IMG_6247 IMG_6248 IMG_6249

Hej bloggisen. Pallade verkligen inte stryka skjortan, haha. Pallade inte ens knäppa alla knappar på den. Detta var i vilket fall som helst vid en utsiktsplats i Paris. Jag dör ju och kommer till himlen när jag är i den staden. Min absoluta favorit! Vi hann inte med så mycket förutom jobb och lite shopping… Hoppas att jag kan åka tillbaka dit snarast med kompisar, på enbart semester! Det hade varit drömmigaste. Nu är klockis mycket så jag borde susselura nu. Hörs imorgon. Äntligen bra intenet! PussN.

2015-06-23 Zara

Kommentarer

sofia 6 år sen

var är din jacka ifrån? Fin :)

Anna Johansson 6 år sen

Hej Zara

Har läst om dig i Aftonbladet både i dag och tidigare och vill säga hur imponerad och stolt över hur du står upp för dig själv och andra kvinnliga artister, hur du bemöter det näthat från män du upplevt genom att uttrycka ilska men också ledsenhet. Och inte minst: att du gör en skarp och riktig analys: att män blir särskilt provocerade av en ung tjej som tar plats och i grupp så hetsar de inte sällan varandra i att utöva våld mot kvinnor; verbalt och/eller fysiskt sexualiserat våld.

Hoppas du inte står ensam utan har andra tjejer (och killar) vid din sida!

Vänliga hälsningar Anna

Sofia 6 år sen

Av någon outgrundlig anledning sa instagram att följande kommentar var olämplig och bröt mot deras regler. Men vill att du ska få höra vad jag ville säga. Detta skulle varit som svar på din senaste bild :Du är så jävla bra Zara. We got your back. Du ska inte behöva stå upp för dig själv hela tiden, jag har många gånger tagit ditt parti för du är fan bäst. Dina åsikter är rimliga och håller med dig i väldigt mycket. För att jag är Queen av citat ska du få ett väldigt fint av mig. ”Var besvärlig
Ta plats
Höj din röst
Och backa inte
Vi håller varandras händer
När det blir läskigt”

R U Z A N N A♥ 6 år sen

Vilka suuperhärliga och fina bilder på dig! :D KOLLA in min blogg!

Linnéa 6 år sen

Vad heter webbsidan du skapade din blogg på? Jättefin webb ;)

Jenny 6 år sen

Paris är bäst. Köpte precis en as snygg canvastavla på wallstars.se

Hans 6 år sen

Zara jag älskar dig, ♥

Hanna 6 år sen

Du är så fin! :-D

Patrik 6 år sen

Vill du flytta med mig till Grekland? Det kommer bli billigt att bo där och leva i överflöd av lyx, mode, god mat & dryck.. :)

Lisa 6 år sen

Hej! Det här kommer säkert låta jätte konstigt men vet du om det finns något solskydd för håret?

nouw.com/lisaihre

clara 6 år sen

snygg skjorta :)

Amanda 6 år sen

Waaaaah!!! Jag får panik när jag läser alla artiklar kring din DN intervju. Jag fattar inte vad dem skriver?! Det är väll inte särskilt konstigt att man reagerar när majoriteten (ca 75 av 95) av artisterna på Bråvalla är män.

Det är väll inte särskilt konstigt att man reagerar när ens namn inte dyker upp på affischerna.

Det är väll inte så jävla konstigt att man reagerar när ens namn ligger högst upp på spotify-listan och man ändå inte är huvudakt (jag förmodar att de är de artister som tros dra mest folk som blir huvudakter – och det är väll de artister som flest människor lyssnar på???).

Jag undrar hur folket skulle reagerat på din fråga om den hade kommit från en man, inte såhär skulle jag tro…

Fyfaan! Söderlund och alla andra trångsynta människor kan slänga sig i väggen!

Älskar Paris! så mysig stad!

Emil 6 år sen

Vilket lag håller du på i Sverige?

Svar på kommentaren:
daniel 6 år sen

aik

daniel 6 år sen

vilket hockeylag håller du på?

Linnéa 6 år sen

Åh, kan förstå att du tycker om den staden, aldrig varit dit men skulle SÅ gärna åka dit!

Lydia 6 år sen

Ååh verkar såååå skönt! Btw vad hände med house låten du pratade om för ca 6 månader sen? Den har ju kommit ut nu men det ä ju inte du som sjunger?! Har du nämt detta, isf är jag helt borta! Tacksam för svar<3

Amanda 6 år sen

Fina bilder! Vart kommer dina jeans ifrån? :) kram❤️

Lisa 6 år sen

Fin!

nouw.com/lisaihre

Emilia Gustavsson 6 år sen

Så fina bilder<3

Beata 6 år sen

alltså, er podd, jag skattar så jag dör varje gång, folk tror jag är helt cp som går omkring med hörlurar och garvar för mig själv. Den är klockren, så bra kombo ni 2!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…