• 2015-06-19
  • 4

IMG_6174.JPGIMG_6175.JPG

Hej bloggisen. Äre bra elleh? Vad har ni ens gjort utan mina blogginlägg denna vecka? Hur har ni kunnat överleva? Skämtosido, sorry för fråvaro. Det blir ju, som ni vet, klurigt utan dator. Är jag tjatig om jag berättar om hur nervös jag är inför mitt sommarpra en gång tillt? Varför tackade jag ja? Ställer jag för många frågor? Jag befinner mig hur som helst i London för att skriva lite låtar. Det gick faktiskt otroigt bra idag. Det tar ändå ett tag för mig att ”värma upp” min persolighet. Förstår ni vad jag menar? När man skriver låtar så vill man ju vara så öppen och ärlig som möjligt, speciellt om det är moi som ska sjunga den, men det är rätt svårt att vara det på en gång med en okänd människa. Vi vibeade i vilket fall som helt loooossss idag.

Under veckan som gått så har jag sysselsatt mig själv med att hata män (hehe) och typ pillat mig själv i naveln. Härligt ju? Mja, det var väl det. Om två dagar så drar jag till Nice, Frankrike. BTTWWWWW Glöm inte lyssna på podjäveln, den fantastiska resan. Finns i podcaster-appen för iPhone och jag antar att den finns på lite andra ställen också. Hjälp mig med lyssnare så jag kan leva multitask-livet. PussN

2015-06-19 Zara

Kommentarer

Dr.F 5 år sen

så vaker du är !

Thea 5 år sen

Snygg tröja! Vart har du köpt den? Vet nån? :)

Lovisa 5 år sen

Jag är också i London! :) Ska vara här i några veckor med en kompis. Var i London befinner du dig ungefär? :)

Valdis 5 år sen

Could you please make one episode of den fantastiska resan in English! <33 I guess google translate won't work on that haha

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…