• 2016-02-05
  • 7

Bild 2015-03-12 kl. 23.30 #2Tb till när jag var OSMINKAD och min hy var glowy as fuck. 

Hej bloggisen. Slutar skriva blogginlägg, börjat skriva låtar. Varje dag är jag i studion och ju mer tid jag spenderar med musiken, ju otåligare blir jag. Jag vill släppa album nyss. Igår. Vill att ni ska höra allt! Men samtidigt känns det som att jag har en ganska lång väg kvar. Blir inspirerad att börja med Logic igen, men denna gång verkligen grotta mig ner i det. Jag vill kunna göra musiken själv, från grunden. För jag vet att jag kan! Jag litar på mig själv. Jag känner mig säkert i sessionerna jag gör. Jag är inte sådär blyg längre. Jag sjunger melodierna högt och skriker ut ord jag tycker passar in. Fan, jag blir helt glad i själen av det här. Ibland pirrar man mage så mycket att jag inte ens kan sova.

Det är mitt state of mind. Vilken härlig plats jorden hade varit om alla fick hålla på med det de brinner för.

2016-02-05 Zara

Kommentarer

L 5 år sen

”Vilken härlig plats jorden hade varit om alla fick hålla på med det de brinner för.” så fint tänkt! Men så sorgligt att det inte är så… :(

Sara 5 år sen

Det verkar awesome! :)

Kurre 5 år sen

Egentligen handlar detta inte om pengar, utan frihet och sann rikedom! Se video om extra inkomst här nu!

Rebecca 5 år sen

Haha såg just VS modellen Jasmine Tookes sjunga med i Lush Life på snapchat! Visste inte att den nått NY :D

anonym 5 år sen

Kommer ihåg när du var med i nyhetsmorgon med din mamma(tror jag) och då var du nog bara nio, tio år. Jag sa till mig själv att glöm inte henne hon kommer bli stor! Du har en så fin sångröst och jag hade rätt tydligen.
Ville säga det.

Ebba 5 år sen

Snälla skriv om kvällen du träffa Justin här på bloggen! Blir lite roligare läsning då. Som allmänt tips, så skulle din blogg förbättras om du skrev om lite roliga anekdoter du varit med om!

Anonym 5 år sen

Hoppas du försöker uppdatera bloggen mera! Lycka till :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…