201641615483282411185563_sbig

Hej bloggisen. Jag har suttit stum i några minuter nu. Tycker inte ni också att det är sjukt vilka personer man träffar i livet? Jag menar, varför fick jag sådan tur att träffa världens bästa första kärlek? Världens bästa familj? Eller varför har jag världens bästa vän? Min bästa vän är ju världens bästa vän för mig, för att just vi passar så bra ihop. Precis som du och din bästa vän passar perfekt ihop. Innan jag träffade henne hade jag ju bra och fina kompisar som jag ansåg vara extremt nära med, men ingen nummer ett. Nu har jag det. Ganska trippy att allt i livet har lett till detta ögonblick och till vår vänskap, ändå tror jag inte på ödet. Allt är bara helt random och inget är förbestämt. Vi är inte så pass viktiga i universum, som att vi ska fylla ett syfte? Nänänä (oj pessimistens mamma hälsar på). Saker bara händer. Och om det inte händer nu så händer det sen. Är det inte då ännu mer galet att jag och min bästa vän har lyckats träffas? Jag antar att om det inte hade varit hon så hade varit någon annan, precis som med allt annat, men det blev just hon!!!?? Och hon har nu skaffat en blogg, min allra bästa vän! CKECK IT OUT HERE GAJS! Och HÄÄÄääär och HÄÄääääÄÄÄr. 

2016-04-18 Zara

Kommentarer

Plast 5 år sen

Fantastiska bilder!

OturligtnogAttJagFöddes 5 år sen

Grattis att du fått uppleva dessa fina stunder i ditt liv. Då alla dessa möten genom livet formar den person man är och kommer att bli. Önskar dock att jag någon gång i mitt liv även ska kunna referera till något av det fina som du har i ditt…

Lizette 5 år sen

tack för att du besökte min blogg, vad kul att du gillade den!

Tom 5 år sen

Sjukt hur en talanglös person som dig kan vara så stor. Krossa feminismen!

Ingrid Knutar 5 år sen

Awesome, tack för du delar med dig! Och HääHÄÄÄÄÄÄHääääär är jag :D

Sofia 5 år sen

Underbar känsla! Skriver om utseende och måstet att vara ”perfekt”.

5gram.se 5 år sen

Jag älskar tanken på att allt i livet på ett eller annat sätt har en mening och att det som händer alltid har mening eller mål. Jag tror att många människor kommer in i vårt liv för att vi behöver dom och att de i sin tur behöver oss tillbaka. Någon gång i livet räddar alla någon, vi får bara inte alltid veta det.

Cornelia 5 år sen

Fint, det är som att det är meningen att vi ska träffa vissa personer i livet :-)

Följ gärna resan mot min första kollektion! :-)

Fin story! vi är tvillingsystrar och har turen att vara varandras bästa vänner!!! kika gärna in och läs om oss på vår blogg.

Sandra 5 år sen

Måste bara fråga när nästa album/EP kommer ut?? Sååå taggad efter jag hört låten du spelade in på en buss (better you) galet braaa:) bbbbbb

Alice 5 år sen

Du var sjukt duktig när du sjöng Faded på någon gala!!!

Emma 5 år sen

Hur är din och Ludwigs relation?

Svar på kommentaren:
Olivia 5 år sen

Det undrar jag med! svara gärna på det!

rebecka 5 år sen

feeett att lush life är med i nya avsnittet av catfish

Nathalie 5 år sen

Jag brukar ofta tänka på det där. Tänk att just jag och min bästis träffades, egentligen av en ren slump dessutom som med det mesta i livet när man tänker efter. Tänk om hon inte hade valt att plugga efter 12 år på samma jobb? Tänk om jag inte hade kommit in som reserv på utbildningen, tänk om jag hade tackat nej? Jag kan nästan få ångest av tanken. Hur hade mitt liv sett ut liksom? Det hade kunnat vara så att jag aldrig träffat henne. Haha. Så sjuka tankar ser jag ju nu när jag skriver det ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…