girls_bild_zarainlagg

Hej Bloggisen.
Det absolut bästa jag vet när jag är ute och reser är när jag får lite tid över och kan ligga och kolla serier! Och med alla smarta streamingtjänster kan man ju kolla närsom och vart du än är!
Den 22 februari startar säsong 5 av Girls på HBO Nordic – bästa!
Om ni möjligtvis råkat missa serien så handlar det om en grupp kvinnor i 20-årsåldern som bor i New York, och deras liv efter college. Hannah vill bli författare. Hennes liv blir komplicerat när hennes föräldrar slutar försörja henne. Hon är olyckligt kär i skådespelaren Adam, men får stöd av sin bästis Marnie och vännerna Jessa och Shoshanna. De fyra tjejerna försöker ta reda på vad de vill ha ut av livet.

Min favorit i serien är Hannah – man kan inte låta bli att älska henne! Hon är den hon är, tar ingen skit, kör sin grej men kan såklart också bli ledsen och må dåligt. Högt och lågt. Men hon är cool och vägrar låta sig bli överkörd om hon får bestämma. Men alla karaktärer bygger såklart serien och mixen gör att det blir så bra och nu är det äntligen dags igen! Cant wait! HBO is the place to be den närmsta tiden. Såklart finns också alla gamla säsonger så du kan spana ikapp!
Och har du inte HBO kan du prova en månad gratis!

Kolla trailer här!

I samarbete med HBO Nordic

2016-02-19 Zara

Kommentarer

Jennifer 5 år sen

FATTA ATT DU SKA VARA FÖRBAND TILL JUSTIN BIEBER!! ångrar fett mycket att jag inte köpte biljetter till han nu… hade så gärna velat se dig! du kommer va sååå bra och detta kommer göra dig SÅ stor i europa och USA. är så glad för din skull och det känns verkligen som att jag lyckas när du lyckas? u smile i smile typ hahahaha. lycka till med allt du fkn äger

Lindha 5 år sen

Tänkte på det där med acnen… Har aldrig sett att du haft dom problemen, tycker du ser perfekt ut hela tiden! Det som fungerar absolut bäst är att göra kemisk peeling hos en hudterapeut och använda rätt typ utan av krämer. Jag hade jätteproblem med finnar under några år och läkarna ville skriva ut antibiotika och andra starka mediciner men gick till en hudterapeut först och hon sa, ge det några behandlingar och om du ändå tycker att du behöver äta mediciner så kan du göra det då. Kan säga att det behövdes inte :)

P 5 år sen

Förband till Bieber? Tycker han borde va förband till dig!

Ellen Perfekt 5 år sen

Hej! Jag är en 13 åring tjej som är bloggare på Spotlife. Jag skriver om åsikter och tankar jag har, men även om min vardag! Kolla gärna in och säg hej! Mvh Ellen Perfekt
ellenperfeekt.spotlife.se

Vanessa Ljungdahl 5 år sen

Jo denna serie är sjukt bra! Den är som unik och väldigt verklighetstrogen. Inget man inte känner igen sig med, utan man känner sig inte lika konstig längre haha.. Man får veta att alla verkar vara lika knasig som en själv. Den är heller inte sådär ångestladdad som andra tjejserier, de som får en att tänka att man inte är lika perfekt osv, som man kan känna i andra tjej serier, utan man kan verkligen relatera i denna serie.

Min favorit är helt klart Jessa då hon är en fri själv och gr lite som hon vill. Hon behöver ingen man som sätter värde på henne, utan hon behöver bara sig själv. Hon har en sjukt cool personlighet också.

Sara 5 år sen

Älskarälskarälskar GIRLS!!

Freja 5 år sen

Amen jag är sååååå laddad, har typ längtat ihjäl mig till denna säsong!!!

Carro 5 år sen

Jag ÄLSKAR Girls!

Andrea 5 år sen

Älskar girls!!!

Marianne 5 år sen

ÄLSKAR Girls!!!! Så laddat för detta! Underbart att du också älskar världen bästa serie …jag älskar ju dig! Kramis

Lovisa 5 år sen

Åååh, om jag ska kolla alltså!! Tack för påminnelsen <3 <3 <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…