• 2016-04-12
  • 4

web campain

Nu när jag sitter här och blickar ut över mitt något sparsamt inredda hotellrum tänker jag en del på kampanjen som Åhlens nu har med Stadsmissionen som jag skrev om nyligen.
Man blir så nyfiken på vad folk handlar. Man tänker förstås lite olika utifrån sina egna behov så det är så sjukt bra att det finns många artiklar att välja mellan. Allt från att göra jourhemmen lite mysiga till att se till att det finns sysselsättning för barnen.

Jag kikade runt lite inne på deras e-handel och det fanns såå mycket jag skulle kunna tänka mig att köpa, både för att jag gillar det och för att det känns så fint att även ett jourhem får den grejen. Som lilla jag valt ut.
Men så länge jag är levandes i en resväska och hotellen avlöser varandra så får mamma handla istället. Tror jag skickar en lista till henne.

web campain

zara2ahlens

I samarbete med Åhlens

2016-04-12 Zara

Kommentarer

Fatima 5 år sen

Åh vad fint! Får göra det när csn kommer haha.

Also, HEEEERREEGUUUUUUD vad bra du var på jimmy fallon!!!!! Lätt det bästa framträdandet du har gjort hittills. Åh du kommer gå så himla långt.

Alexandra 5 år sen

FY FAAAAAAN VAD GRYM DU VAR PÅ JIMMY FALLON!!! Krävdes versaler där – jo men visst.
WOW.
’Droppin the mike’. Hands down.

Tina 5 år sen

Märks att du inte skriver dom här inläggen

Tomczak Rehnström 5 år sen

Ja de har verkligen ett spännande urval. Vi får se var det landar!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…