• 2016-04-14
  • 3

_HE_6817

Hej bloggisen, finaste bloggisen. Jag har inte tagit hand om dig, lilla bloggisen. Men det kanske är dags nu? På riktigt? Eller ett detta ännu ett försök som kommer sluta med paus? Fan, bloggen är som mitt kärleksliv. Jag lovar hit och lovar dit, men så fort något annat roligt händer någon annanstans så drar jag dit. Jag säger att denna gången blir allt annorlunda och jag ber er komma tillbaka så ni kan få läsa mina ord igen. Jag vill berätta vad som händer i mitt liv för jag saknar det. Jag kommer ihåg när vi körde tre inlägg per dag, lilla bloggisen. Nu händer det då och då. Halvt för att jag får dåligt samvete och för att jag känner att jag sviker dig. Precis som mitt kärleksliv. Det är liksom inte helt perfekt, men jag vet att vi alltid hittar tillbaka. Du och jag bloggisen; vi kommer alltid ha varandra.

2016-04-14 Zara

Kommentarer

Felicia 5 år sen

Men jaaaaa, come back!!!!

R 5 år sen

Hoppas du börjar blogga mera, vore kul!

Freja 5 år sen

JAAAa! Heja! Börja blogga igen!! Alltså så sjukt för trots att du ej satsar på din blogg så är det lätt den bästa av alla. Samma med podden, ni verkar liksom inte ha ett anteckningsblock med 10 olika saker och teman som ni skall diskutera, utan ni ba kör! Den är också lätt bäst av alla. Heja dig och heja er! <3 <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…