• 2016-04-11
  • 2

Processed with VSCO with c1 preset

Hej bloggisen. Jag häller över tabasco över min äggmacka. Jag skakar flaskan på ett sånt jävla aggressivt sätt. Om någon hade sett mig nu, haha. Sanningen är att jag inte ens vet om jag gillar tabasco speciellt mycket. Jag gillar nog bara idén av att tycka om det. Och typ för att Beyoncé har hot sauce in her bag, swag. Jag sitter alltså i sängen och gör detta, med den stora matbrickan vilandes i mitt knä samtidigt som jag lyssnar på en halvkass podcast. På mig har jag en vit morgonrock. Detta skulle kunna vara hemma i mitt kala rum, som jag inte brytt mig om att inreda eftersom jag ändå inte vill bo hemma, men det är det inte. Det är en befrielse att vakna upp i New York.

2016-04-11 Zara

Kommentarer

SAGGGE 5 år sen

GIRLPOWER-PODDEN ÄR JU ASBRA???!

Anonym 5 år sen

Lycka till hos Jimmy Fallon!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…