har nästan aldrig vart inne här förut, men märks att du är en supertjej som vet vad hon vill! Bra blogg! Till inlägget, det är verkligen bland det svåraste att se tillbaka på nåt som vart så bra och sen är allt borta. Som om inget hänt…. Hoppas det iallafall ordnar sig! Kram :)

Joy Malou Schubert 6 år sen

Ja, fyfan vad ont det gör. Man vill så gärna ge en komplimang till lyckan de nu mera delar med alla andra, man vill så gärna skriva det där interna skämtet man skrattade åt tillsammans i flera dagar och tusen nätter till, man vill så gärna visa allt man har gjort som man alltid sa att man aldrig skulle göra till varandra, man vill öppna upp alla sår igen för att få de förlorade vännerna att läka dem igen. Det är så jag känner varje gång jag ser mina föredetta bästa vänners flöde. Det är som om allt dåligt man delade som gjorde så att man förlorade varandra i mitten av allt kaos, det är som bortblåst och allt man minns är det man älskade hos varann. Man vill dela livet som om livet aldrig tar slut igen. Man vill gråta grundlöst, skratta hejdlöst, tillsammans igen. Varje gång jag ser min föredetta bästa vän så känner jag ett rus, ett rus av allt det där som ingen annan vet. Bara hon och jag.

Linda 6 år sen

Nej Sara, det ska du ta mig fan aldrig göra om!!! Det är alltför lätt att bli beroende… jag själv började riva mig när jag var åtta, och idag 30 år senare har jag försökt sluta massor av gånger men det går typ inte… SÅ GÖR INTE OM DET FÖR HELVETE!!! kram på dig!

Svar på kommentaren:
adsudhoas 6 år sen

Hon mena inte att hon river sig själv. Utan river upp gamla sår i hjärtat!

Tesla 6 år sen

Så starkt av dig att skriva det här inlägget. Jag vet exakt vad du menar, kan själv inte hindra mig från att göra samma saker ibland. Så viktigt att inte klandra sig själv för att man trillar dit i sina svaga stunder. Bara att komma ihåg att smärtan går över den här gången också, och när man minst anar det är man glad igen..

sandra 6 år sen

Men tänk såhär, de får ju höra/läsa om dig hela tiden och hur duktig du är och hur bra allt går för dig. De känner säkert ungefär samma som du. Men dock kan jag säga att jag vet lite hur det känns fast för mig hände samma sak fast inom kärlek, min pojkvän var otrogen under 2 månader, gjorde slut och blockade mig på fb. Det gjorde tjejen också. Så har gått in via mina vänners fb och kollat hans profil. Asså det gör så obeskrivligt ont. Kan inte lyssna på en enda låt utom lush life typ för alla andra låtar påminner om honom och vad vi gjort tsm osvosv. så under två veckor har jag lyssnat konstant på lush life haha

Svar på kommentaren:
Lol 6 år sen

Ja så duktig är hon. Det är alla feminister. Så duktiga. Så bäst liksom. Det bara kommer fram hela tiden. Duktiga duktiga! Heja!

Caroline 6 år sen

Vart kommer din outfit ifrån?

Nathalie 6 år sen

Vart är din outfit ifrån?

Met 6 år sen

Hej, det är bara en sak jag tänkt på ett tag och typ stört mig lite på, jag tycker lush life du sjöng på grönan är mycke bättre än den som släppts på spotify! Dels hur du sjunger den men framförallt musiken och bakgrunds beatet om du fattar. På grönan blev den så mycke mer kraftig och häftigare medan på spotify låter den så studiogjord och mesigare XD tänkte bara om det medvetet är en skillnad på dom och om du isåfall kan påverka så att det släpps en remix till spotify versionen som är mer lik grönan versionen i soundet! Haha aja men den är så grymt bra så tycker de är lite synd att den inte liksom blir ännu lite bättre när man vet att den kan!
(En konkret skillnad är ”I live my day *mini paus* as if it was the last” som du sjunger på grönan och även stärks med musiken men som försvinner på spotify lite)

Alicia 6 år sen

Vet hur det känns, och hur svårt det är.
Många kramar!

Olivia 6 år sen

Jag vet precis hur du känner det. Jag och min då bästa vän gled ifrån varandra. Vi hade inte pratat med varandra på ett halvår när jag aktiverade min Facebooksida igen. Jag blev verkligen helt förkrossad, för det var först då jag verkligen insåg att vi inte var vänner längre. Trots att hon såg lika dan ut, att jag fortfarande visste precis vart hon bodde.. Hon var bara någon jag brukade känna, trots att hon hade varit en så stor del av mitt liv.
Alla kramar till dig, du är grym!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…