• 2015-06-29
  • 4

zara_collage_bikbok

1. London Hat // 2. Benarfa Bikini Top // 3. Benarfa Bikini bottom // 4. Frida white blouse // 5. Trami blue blouse // 6. St Monica shorts white // 7. Leone shorts // 8. Willow skirt

Hej bloggisen. Vad händer med svenska vädret? Blir det någon sommar eller inte? Av och på. Hela tiden. Vet att många av er är taggade för kommande festivaler och partaj i sommar och hur kul blir det om regnet står som spön i backen? Hoppas många av er kommer till mina spelningar i sommar! Datum och places där jag kommer att vara hittar ni här.
Gör ett litet samarbete med BikBok och jag har fått välja ut några coola favoriter ur deras festivalkollektion. En grymt bra mix av plagg som går att sätta ihop till olika outfits. Perfekt för en mindre och lätt sommarpackning! Kläderna passar för både sommarens häftigaste fester och festivaler! Bikini är alltid ett måste om solen skiner och perfekt att även använda som top eller snygg bh under.  Spana in ännu mer från deras festivalkollektion här. PussN

I samarbete med BikBok

Kommentarer

Lb 6 år sen

Hej. Jag ville jag bara säga tack. Tack för att du orkar föra feminismen framåt i sociala medier. Tack för att du gör det för dem som inte når ut till lika många som dig, tack för att du gör det för tjejer som inte orkar. Som redan blivit tryckta så långt ner i skorna att de inte längre ser ovanför kanten. Tack för att du bryr dig på riktigt. Du är en stor och viktig förebild för många unga tjejer och sluta aldrig med vad du tror på. Who rule the world? GIRLS!

Alicia 6 år sen

Tack!! Den vita bikinin och långa kjolen klickas hem direkt, exakt vad jag letat efter till sommarens partaj! Du är bäst Zara! Puss

Summerblaze 6 år sen

Summerblaze ordnar sjukaste festen med Axwell och Ingrosso på Ambassadeur. Skriv upp dig idag och kom in för vanligt inträde. Eftersom vi vill att så många som möjligt ska komma så ger vi bort de 100 första som skriver upp sig! Kolla in summerblaze .se

anna 6 år sen

vad hände med att du skulle komma till malmöfestivalen?? svara gärna i ett inlägg för annars missar jag det haha

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam