21948431430_36e7185ce9_o

Hej bloggisen. Mitt ansikte känns rent och fräscht efter att jag smörjt in mig med fyra olika krämer. Mina tänder känns dock inte lika rena. Jag har precis käkat upp ett paket kakor och orkar faktiskt inte borsta tänderna. Skäms jag? Nej, verkligen inte. Gissa tre gånger vad jag har gjort idag då. Mmmm, just precis. Varit i studion. 10 points to Gryffindor. Jag känner mig rätt så stressad över musiken. Har fått reda på en grej som förhoppningsvis kommer ske i nästa månad, vilket betyder att jag har 10 dagar på mig att göra klart albumet. 10 DAGAR!? Usch, det är ingenting?  Samtidigt är det rätt svårt att sätta en gräns på hur länge man ska hålla på så om man inte får en deadline. Kolla på Rihanna. Hon höll på med sitt sablans album i tre år och om inte Tidal hade fuckat upp det och råkat släppa albumet för tidigt så hade hon säkert kunnat hålla på i tre år till med att hitta andra låtar. Vi får se hur det blir! Gör jag grejen så blir det skitbra. Gör jag inte grejen så blir det skitbra. Win-win, med andra ord.

2016-02-11 Zara

Kommentarer

Emre BALCI 4 år sen

You have very very beautiful :) I am working the universty quizzz

Johnny 5 år sen

Funkadelic! Har du börjat lyssna på bra musik? Det var på tiden.

Elsa 5 år sen

SLÄPP ALBUMET OCH TURNERA MED BIEBER GUMMMMMAAAAAAAAN

m 5 år sen

gör ett inlägg om din hudvårdsrutin!!

Nicola 5 år sen

surely succeed, you’re beautiful

Johan 5 år sen

Amy

MIKAELA 5 år sen

Det kommer att gå galant med albumet, bara din röst gör hela grejen liksom!

Matte 5 år sen

Åh, Funkadelic! ”One Nation Under A Groove”! Grym danslåt!

Isabel 5 år sen

Var köpte du pälsen du hade på din bal i nian? Haha letar desperat efter något liknande,,

irma 5 år sen

Åååååh, jag längtar jättemycket tills du släpper albumet. Älskar din musik <3

Livet i USA 5 år sen

Du spelas flitigt i radion här i USA! :)

Moa 5 år sen

Lycka till, det kommer nog bli jättebra! Ser verkligen fram emot att höra din nya musik

Iris 5 år sen

Good Luck! ❤

Matthew Fieldsend 5 år sen

Amazing as always x

Marta 5 år sen

Oroa dig inte. Det kommer att gå bra ;)

Anonym 5 år sen

Lycka till med albumet! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…