• 2016-04-09
  • 5

web campain

Hej bloggisen.
Det finns en del saker som gör mig grymt upprörd. En sådan sak är att det finns alldeles för många kvinnor som inte har ett hem de kan känna sig trygga i. Varje dag måste kvinnor fly från våld och psykiskt misshandel.
De måste gömmas undan för att få behålla sina liv.
Ett ljus i det mörkret är att det finns fantastiska personer som engagerar sig i detta och gör det möjligt för dessa kvinnor att hitta en fristad.
Blev lite extra glad och stolt när jag fick förfrågan om jag ville vara med och berätta om denna kampanj som Åhléns nu har med Stadsmissionen.
De försöker tillsammans göra dessa skyddade boenden lite mer trivsamma genom att inreda dem fint.
Och alla kan vara med och hjälpa till! Åhléns öppnar nu upp möjligheten till e-handel och märker ut valda produkter med en röd hussymbol och ett litet hjärta. Varje gång någon handlar en av dessa produkter så skickar de en likadan till ett skyddat boende för kvinnor!

Så fantastiskt initiativ.

web campain web campain web campain

 

2016-04-09 Zara

Kommentarer

Sophie 5 år sen

Nu har jag vårhandlat på Åhlens, kändes extra fint i hjärtat! Tack för att du skrev om detta!

Emmy 5 år sen

Du har ett stort och fint hjärta Zara, tack för att du lyfter upp detta!

Amelia 5 år sen

Tack Zara för att du hjälper till att lyfta denna viktiga kampanj! Jag själv har beställt en del grejer nu från Åhlens och det kändes lite extra kul att välja när man vet att det kommer lysa upp ett viktigt hem!

Blabla 5 år sen

Asså känns det inte förnedrande att du sjöng den där låten Girl Like? Och killen verkar sliskig också… Är inte ens feminist alls men t.om. jag tyckte att det kändes helt konstigt. Ser ut som de får dig göra saker som inte är du, t.ex. att dansa till den där låten.
Tvungen att uttrycka min känsla. Man vet aldrig med musik branschen, mycket kontroll vet jag. Var försiktig. Jag säger bara det här för att jag bryr mig och därför av ren ärlighet.

Svar på kommentaren:
Stephanie 5 år sen

ren ärlighet och för att du bryr dig… mmmm suuureee….

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…