• 2015-12-08
  • 6

IMG_9737 IMG_9736 IMG_9739 IMG_9738 IMG_9741 IMG_9740+ Sabina, Rikard, Danny och Macke.

Hej bloggisen. I’ll be in the kitchen cooking pepperkakor with my babies yaaaa. För första gången i år så hade jag julfeeling. Ett härligt gäng människor, inklusive jag, bestämde sig för att samlas hemma hos Molly för lite pepparkasbakning. Det spelade ingen roll att det var höststorm ute och att vädertermometen visade +14° trots att det är andra advent. Vi lyssnade på julmusik samtidigt som vi fridfullt pyntade pepparkakssnoppar och enhörningar. Som ni förstår så var stämningen på topp. Dock så befann jag mig tyvärr ett tag under kvällen i ett djupt mörker. Jag blev besviken. Inte för att jag hade tråkigt, utan för att jag är en dålig förlorare. Jag hade ställt in mig på att vinna pynttävlingen! Observera att vi aldrig hade bestämt oss för att ha en pynttävling. Det var helt enkelt bara jag som ville gå all in, vinnarskalle som jag är. Jag ville göra den finaste pepparkakan!!! Det slutade med en enorm förlust för min del, vilket gjorde mig en aning deppig faktiskt om jag ska vara ärlig. ALLTSÅ HÖR NI ENS HUR BITTER JAG LÅTER? Gud, det låter som att jag satt och morrade i ett hörn hela kvällen! Så var det verkligen inte. Det tog inte lång tid innan jag fick tillbaka mitt glada humör när jag såg vad Danny hade gjort. En häst med en hästfrisyr. Jag trodde jag skulle trilla av stolen, så mycket skrattade jag när jag fick se den. Danny berättade även att han har en vän som trodde att Celine Dion hette Cylinder John. Då skrattade jag ännu mer. Ja, det var dom två gångerna jag skrattade. Tack Danny! Haha, skoja. 

Det var en otroligt trevlig kväll med fantastiska människor och mycket skratt. Älskar detta gäng. Lilla klassen. kvällen avslutades såklart med en photosession på kakorna. Vi såg typ ut såhär som i Försvarsmaktens reklam. Nu ska jag titta på Dj Khaleds mystory innan jag sussar. Han ger mig så mycket inspiration.

2015-12-08 Zara

Kommentarer

Erik Vilde 1 år sen

När jag prao:ade i en skivaffär typ 1995 kom det in en farbror och frågade efter ”den där med cylinderjohn”. Jag vet ännu inte ifall han missuppfattat namnet, eller om det bara vad jag som hörde fel.
Kul att fler hört fel.

hej 2 år sen

Gillar hästarna som har sex

Linnea (finamig.se) 2 år sen

Mysiga bilder!

Arnold 2 år sen

”Ett härligt gäng människor, inklusive jag” hahaha coolio

Camilla 2 år sen

Vad mysigt det ser ut :)

Emelie 2 år sen

Gud vad kul! :D

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…