• 2016-04-12
  • 3

IMG_1281Hej bloggisen. Jag ligger nyduschad och fin i sängen, igen. Även nyfärgad! Det är ingen som kommer se någon skillnad säkert men färgen heter ”blue steel” , som betyder blått stål. Som att det var svårt att översätta? Haha. Den färgen hjälpe mig i vilket fall som helst att ta bort den gula tonen som man lätt får när man blekt håret. Jag måste ge mig själv en klapp på axeln för det blev så jämt och fint också. Tips: skit i att börja med rötterna. Kör bara pang på mitt i håret! Ta en stor klutt och börja smeta in så ska ni se hur vackert det blir. Jag visste inte att jag kunde göra sånt där själv. Trodde jag skulle vara beroende av en kompis som noggrant delade mitt hår i olika partier. Tydligen behövdes inte det. Tydligen klarar jag mig själv rätt bra.

Jag klarar faktiskt allt själv rätt bra, om så krävs. 

2016-04-12 Zara

Kommentarer

Elin örjestam 5 år sen

Vad är det för märke på färgen? Manic panic? Skulle vara jättesnällt om du kunde svara:)

Jennifer 5 år sen

TACK FÖR ATT DU UPPDATERAR SÅ OFTA HAR SAKNAT DIG

Hannah 5 år sen

Vilket märke är färgen i? Rekommenderar du den? Behöver också en sån till mitt blekta hår!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…