Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with q3 preset

Hejsan bloggisen. Mitt hotellrum är så kallt så jag tror att mina bröstvårtor ska trilla av! Ac:n måste vara trasig eller något, för jag har ställt in den på 85 °. Jag vet exakt hur varmt det är, men varmt är det i alla fall. Jag har suttit ett bra tag nu och bara stirrat in i skärmen i sökandet efter ord. Jag har nämligen dragit på mig ett uppdrag jag inte kan komma igång med. Ni vet tidningen Paper Magazine? Inte det? Den tidningen där Kim Kardashian stod snygg som aldrig förr med rumpan bar och poserade prydligt med en champagneglas på skinkan som omslag? Den tidningen. Jag ska skriva någon jävla artikel i den. Jag tyckte såklart det verkade som LIVETS ROLIGASTE IDÉ när vi snackade om det. Att det skulle hända och att jag faktiskt var tvungen att skriva, nej det tänkte jag inte på. Så nu är frågan… Vad ska jag skriva om? Att skriva om feminism känns rätt självklart, men hur börjar man på en sån artikel utan att vara klyschig? ”hello, I’m going to talk about feminism. Feminism is very important.” HAHA det låter ju urlöjligt! Dessutom har ingen läst ett ord av det jag skrivit tidigare, så detta blir som någon slags introduktion. H_E_L_P.

Jag är New York. Det gör mig glad. 

 

2016-03-16 Zara

Kommentarer

Julia 5 år sen

Jag hade behövt dig som förebild som tonåring. Tack för allt du gör och vem du är <3

Py Wernstedt 5 år sen

Heja Zara! Stå på dig. Du betyder kanske mer än du förstår som förebild för många både yngre och äldre som får del av din kraft. Och din fina musik.
Tack
Py

Rogue 5 år sen

TROR DU SKULLE ÄLSKA ATT SKRIVA OM DETTA… googla Stina Stefansson och läs om hennes senaste berättelse om när hon var i krogen…

Carola 5 år sen

Speaking of Jesus… Surprises me when you people have a strong feeling who Jesus really was… I’m Reading an Amazing book, no it’s not what you Think when you hear the title… Well really it’s almost as much as it sounds like, but NOT what you will ’think’ or expect at all from the book… What would you do if you found out you could have a conversation with God? The book tells us basically: There is no ’right’ or ’wrong’, God is not judgeful who sends us to hell… God doesn’t crave o require anything from you. God is a loving God, and Love is all that exists. We are Creators and are here to decide, create and experience Who we want to Be. Give this book a chance, it has changed my Life only to the better and to the more positive… Have an open mind and don’t judge the title: It’s called ’Conversations with God’ by Neale Donald Walch…. :)

Carola 5 år sen

På tal om Jesus… Förvånar mig hur stark känsla ni har över vem Jesus verkligen var… Jag läser en fantastisk bok, nej det är inte vad ni tror när ni väl hör titeln… Eller egentligen är det ganska så mycket som det låter, men INTE som ni kommer tro eller förvänta er av boken… Vad skulle du göra om du kunde ha en konversation med Gud? Boken säger i princip, det finns inget Rätt eller Fel, Gud är ingen dömande Gud som sänder folk till ett helvete… Gud kräver inget av Dig. Gud är en kärleksfull Gud, och Kärlek är det enda som finns. Vi är Skapare och här för att bestämma, skapa och uppleva vilka vi vill vara. Ge den här boken en chans, den har förändrat mitt liv bara till det bättre & mer positiva. Ha ett öppet sinne & döm inte titeln: Boken heter Samtal med Gud av Neale Donald Walsch. Och helst inte läsa folks andra åsikter om boken utan bilda ert egna… :)

Hannah Telluselle 5 år sen

Hej!
Ja, eller så kan du säga nej till ett uppdrag som inte är för dig utan låta en kunnig copywriter ta hand om det…
/Telluselle

Matilda 5 år sen

va kul för dig! du kan väl starta artikeln med hur kommentarsfältet på din instagram ser ut. vad du har fått stått ut med, mobbning och hat från vuxna män, som med han gubben som gjorde en hit för många år sen som ingen kommer ihåg namnet på :)

Anais 5 år sen

Hur jävla ballt ä det inte att du varit med på Ellen??!!!! GO YOU

Josefin 5 år sen

Börja såhär då: Jag börjar skriva från inre krypinnet och utåt, likt en mor som föder sitt barn……

Tror du fixar det ändåu tan min hjälp.

Kram

Alice 5 år sen

Vart kommer klänningen ifrån? Sååå snyygg

Johanna Konradsson 5 år sen

Skriv om viktiga och upplysande saker i Papper Magazine! Dvs skriv om sådant som den fantastiska Trollälvan skriver om på sin webbsida trollalvan.wordpress.com
Webbsidan är mer eller mindre ett mästerverk, men uppenbarligen är de flesta människor alltför känsliga för dess innehåll. Men säkert inte du, kära läsare. Ta del av sidan och sprid den vidare om du vill göra någonting bra och viktigt!
Tack på förhand!

Lucas 5 år sen

I love you, I’m french but i rade every post on your blog and most of the old one but you post less and less photos and text…
Well I love you continue !! ♥♥

anna 5 år sen

vart är klänningen från?

Evelina 5 år sen

Wow vilken otroligt kul sak att göra! Grattis! Om du vill ha inspiration skulle jag rekommendera att kolla på dokumentären ”Miss Representation” som handlar om kvinnor och hur kvinnor framställs i media (i synnerligt i USA), dem är otaligt bra och du kanske får lite mer inspo om vad du vill skriva om?

I en amerikansk tidning 5 år sen

”Inte för att jag är kristen, men i begynnelsen åt faktiskt Eva av kunskapens frukt innan Adam – Eva har därför haft kunskapen längre än Adam. Punkt. Resten av bibeln är en samling historiska dokument författade av enbart män och manliga intressen, påverkade av samtidens soldater och stränga patriarkat. Idag har likadana män riktat kärnvapen mot varandra och det tredje världskriget kanske blir det sista.

Ska man skratta eller gråta? Jag menar, som kvinna behöver man väl liksom knappast vara rädd för en eventuell gud efter livet ändå, eftersom man som kvinna inte är roten till krigen, svälten och den allmänna ondska som råder i världen idag. Om vi kvinnor hade styrt över soldaterna och skrivit heliga uppmaningar hade det ju knappast krigats så mycket som det görs idag, det kan väl vilken man som helst skriva under på idag – hade kvinnor haft de positioner som männen har idag hade det inte krigats, kort sagt. Därför känns det naturligt för mig att vara feminist.

Tycker att alla kvinnor borde fråga sig vad kristendomen egentligen har gjort för oss kvinnor som feminismen inte kan göra – eller vad vi kvinnor egentligen har gjort kristendomen.”

Svar på kommentaren:
M 5 år sen

Äkta kristendom handlar om kärlek
Johannes evangeliet kap 3 vers 16
Allt handlar om Jesus.
Feminism är även att tycka att mannen är jämställd med kvinnan att vi har samma värde. Citera inte Bibeln om DI ändå inte tror på den. Jesus älskar dig❤️

Nicole 5 år sen

Jesus behandlade kvinnor med mer respekt än någon annan, läs så förstår du :) Johannes 8:1-11, Johannes 4, Lukasevangeliet 7:36 etc etc

Jennifer 5 år sen

BRUUUUUH DU SKA VA MED PÅ ELLEN SHOW!!!!! wuuuut?? LYCKA TILL ÄR SÅ GLAD FÖR DIN SKULL

Linda 5 år sen

Det där fixar du utmärkt tror jag. Huvudsaken är att du skriver dina egna ord vad du tycker och känner.

Johnny 5 år sen

Willie Nelson! Jag är förmodligen den enda av dina läsare som vet att det är han som är porträtterad på väggen…

Ida 5 år sen

Börja men en berättelse/citat. Vet inte om du förstår och kom inte på något bra exempel. Men ett exempel på något feministiskt, kanske något en person säger som går emot feminismen.
Ett tips är att börja med ett hemskt exempel som berör..sen skriva allt annat, sen avsluta med exakt samma text som du inledde med.
Jag hade riktigt bra betyg i svenska, men jag inser nu hur dålig jag är på att förklara..haha

sandra 5 år sen

kommer säkert gå superbra! Vad fin du är i den klänningen!

Kristin 5 år sen

Visste du att…. Kan också vara ett bra sätt att börja! Få upp folks ögon redan från början så de blir intresserade :)
Lycka till!!!

Axel 5 år sen

Förpesta inte amerikanerna med någon feministskit nu… Det är inte vad de behöver höra just nu.

Svar på kommentaren:
Mathilda 5 år sen

Feministskit? Hahaaawwww cute

Signe 5 år sen

Axel<////3 you so FANNY god damn it

Emmy 5 år sen

Tips är att börja med en erfarenhet, berätta om någon gång du blivit kränkt för att du är kvinna till exempel. Du attraherar läsaren och det blir ett naturligt och okrystat spår in till själva ämnet, feminismen i ditt fall. Läs även tidigare artiklar för att hämta inspiration. Lycka till!!

Moa 5 år sen

Viktigast är inledningen och slutet! En bra inledning höjer hela texten och ett riktigt *BAM*avslut gör att man minns den. Men håller med ovan, kanske smartast att börja med innehållet liksom så kan du lägga tid till detaljer sen!

Svar på kommentaren:
Moa 5 år sen

Nedan blev det visst haha, håller med ”M” iallafall, det var det jag försökte säga

Julia 5 år sen

Sitter också med skrivkramp. I feel you sista! Det viktigaste är nog att tänka bort alla måsten. Jag brukar spela musik som inspirerar mig eller gör mig arg, glad whatever mood du vill ha i artikeln. Sen skriver du ner dina tankar angående ett specifikt ämne inom feminism. Tex: ung kvinna i musikbranchen. Eller om hur andra kvinnor inte stöttar andra kvinnor. tex; alla celebs som bashar kim för att hon visar sig naken. vad är det som gör att folk tänker: om du visar kroppen är du inte seriös. tänk inte så mycket på hur det låter eller vilket flow det har. Det kan man alltid fixa sen. Skriv i musikens rytm. låter blaj och värsta hippie grejen – men det hjälper.

Svar på kommentaren:
stephanie 5 år sen

eller alla som hyllar och står med Kim, typ som Shannin Osbourne men som uttalat sig negativt om Nicki Minaj. Att det är okej att va naken ibland men att det ibland är ”billigt”

Anonym 5 år sen

kan du inte försöka uppdatera bloggen mera? lycka till :)

Johan 5 år sen

Snygg klänning.

M 5 år sen

Börja att skriva texten i mitten, själva brödtexten så kommer du komma på en bra inledning efter ett tag! Man ser liksom bättre då vad texten kommer handla om och då kan man komma på sätt att presentera den på…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…