• 2016-04-14
  • 9

IMG_4606

Hej bloggisen. HALLÅ, fattar jag ens själv hur lyckligt lottad jag är? Jag gräver inte guld i USA, nej mina vänner. Jag säljer guld. Jaharå, då tar vi oss till platinum då! Jag har verkligen världens bästa team bakom mig. Ingen av dom läser ju min blogg så tänker inte skriva ett tack-inlägg, som folk gör till sina morsor på deras födelsedagar typ. Man ba lägg ner, din mamma har inte Instagram. Stop flexing med en jävla paragraf om hur mycket du älskar henne. Jag vill dock säga tack till er som läser detta och som stöttar mig i allt detta. Det är ju nu det börjar på riktigt. Tillsammans tar vi små myrsteg mot någonting mycket, mycket större. Igår var jag på Nobu med Epic och käkade så jag svullnade upp som kärringen i Harry Potter, ni vet Dudleys faster? Stämningen var på tipptopp och jag ville inte gå därifrån.

MINUS idag: Idag gick jag på dejt med en söt kille och när vi skulle säga hejdå så visste vi inte om vi skulle kramas eller kyssas. Det var så jävla smärtsamt. Det var nog något av det stelaste jag har varit med om. Så stelt att han kände sig tvungen att smsa senare och be om ursäkt för missförståndet med kyssen och att vi får ta det en annan gång. Jag skrattar högt.

PLUS idag: Att jag åker till min älsklingsstad Los Angeles på fredag och där kanske någon vill kyssa mig.

2016-04-14 Zara

Kommentarer

Sonja 5 år sen

Jag trodde du var ihop med Ludwig? Är du det eller inte

Melita Frykfeldt 5 år sen

Haha, åh det där så så jobbigt när man inte vet vad man ska göra. Men känns det rätt i magen så tycker jag man ska gå efter kyssen =)

matilda 5 år sen

Grattis finaste du!! Du förtjänar verkligen detta <3

Iris 5 år sen

Yeeesss, congrats babe! You deserve it. I love the song! ☺❤

Så sjukt stolt över dig! Du är så jävla bra live och jag hoppas att jag har chansen att se dig live många många gånger om och om igen. Enormt stort GRATTIS!

Omer 5 år sen

Gå ut på en dejt med mig då så ska jag vissa dig att jag har mer att erbjuda än världen

Sandra 5 år sen

Jag älskar dig, så otroligt mycket!! Visste alltid att du skulle bli något stort och jag är sjukt stolt över dig. Känns konstigt att säga så till någon man inte känner MEN tänk dig att som du känner för Beyonce, så känner jag för dig!!

Fiskefrun 5 år sen

Grattis, grattis! Välförtjänt med en sån kungbra låt!

ÄLSKAR att du fick med en Harry Potter-referens där. Bäst idag!

R 5 år sen

Grattis! Bra framträdande hos Jimmy Fallon :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…