• 2016-04-17
  • 4

Skärmavbild 2016-04-05 kl. 15.42.13Mood: Eminem på bilden. Fattar ni hur trött jag är då? Eminem orkar inte ens peka fuck you ordentligt. Handen ser helt död ut. Så trött är jag. 

Hej bloggisen. Det är så härligt att vakna och se att solen skiner och himlen är oskyldigt blå. Det är dock mindre härligt att vakna av att solen skiner rakt i fejjan sju på morgonen tack vare saknaden av mörkläggande gardiner. Men känns det värt att klaga? Jag tycker inte det. Idag har jag haft session med Stargate, J Kash och Charlie Puth. Drömhäng med drömgäng. Stargate är fan de bästa producenterna i gamet, J Kash är fan bästa låtskrivaren i gamet och Charlie är en riktig stjärna. Jag hade verkligen så himlans kul med dessa gossar och skrattade tills tårarna rullade ner på kinderna mina. Det gick riktigt bra och det slutade med att jag knallade därifrån med en fet låt, precis som väntat. Imorgon är jag ledig. Det är ju trots allt skrivet i the good ol’ book att en ska vila på söndagar och det ska jag banne mig göra. På stranden till och med! Jag tänkte imitera en säl hela dagen, som bara ligger och fiser och har sig i värmen.

Jag älskar Los Angeles. Känns som att komma hem. Kanske för att jag är en liten ängel, i ängarnas stad.

2016-04-17 Zara

Kommentarer

sarahnews 5 år sen

tack för du komenterade!!!!

Hannah 5 år sen

omg ser alla klipp på yt,Med dig alla nya klipp i olika länder, Det måste vara tufft för dig! Kramar

Sofia 5 år sen

Heja!

R 5 år sen

Det blev garanterat en fet låt! =)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…